18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SSC Napoli - Juventus: 2

Match center
13. februar 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Diego Armando Maradona    Daniele Doveri
12. feb. 2021 kl. 09:54 (Opdateret 13. feb. 2021 kl. 19:58) 12/02
355
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)
Chance (1-X-2): 23-26-51%
Betvalue: 104,55%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 1-0
Bwin Spil nu hos Bwin
Juventus er favoritter i Napoli og bør have gode muligheder mod et skadesramt hjemmehold. Napoli er presset og skal ud og jagte vigtige point, men gæsterne er bedre spillende og bør kunne udnytte at hjemmeholdet er svækket defensivt.
Det taler for
 • Juventus kommer til det syditalienske i en rigtig god form, og er ubesejret i de seneste syv spillerunder, og kommer til Napoli i noget som næsten ligner stærkeste opstilling.
 • Napoli er max presset i øjeblikket, og især træner Gennaro Gattuso da rygterne om en fyring allerede er i gang, og hvis det bliver til et nederlag lørdag aften mod gæsterne fra Torino.
 • Syditalienerne er ganske enkelt gået i stå, man har tabt to af de seneste tre opgør i Serie A ude mod Verona og Genoa, og onsdag tabte man i Bergamo i Coppa Italia semifinalen med 3-1 mod Atalanta.
 • Ikke nok med at spille ikke fungere i øjeblikket, men man må også undvære Manolas og Koulibaly hvilket er en kæmpe svækkelse, og yderligere er belgiske Mertens ude i angrebet, altså tre vigtige startere som er meldt ude til opgøret, og det gør umiddelbart ikke tingene lettere for Gattuso på bænken.
 • Juventus er begyndt at få spillet til at fungere endnu bedre, og er begyndt at sætte ind i jagten på både Milan og Inter i toppen af tabellen, og med den erfaring mandskabet har og de fravær Napoli har lørdag aften så skal Ronaldo og co kunne spille tættere på toppen, og hente tre endnu vigtige point.
 • Defensivt har Juventus set skarpe og kompakte ud, og med fraværet af Mertens hos hjemmeholdet så skal meget af spillet igennem Insigne, og kan man få lukket ned for ham så er det svært at se hvad Petagna i front, og lille Lozano kan stille op.
 • Med alt respekt for Maksimovic og Rrahmani, men det midterforsvar skal Juventus kunne presse, og ikke mindst skal de ud og løbe med dem, og uden to vigtige brikker i midterforsvaret så kan Napoli næsten ikke undgå at blive usikre i den bagerste bagkæde.
Hold øje med
 • Napoli er kendt for at være stærke hjemme og på dagen kan de vinde over samtlige mandskaber i Serie A i det syditalienske.
 • Juventus har tvivl omkring Bonucci i midterforsvaret, og Arthur på den centrale midtbane er med stor sandsynlighed ude til lørdagens opgør.
 • Syditalienerne vandt det seneste indbyrdes opgør i Napoli tilbage i januar 2020 med 2-1.
 • Man må forvente at hjemmeholdet går ud og spiller for at redde Gattusos trænersæde, og man kan ikke gøre det dårligere end man har gjort det i de sidste to opgør mod Genoa og Atalanta.
 • Juventus må under ingen omstændigheder undervurdere Napoli, og hvis det bliver tilfældet så vinder de ganske enkelt ikke dette opgør, og især da Napoli før har rejst sig når de har været mest presset.
Oddsmarked

Bwin er i odds 2,05 på en Juventus sejr, Cashpont er ligeledes i odds 2,05, men ellers er de fleste bookmakere omkring de 2,00 på en sejr på Den Gamle Dame.

NAPOLI: Gennaro Gattuso er i øjeblikket en meget presset mand på Napolis trænerbænk og endnu et dårligt resultat i lørdagens hjemmekamp mod Den Gamle Dame vil med stor sandsynlighed betyde at han er fortid i klubben, man kan så vende og dreje tingene om han i tidernes morgen var det rigtige valgt til bænken eller ej, men man kommer ikke udenom at han tog over da man var i en spillekrise, og vandt Coppa Italia i sidste sæson.

Problemet i Napoli er et at det er et utrolig svært sted at træne, og forventningerne er store fra tilhængerne, samtidigt med at klubejer De Laurentiis har med at blande sig i tingene og især hvis spille ikke lige fungere efter hans hoved og ideer, og i øjeblikket virker det til at beslutningen mere eller mindre er taget, og Gattuso ryger ud ligegyldigt hvad, da man har mistet tiltroen til ham.

