18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Spartak Moscow - SSC Napoli

Infokamp
Match center
24. november 2021 kl. 16:30 - Fodbold, Europa - Europa League
Otkrytiye Arena
23. nov. 2021 kl. 10:29 (Opdateret 24. nov. 2021 kl. 18:28) 23/11
195
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Napoli er favoritter og bør være en tand bedre end Spartak som i øjeblikket ikke er godt spillende. Spartak kan forsat gå videre, men det kræver en sejr som i det første opgør, det dufter af et tæt opgør i den russiske kulde, men hvor er værdien?
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 6,05 på en Spartak Moskva sejr onsdag eftermiddag, uafgjort er i odds 4,60 ligeledes hos Marathonbet, mens en italiensk sejr er i odds 1,58 hos Nordicbet og odds 1,61 hos Marathonbet.

DET TALER FOR SPARTAK MOSKVA:

 • Hjemmebanen og -2 grader onsdag eftermiddag i Moskva er til Spartak Moskvas fordel, og man har besejret italienerne en gang i gruppespillet da man vandt overraskende i Napoli med 3-2 sidst i september.
 • Spartak Moskva har bevist at de på en god dag kan spille lige op med mandskaber som Napoli og Leicester, og hvor det er blevet til fire point i de to opgør på udebane.
 • Hvor seriøst tager Napoli denne turnering? Lazio venter på søndag i Serie A og man er placeret som nummer et i Serie A, og med den placering kan den hjemlige liga ikke undgå at være første prioritet på den lange bane, og det kan russerne måske udnytte.
 • Napoli er ramt af et par rigtig vigtige fravær til opgøret, Politano er ude med Covid i det offensive, Anguissa blev skadet senest i udekampen mod Inter og er ude på midtbanen, og til sidst brækkede Osimhen kindbenet fem steder i opgøret i Milano og er ude i angrebet.
 • Med de skader Napoli har og ikke mindst det vigtige opgør i weekenden, så forventer jeg at træner Luciano Spalletti rotere i startopstillingen til onsdagens opgør, men det tyder det ikke på at hjemmeholdet gør, og skal de spille sig videre så kræver det tre point i dette opgør.
 • Russerne var dygtige til at udnytte de chancer de havde senest i opgøret i Italien, og krydret med en del held ved flere lejligheder, og det var et opgør hvor Napoli virkede til at undervurdere Spartak Moskva.

DET TALER FOR NAPOLI:

 • Italienerne burde være et niveau over Spartak Moskva, og russerne er ikke inde i den bedste stime i øjeblikket med nederlag i weekenden til Krasnodar på udebane, og uden sejr i de seneste syv opgør man har spillet.
 • Napoli er ikke sikker på at gå videre endnu fra gruppespillet, selvom man er nummer et i tabellen med syv point, men et nederlag i Moskva vil betyde at man skal besejre Leicester i det sidste opgør i Italien for at gå videre.
 • Selvom man må undvære Osimhen og Politano i det offensive så har man stadigvæk en bred trup, og spillere på et højt niveau, og som sagtens kan komme til at gøre ondt på russernes defensiv som var skrøbelig usikker i Napoli, men også har været det på det seneste.
 • Det tyder på at Luciano Spalletti rotere på blandt andet målmandsposten hvor Meret starter inde og Ospina ryger på bænken, og ellers stiller man med samme defensiv som i søndagens udekamp i Milano, mens det på midtbanen tyder på at Lobotka afløser skadet Anguissa, og offensiven bliver med Elmas, Mertens, Insigne, og altså er meget slagkraftigt mandskab.
 • Defensivt har Napoli været utrolig stærke i denne sæson især i Serie A, og hvor man inden topopgøret i weekenden i Milano kun havde lukket fire mål ind tolv Serie A opgør, og med en defensiv hvor man stiller i stærkeste til opgøret, så kan man lukke ned for russerne.
 • Offensivt er Napoli altid underholdne i deres spillestil, de har et snit på to mål pr.kamp i Serie A, og er et mandskab som er utrolig svære at holde fra chancer, og russerne har vist stor usikkerhed i det defensive på det senest, og har haft svært ved at holde nullet, og det skal napolitanerne kunne udnytte.
 • Frostvejr eller kulde i Moskva bør ikke stoppe italienerne, og de skal videre fra denne turnering samtidigt med at nederlaget i Milano skal vaskes væk, og kan man få gang i den farlige offensiv, og ikke mindst de hurtige omstillnger så bør de give et kriseramt hjemmehold store problemer.

Spartak Moskvas forventede startopstilling: 3-4-1-2: Selikhov- Kutepov, Caufriez, Dzhikiya- Moses, Zobnin, Litvinov, Ayrton Lucas-Ignatov- Promes, Sobolev.

Trupnyt: Træner Rui Vitoria ser ikke ud til at ændre det helt store i forhold til weekendens opgør i Krasnodar.

Napolis forventede startopstilling: 4-3-3: Meret- Di Lorenzo, Rrhamani, Koulibaly, Mario Ruí- Fabian Ruiz, Lobotka, Zielinski- Elmas, Mertens, Insigne.

Trupnyt: Osimhen(fast) i angrebet er skadet, Anguissa(fast) på midtbanen er skadet, og Politano(fast) i angrebet er ude med Covid.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, spartak.com, Tuttomercatoweb.com, sky.it, sscnapoli.it, calcionapoli24.it, sport-express-ru

Kommentarer

Feedback