Annonce

Red Bull Racing - Ferrari: 2

7. april 2017 kl. 02:00
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (9)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 160,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
bwin Spil nu hos bwin

Spillet går på, hvilket af de to hold der sætter den hurtigste tid under den første fredagstræning (FP1) til Kinas Grand Prix.

En næsten ligegyldig kørselssession, når det kommer til tiderne. Der er dog fremragende værdi at finde. Red Bull og Ferrari kommer formentligt til at sætte nogenlunde lige hurtige tider under den første træning, hvorfor 3,20 ganske enkelt er et for højt odds på det italienske team.

Det taler for spillet

  • Der er meget tilfældighed over den første træning, så længe holdene i forvejen er på niveau med hinanden. Ingen tager omgangstiderne specielt seriøst. Derfor bør det være nogenlunde lige mellem Ferrari og Red Bull, hvilket oddset dog ikke afspejler.
  • Ferrari har efter al sandsynlighed den hurtigste bil af de to teams. Det handler dog kun om tiendedele af et sekund, og det kan derfor vippe begge veje i en session, der egentlig ikke handler om at køre stærkest.
  • FP1 handler primært om at teste setup, dæk og nye dele igennem. Ferrari har mere erfaring med 2017-dækkene end Red Bull har.

Det taler mod spillet

  • Red Bull var hurtigere end Ferrari i FP1 i sidste løbsweekend. Ferrari viste sig dog at være langt foran i senere sessioner.
  • Red Bull-kørerne er generelt gladere for opmærksomhed end Ferrari-kørerne. Ekstra motivation til at sætte en hurtig træningstid?
  • Alle F1-medier snakker om duellen mellem Mercedes og Ferrari, og Red Bull er blevet holdt en smule udenfor. Kan de finde på at vise sig frem her?
  • FP1 bruges ofte til at teste ny teknologi eller strategi igennem, hvilket betyder Ferrari eventuelt planlægger at teste noget specielt igennem, og det hvis det er tilfældet, kan de være langsommere.

Kursiv - særligt vigtigt.

Generelt et meget uforudsigeligt spil, der bør være nogenlunde omkring 50-50. Bwin har enten sat et fejlodds eller har en form for insiderviden, som undertegnede ikke har fundet. Kom gerne med input, hvis du har spottet noget specielt.

Jeg mistænkte selv, at det var et fejlodds, og ville ikke smide tippet op her, før det havde stået i noget tid. Jeg spillede det selv i går eftermiddags, og det er stadig oppe hos Bwin.

Ingen andre bookmakere har lignende spil oppe, men Bet365 har individuelle odds på hurtigste FP1 tid af alle kørere i feltet. Her er oddsene på Ferraris Vettel (3.50) og Raikkonen (9.00) mærkbart lavere end Verstappen og Ricciardo (begge 15.00) fra Red Bull. Hvis vi perspektiverer, ser dette altså positivt ud for Ferraris chancer i træningen. Det antyder faktisk, at Ferrari har en del bedre chancer. Men lad os - på grund af træningens ligegyldighed angående hurtige tider og på grund af holdenes nogenlunde jævnbyrdighed - sætte chancevurderingen til 50%.

Du finder spillet her: Bwin -> Formel 1 -> Head-to-Head (team) -> Fri træning 1 -> Red Bull Racing vs. Ferrari

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform
Feedback