Lørdag kommer et formstærkt Juventus mandskab på besøg, og uden Manolas og Koulibaly i midterforsvaret er man allerede utrolig svækket defensivt, og yderligere er Mertens ude i angrebet, og hvilket bestemt heller ikke gør tingene meget nemmere for hjemmeholdet, ergo det er ikke de bedste betingelser at Gattuso har til dette opgør, samt at spillet især i de to udekampe mod Verona og Genoa har vist at noget er galt både hos spillerne, og ikke mindst spillet på banen.

Det ligner en meget vanskelig opgave at Napoli kommer på i morgen aften og det at de mangler tre faste startere, spillet som ikke fungere ret godt i øjeblikket, og en træner som nærmest står med det ene ben ude af klubben det kan ikke undgå at påvirke spillerne, og jeg har svært ved at se hvordan tingene skulle kunne ændre sig siden nederlaget i Bergamo onsdag aften, og det dufter af endnu et nederlag til Napoli.

Napolis hjemmebanestatistik: 6-1-3, målscore 27-10.

Trupnyt: Manolas(fast) i midterforsvaret er skadet, Koulibaly(fast) i midterforsvaret er ude med Covid-19, og Mertens(fast) i angrebet er skadet.

Napolis forventede startopstilling: 4-3-3: Ospina- Di Lorenzo, Maksimovic, Rrahmani, Mario Ruí, Elmas, Bakayoko, Zielinski- Lozano, Petagna, Insigne.

JUVENTUS: Den Gamle Dame spillede sig tirsdag aften i Coppa Italia finalen efter at have spillet 0-0 hjemme i Torino mod Inter, og efter at have vundet det første opgør i Milano med 2-1, og spillet er begyndt at blive bedre og bedre for Juventus efter en lidt svingende start for Andrea Pirlo på trænerbænken, man er dog forsat syv point efter Milan på førstepladsen, men man har dog spillet et opgør mindre og derfor er man bestemt forsat med i kampen om årets scudetto.

Juventus har umiddelbart ikke bedre chance for at møde Napoli end lige nu, og især med de problemer som napolitanerne har i øjeblikket med en spillemæssig krise, og uden tre vigtige startere til lørdagens opgør, og vil Den Gamle Dame vinde det tiende mesterskab i træk så er kravet da også at man henter tre point i dette opgør, og ikke mindst på en bane hvor 12 manden på lægterne normalt har en kæmpe betydning for Napoli, og det vil gøre presset endnu mindre på gæsterne.

Træner Andrea Pirlo må med stor sandsynlighed undvære Arthur på midtbanen, og Bonucci meldes tvivlsom til opgøret, men man er ganske godt garderet i midterforsvaret, og hvor Chiellini og De Ligt sagtens kan få Pirlo til at glemme Bonucci for en aften, og derfor ser jeg det ikke som den helt store svækkelse hvis Bonucci ikke er med, og slet ikke ligeså stor en svækkelse som Napoli har i deres midterforsvar.

Det bliver sandsynligvis et opgør hvor Juventus vil prøve at sætte sig på tingene fra start, og ikke mindst prøve at udnytte at hjemmeholdet i øjeblikket virker såret, og hvor spillet bestemt ikke har fungeret på det seneste.

Med den rutine gæsterne har og med sejre over Inter ude i Coppa Italia, ude over Milan i Milano, og hjemme mod Roma senest i Serie A, så har Juventus bestemt bevidst at melodien har ændret sig efter en lidt jævn start, og rutinen og erfaringen i disse head to head opgør bør Juventus kunne udnytte.

Juventus udebanestatistik: 5-4-1, målscore 21-10.

Trupny: Arthur(fast) midtbanen er skadet, Bonucci(fast) i midterforsvaret er tvivlsom til opgøret, Dybala(fast-reserve) i angrebet er forsat skadet og ude til opgøret.

Juventus forventede startopstilling: 3-5-2: Szczesny- De Ligt, Chiellini, Danilo- Cuadrado, McKennie, Bentancur, Rabiot, Chiesa- Morata, Ronaldo.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, tuttosport.com, juventus.com, sscnapoli.it, tuttonapoli.net

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback