18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Priscilla Hon - Jaqueline Cristian: 1

Match center
10. januar 2022 kl. 07:45 - Tennis, WTA | f
Court 1
9. jan. 2022 kl. 17:29 (Opdateret 10. jan. 2022 kl. 09:44) 09/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

1 runde i Sydney.

Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 103,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 0-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Christian viste god styrke sidste år, og må være spændt på hvad denne sæson kan bringe. Hun fik en enkelt kamp sidste uge mod Kanepi, som var 2 slidsomme sæt og så et sikkert 3 sæt til den estiske hardhitter. 

Christian har en god værktøjskasse med gode redskaber, men det er stadigvæk grus og indendørs hun har bedste meritter fra, trods hun også gjorde god figur på Tenerife. Hun har en god 1 serv hvor 2 serven skal der arbejdes med. Hun er duel stærk, men befinder sig ofte i rodede kampe hvor ingen føring er for stor, uanset hvad vej resultattavlen peger. Jeg håber hun får et godt år, men i denne kamp fortrækker jeg modstanderen der viste sig fint frem i sidste uge.

Hon spillede ikke meget tennis sidste år, og fik kun vist lidt godt på græsset. Hun har altid lige været et niveau under de bedste australske kvinder, men har før taget fine skalpe eller spillet tætte kampe mod de bedste. I sidste uge klarede hun Kvitova i 3 sæt, og spillede derefter en fin kamp mod Vika. 

Selvom Hon ikke skyder i vejret plejer hun at være ret stabil i sine egne servepartier, hvor det mere kniber med at få brudt. Man kan altid være sikker på at Hon tager kampen til den bitre ende, man ser hende i hvertfald aldrig kaste håndklædet i ringen. Hun skal udnytte den hjemmelige fordel og at hun kom bedre fra land end Christian.

Det er altid tricky med disse opvarmnings turneringer til store event, da man aldrig kan være helt sikker på hvor motivationen ligger. Jeg er dog sikker på at lige så meget at Christian gerne vil have sin første sejr, lige så meget vil Hon tage alt hvad hun kan få i disse uger i Australien.

Markedet har været nedadgående på Hon hvor 3 udbydere holder sig på den rigtige side af odds 2, men Unibet som højst bydende.

God kamp. 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback