18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Trinec - FC Vlasim: Draw no bet: 2

Match center
17. juli 2020 kl. 15:00 - Fodbold, Tjekkiet - FNL
15. jun. 2020 kl. 23:55 (Opdateret 18. jun. 2020 kl. 14:51) 15/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (7)
Chance (1-X-2): 38-32-30%
Betvalue: 107,00%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Top mod bund i et bundopgør

De sidste par uger har jeg fulgt nøje med i og ført statistik over resultaterne i den andenbedste tjekkiske række, FNL. Om end samplen er meget lille (48 kampe), tegner der sig et billede af, at opgør mellem hold fra midten og bunden af ligaen ofte er tættere, end oddset afspejler. I dette væddemål mener jeg at have fundet præcis sådan en kamp. For selvom Trinec og Vlasim ligger henholdsvis 11 og 12 i FNL, vil jeg mene, at der er adskillige positioner til forskel på deres spil såvel som resultater i øjeblikket – og det er vel at mærke i outsideren fra Vlasims favør. Dette spil ser derfor i udeholdets retning i håbet om, at de stikker af med alle tre point.

Det taler for spillet

 • Vlasim er kommet flot ud efter genopstarten og er i fin form. Set henover de sidste otte kampe er Vlasim det fjerdebedste hold i rækken.
 • For de seks kampe, der er spillet siden genopstarten, hedder Vlasims statistik fire sejre, én uafgjort og ét nederlag. Man har heriblandt besejret både Lisen (ude) og senest Chrudim (hjemme), der ligesom Vlasim og Trinec tilhører midten af tabellen, og som ligeledes er kommet fint i gang ovenpå pausen. En sejr er det også blevet til over Dukla Praha fra subtoppen af ligaen, mens den fjerde og sidste faldt ude mod ligaens bundprop fra Vitkovice.
 • I fire af disse seks opgør har hold scoret to mål. I egen ende har de omvendt kun lukket fire mål ind i alt – to heraf i udebaneopgøret mod Usti nad Labem, der pt. ligger nummer syv.
 • Hjemmeholdet fra Trinec kommer på den ande side ind i kampen her på bagkant af en række skuffende resultater. Formtabellen siger, at de for øjeblikket er det andetdårligste mandskab i FNL med kun seks point for otte kampe. Man genoptog ellers forårssæsonen med stor succes. Først vandt man hjemme 10 over Chrudim for derefter at sikre sig en flot uafgjort 2-2 ude mod Hradec Kralove (endnu et hold fra subtopppen). Derpå blev det imidlertid til en skuffende nulløsning på hjemmebane mod konkurrenterne fra Prostejov, og siden er det så gået helt galt med tre nederlag på stribe.
 • I løbet af de seneste seks kampe har man endvidere kun formået at score seks gange. Man har lukket dobbelt så mange mål ind i eget net. Dette billede er på mange måder symptomatisk for Trinec i øjeblikket: Det står sløjt til i begge ender. Jeg har dog i særdeleshed været svært uimponeret over deres offensiv, hvor de i den grad savner oplagte løsninger. Mod Vlasim forudser jeg, de får det svært, da gæsternes defensiv samtidig rangerer i den bedre halvdel af ligaen til trods for holdet mindreend-middelmådige placering i tabellen.
 • Nærmere bestemt er Trinecs problem, at de i vinterpausen mistede en håndfuld spillere, herunder tre af deres bærende offensive kræfter og ikke mindst deres topscorer. Dét er Trinec som sådan ikke ene om i FNL, men i modsætning til øvrige hold, der befinder sig i en lignende situation, har Trinecs erstatninger bare slet ikke slået til. De tre offensivspillere, der er blevet hentet ind i stedet for har kun nettet én gang – til sammen vel at mærke.

Hold øje med

 • Vlasim er et udpræget hjemmehold. Set henover hele sæsonen – og således ikke kun deres nylige, gode form – har man kun hentet 37% af pointene på udebane denne sæson.
 • Generelt har Trinec omvendt været et rigtigt solidt hjemmehold. Man har i alt fire nederlag på eget græs dog også kun tre sejre. Værternes øvrige fem hjemmebaneopgør er endt med pointdeling.
 • Trinec er farlige på dødbolde, som det kan ses ud af deres centerforsvarers scoringsstatistik. Seks ud af Trinecs i alt 29 ligamål (svarende til 20%) er kommet fra midterforsvarer.
 • Som sagt mange gange før efterhånden: Kampprogrammet er tætpakket, trupperne er små. Der bliver uden tvivl roteret, men kvaliteten er ikke lige god hele vejen rundt, og det kan både ændre kampbilledet og afstedkomme lette, uprovokerede fejl.

Holdnyt

Trinec: Intet nyt om skader. Umiddelbart ingen i karantæne ovenpå sidste spillerunde.

Vlasim: Václav Svoboda (venstrekant, fast) er som den eneste fra udeholdet ude med karantæne. Eventuelle skader opdateres, når sådan information (måske og forhåbentlig) frigives tættere på kampstart.

Kilder

soccerstats, soccerway, holdenes respektive hjemmesider samt fnliga.cz

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback