18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Steelers - Browns: (AH: -2,5) 2

Match center
1. december 2019 kl. 19:00 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
Heinz Field
27. nov. 2019 kl. 13:54 (Opdateret 2. dec. 2019 kl. 13:29) 27/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

Browns skal en tur til Pittsburgh og er inde i en god periode.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 45-0-55%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det taler for spillet:

Brown har set rigtig fornuftige ud i de sidste 3 uger - Dog på en lidt billig baggrund i sidste uge mod Miami, hvor man dog alligevel lavede 41 point - Det største antal, som Miami har tilladt siden uge 1 & 2.

Holdene mødte hinanden i den omvendte divisionskamp for 14 dage siden, hvor Browns vandt sikkert 21-7.

Pittsburgh kan ikke rigtig finde den rette person på QB - I sidste uges meget tætte win over noget ligaens dårligste hold i Bengal, spillede først Mason Rudolph og i 2. halvleg blev han bænket for rookien Develin Hogdes - Alle rapporter tyder på at Hogdes starter mod Browns. Kampen mod Bengal var hans 3. kamp i sæsonen og selvom det ikke har være fuldstændig frygteligt, så har det heller ikke været imponerende - Han er 27 af 40 for 318 yards 2TD 1INT.

 Browns har deimod lignet det hold, som mange mente de var inden sæsonen og kan med en sejr mod Pittsburgh tage et stort skridt mod playoff, da man vil overhale netop Pittsburgh og have overhånden i den indbydes, hvis de skulle stå lige ved afslutningen af sæsonen. Playoff er ikke så langt væk - Pittsburgh har pt. 6. seed, som Browns jagter.

Hold øje med:

Forsvaret er klart Pittsburgh styrke, hvor de er 5. bedste i Yards pr. attemt og er generelt gode mod løbet. Det kan betyde at Browns er nødt til at gå væk fra løbeangrebet, hvor de er stærke med Chubb og Hunt og Baker Mayfield skal mere i aktion til hans recievere - Det kan blive en udfordring - specielt hvis vejret på Heinz Field i Pittsburgh ikke er det bedste. Mayfield er ikke den mest sikre QB, hvilket 14TD og 13 INT for sæsonen også vidner om.

Pittsburgh kunne se et forbedret hold på banen til denne kamp - Både WR Schuster og RB Conner har været ude men forventes at træne med i denne uge og er i spil til kampen.

Som sagt spilles kampen på Heinz Field i Pittsburgh, som er et åbnet stadium - I skrivende stund ligner det regnvejr til kampen og det meste af dagen - Det kan have stor indflydelse på kampen og den måde som holdene griber den an - Browns er 6. dårligst i ligaen mod løbet, som kan blive det dominerende med en ny QB og dårligt vejr.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback