18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tyskland - Brasilien: Over 2,5 Mål

Match center
10. august 2011 kl. 20:45 - Fodbold, Venskabskampe, landshold
Mercedes-Benz Arena
9. aug. 2011 kl. 15:10 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 09/08
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 54-46%
Betvalue: 104,76%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
188bet Spil nu hos 188bet
To hold med offensiv pondus mødes her i en venskabskamp (der skulle have været Ballacks afsked med landsholdet).

Begge hold råder over en verdensklasse offensiv, men der kan godt sættes en finger på defensiven. For Tysklands vedkommende forsøger man sig med en ny konstellation i centerforsvaret, mens Brasiliens forsvar ikke imponerede under Copa America.

Tyskerne har været suveræne i EM-kvalifikationen og sendt mål ind på samle bånd, mens Neymar, Pato og co. i perioder viste verdensklasse i Copa América.

I en venskabskamp mellem to så offensivt prægede hold bør der være grobund for en målrig kamp. Læg dertil at kampen spilles i Stuttgarts nybyggede Mercedes-Benz-Arena med plads til over 60.000 tilskuere, der forventer en fodboldfest.

TYSKLAND

Tingene kører på skinner for Die Mannschaft i øjeblikket. Med lutter sejre i EM-kvalifikationens syv kampe topper man tabellen med en målscore på imponerende 22-3. Kun kvalifikationens første kamp (0-1 i Belgien) er gået under 2,5 mål og som tallene antyder er det i primært tyskernes offensiv der sender kampene over 2,5 mål.

Med spillere som Gomez, Klose, Müller, Podolski råder Joachim Löw over en stor håndfuld goalgettere, der alle har vist deres værd på landsholdsniveau.

Tysklands defensiv har længe været det ømme punkt, men mod de relativt lette modstandere i EM-kvalifikationen har man ikke haft de store problemer. Mod modstandere af højere kaliber kan den tyske defensiv dog komme på prøve.

Tæller man de to seneste venskabskampe med (2-1 mod Uruguay og 1-2 nederlag til Australien) er fem af Tysklands seneste fem kampe gået over 2,5 mål.

BRASILIEN

Favoritterne fra Brasilien havde et skidt Copa America hvor man blev slået ud af Paraguay i kvartfinalen. Defensiven så noget flagrende ud og keeper Julio Cesar og den erfarne Lucio spillede under vant niveau.

Offensiven vidste til gengæld glimt af verdensklasse, selvom det var tydeligt at den del af holdet stadig er ungt og uerfarent. 

At holdet ikke har glemt hvor målet står så man i 4-2 sejren over Ecuador, hvor Neymar og Pato hver scorede to kasser.

TRUPNYT

Löw forsøger sig sandsynligvis med en ny (og tiltrængt) forsvarskonstellation med Hummels og Höwedes i centerforsvaret, flankeret af Lahm og Boateng. Hummels og Höwedes er de klart bedst spillende tyske forsvare i øjeblikket, men konstellationen er uprøvet og de mangler begge landsholdsrutine og erfaring. Desuden døjer man stadig med et backproblem i den ene side; hverken Boateng eller Badstuber er normale backs og foretrækker at spille i det centrale forsvar.

I offensiven er der gjort plads til den storspillende Mario Götze, mens Podolski (der næsten altid gør det godt i den hvide nationaldragt) stadig har en stor stjerne hos  Löw.

Bud på opstilling: Neuer - Boateng, Hummels, Höwedes, Lahm - Schweinsteiger, Kroos - M. Götze, T. Müller, Podolski - Gomez

Bænk: Wiese, Aogo, Boateng, S. Bender, Gündogan, Reus, Rolfes, Träsch, Cacau, Klose, Schürrle

Hos Brasilien bærer truppen præg af at kampen spilles i Tyskland, da både Luiz Gustavo og Renato Augusto (hhv. 0 og 2 landskampe) er udtaget.

Men der er ikke meget reservehold over den brasilianske trup, der ser særdeles stærk ud.

Bud på opstilling: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Thiago Silva, André Santos - Elias - Ramires - Ganso - Neymar, Pato, Robinho

Bænk: Victor, Dani Alves, Dedé, Fernandinho, Lucas Silva, Luiz Gustavo, Ralf, Renato Augusto, Fred, Jonas

  • Høj tilbagebetaling
  • Enormt live betting udvalg

Kommentarer

Feedback