18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Stephane Robert - Fabio Fognini: 2

Match center
25. maj 2011 kl. 15:30 - Tennis, International - Grand Slams |
25. maj. 2011 kl. 13:09 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 25/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-2): 38-62%
Betvalue: 103,54%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
French Open 2.runde, grus:

Stephane Robert, rank 140, skal prøve at følge op på sin sensationelle sejr i første runde, hvor han slog sjette seedede Tomes Berdych fra Tjekkiet i fem sæt, når han i dag møder den italienske grusspecialist Fabio Fognini.

Robert har kvallet ind til French Open og er unægteligt i god form. Han var i finalen i Bordeaux (grus) i denne måned, mens han i sidste måned vandt i Ostrava (grus) – dog var det begge turneringer på challenger-touren, hvor han ikke mødte en spiller fra top 100. Robert slår sjældent spillere fra top 100, og generelt set har han det svært med niveauet, når han møder de bedre spillere.

Indrømmet: Italienske Fabio Fognini, rank 49, som slog Denis Istomin 6/4 6/2 6/2 i første runde, har ikke haft en god sæson med mange nederlag i de tidlige runder og skadesproblemer på det seneste, men trods faresignalerne omkring Fognini vurderer jeg, at han generelt set besidder et betydeligt højere niveau end den franske sensations-fyr, hvilket er udslagsgivende for, at jeg kalder Fognini kampspil til 1,67 for værdi.

Stephane Robert, rank 140, spiller hovedsagelig på challenger-touren, hvor han i år haft fin succes med sejr sidste måned i Ostrava (grus), finale i Le Gosier (hardcourt) og semifinaler i Cherbourg (hardcourt) og senest i Bordeaux (grus). 

Robert er en spiller, som er svært at få rytme mod. Mod Berdych gik han i komplet kamikaze-mode, da det virkelig strammede til i slutningen af femte sæt, hvilket ellers kan være en  dårlig ide, da tjekken selv kan lokkes til uprovokerede fejl i pressede situationer, men det lykkedes, og Berdych blev sat under voldsomt pres, da Roberts forcering gav udbytte. Robert tager bolden tidligt og på gode dage har han succes med sin variation med fokus på vinkler og temposkift, som bringer modstanderen ud af comfortzone. På dårlige dage, når timingen ikke slår til, laver han et hav af uprovokerede fejl, som påvirker en skrøbelig psyke.    

Fabio Fognini, rank 49, er en yderst talentfuld italiensk spiller, som er hurtig og generelt set har god kontrol i sine grundslag og en stærk shot-selection – også når han møder de bedre spillere. Hans store problem er, at han mentalt kan stå helt af, når han bliver udsat for pressede situationer, og han har stadig meget at arbejde med på den bane.

Som nævnt i indledningen, har Fognini bestemt ikke haft et godt år indtil videre, hvor han har underpræsteret flere gange mod dårligere spillere, men der er tegn på bedring efter en overbevisende 6/4 6/2 6/2 sejr over Denis Istomin i første runde her på Roland Garros-gruset.

Matchup: Jeg forventer en kamp, hvor Robert vil spille frisk, varieret tennis med temposkift og vinkler, mens Fognini vil forsøge at forblive solid ved baglinjen og prøve at lokke franskmanden til uprovokerede fejl og dårlig shotselection.

H2H: Det er deres første møde.

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback