18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Torpedo Zhodino - Rukh Brest: Under 9,5 hjørnespark

Match center
26. april 2020 kl. 15:00 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
Torpedo Stadium, Zhodino
25. apr. 2020 kl. 10:37 (Opdateret 26. apr. 2020 kl. 16:44) 25/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)

Zhodino - Rukh Brest

Chance: 50%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Sjette runde af den hviderussiske liga er godt i gang. Zhodino tager hjemme imod Rukh Brest. Zhodino der, foruden at ryge ud af kvartfinalen i pokalen, har fået en ganske fin start på sæsonen. Det er således blevet til tre sejre, ét uafgjort og ét nederlag. Senest spillede man 0-0 ude mod BATE, hvor man var relativt heldig med ikke at tabe. BATE brændte både et straffespark og fik et mål annulleret. Generelt var man meget under pres, men fik alligevel spillet sig frem til tre skud på mål og kun to hjørnespark. Alligeve hev man et 0-0 hjem. Fint resultat set i lyset af, at man var underdog i denne kamp. Generelt har Zhodino været fine til at skabe chancer, men knap så gode til at udnytte disse. Det er således kun blevet til fire mål på syv kampe. Det kniber også lidt med at skabe hjørnespark. Det er således kun blevet til et gennemsnit på lidt over tre, mens det er blevet til knap elleve i snit, hvis modstander inkluderes.

Oprykkerne fra Rukh Brest er kommet nogenlunde fra start indtil videre med to sejre, to nederlag og ét uafgjort, herunder en flot udesejr i første ligakamp mod Dinamo Minsk. Efter en lille periode med to nederlag, er man kommet igen med en uafgjort og en sejr. Senest slog man FC Minsk hjemme 1-0, hvilket var fuldt fortjent. Der stod stort set Rukh Brest på hele kampen, seks skud på mål og seks hjørnespark, så fortjent at man fik tre point med sig. Rukh Brest har generelt også været fine til at skabe chancer, men endnu værre end Zhodino til at udnytte disse. Det er således kun blevet til to mål på fem kampe. Man har dog været bedre end Zhodino til at skabe hjørnespark. Det er således blevet til et gennemsnit på lidt over fem hjørnespark, mens det er lidt over ti i snit, hvis modstander inkluderes.

Til kampen mangler Zhodino midtbanespilleren Ilya Kukharchik (ude siden 27. marts), som er tvivlsom, og kantspiller Danil Levitsky, som endnu ikke har spillet i sæsonen. Midtbanespilleren Nikita Kaplenko var tilbage (dog kun på bænken) i kampen mod BATE. Han har ingen kampe i sæsonen og må generelt betragtes som reserve.

Til denne kamp har Rukh Brest angriberen Abdoulaye Diallo tilbage fra karantæne. Midtbanespilleren Chidi Osuchukwu kan returnere efter sin skade, han pådrog sig mod Slavia Mozyr d. 13. april, men er tvivlsom. Chidi er ret vigtig for Rukh Brest.

I forhold til Zhodino’s fravær mener jeg, at fraværet af Ilya taler lidt for dette spil. I forhold til Rukh Brest’s fravær trækker det lidt ned, at Abdoulaye er tilbage, men et klart plus, hvis Chidi ikke når at blive klar.

Værdimæssigt er Zhodino EURm 4,35 værd (EURt 174 gns.), mens Rukh Brest er EURm 3,43 værd (EURt 127 gns.). Der er en lille forskel på papiret. Jeg mener dog, at Zhodino bør være favoritter til denne kamp, som odds også indikerer.

Vejret for i morgen forventes at blive 11 grader, overskyet med vind på 5m/s. Intet nævneværdigt for dette spil.

Jeg forventer en kamp, som Zhodino vil dominere. Man skal dog ikke afskrive Rukh Brest, der allerede har vist, at de kan sagtens kan spille offensivt fodbold, hvis de vil. Derudover er jeg ikke rigtig imponeret over Zhodinos evner til at skabe hjørnespark, og med ovenstående in mente mener jeg, at Unibet ligger en anelse for højt i markedet med odds 2,07 for under 9,5 hjørnespark i kampen.

God kamp!

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback