18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Paris SG - Slovan Bratislava

Infokamp
Match center
3. november 2011 kl. 19:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Parc des Princes
3. nov. 2011 kl. 13:43 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 03/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Gruppe F, 4. runde. Parc des Princes, Paris.

Den parisiske storklub med det kæmpestore budget og de ditto ambitioner er klar favorit i denne kamp mod upåagtede Slovan fra Slovakiet. Et opgør PSG helst skal vinde for at følge med Salzburg i kampen om gruppens andenplads.

For 2 uger siden fik PSG 0-0 i Bratislava trods 2 udvisninger (64. og 80. minut), og hvis pariserne kan forblive 11 mand på banen denne gang, bør de selvfølgelig være for stærke for slovakkerne.

Man skal dog ikke kimse ad Slovan på udebane, trods et klart nederlag i Salzburg. Således fik slovakkerne 0-0 ude mod APOEL Nicosia (der lige nu klarer sig flot i CL-gruppespillet) i CL-kvalifikationen (røg dog ud alligevel, via 0-2 hjemme) og 1-1 mod Roma i EL-kvalifikationen (og gik videre, via 0-0 hjemme).

Desuden er PSGs mange stjerner stadig et stykke fra top-ydeevnen som hold. Klubben ligger nr 1 i Frankrig og vandt 4-2 i weekenden, men var bagud 0-1 indtil modstanderen fik en udvisning.

Og pariserne stiller (sandsynligvis) op uden topscorer Gameiro og førstekeeper Sirigu på banen (foruden 2 karantæneramte, på venstrebacken og den defensive midtbane). De offensive esser Nenê, Pastore og Menez skulle dog være med.

Jeg ser umiddelbart ingen værdi i oddsene.

1X2: 83-13-4
1X2 (0-1): 65-18-17
Over/Under 2,5 mål: 61-39, måske 62-38

GRUPPE F

Efter 3 runder:

Athletic Bilbao 7 point

Salzburg 4

PSG 4

Slovan 1

Salzburg har 2 hjemmekampe plus en udekamp mod Slovan. Østrigernes program ser altså bedre ud end PSGs – og franskmændene skal derfor helst vinde denne hjemmekamp mod Slovan.

PARIS SG

Siden kampen i Bratislava har PSG vundet 2-0 hjemme over Dijon (uden at spille ret godt), tabt 3-2 ude til samme klub i ligacuppen samt i lørdags vundet 4-2 hjemme over Caen. Her var stillingen dog 0-1 indtil 19. minut hvor Caen fik en udvisning (og hvor PSG scorede på straffe).

PSG fører dermed fortsat den franske liga; efter 12 runder har pariserne 29 point, 3 ned til nr 2.

I EL-gruppespiller har PSG 4 point, efter 3-1-sejr hjemme over Salzvurg, 2-0-tab i Bilbao samt 0-0 i Bratislava.

Trupnyt

Kilder: psg.fr og football365.fr

Trup:

Douchez, Sirigu - Sakho, Lugano, Landre, Bisevac, Jallet, Ceara, Z.Camara, Armand - Bodmer, Menez, Nenê, Pastore, Moh.Sissoko - Erding, Bahebeck, Gameiro

Fravær:

Matuidi (defensiv midtbane – starter; ude siden 2/10)

Hoarau (angreb – indskifter; ude siden 25/8)

Chantôme (defensiv midtbane – starter/indskifter; ude siden 23/10)

Tiéné (venstreback – starter; nyt fravær)

PSG må fortsat undvære Matuidi på den defensive midtbane – hvor Chantôme der blev udvist i Bratislava også mangler. Man har så Sissoko – men den tidligere Serie A-spiller synes stadig at være et stykke fra topformen. I weekendens ligakamp var han ret middelmådig.

På venstrebacken mangler Tiené der også blev vist ud i Bratislava. Her har PSG en habil afløser i Armand der dog ikke giver venstrekant Nenê den samme offensive støtte som Tiené yder. Armand startede inde i weekenden og havde det ret svært i første halvleg.

Endelig forventes det at andenkeeper Douchez – som i de øvrige EL-kampe – får lov til at starte i stedet for Sirigu. Og ditto i den anden ende hvor topscorer Gamiero nok får en puster, til fordel for Erdinc.

Men ellers vil PSG nok stille i stærkeste, dvs med stjernerne Nenê, Pastore og Menez på den offensive midtbane, samt med Sakho og Lugano i midterforsvaret (selv om Bisevac er tilbage efter en skadespause).

Bud på PSG-opstilling:

Douchez - Ceara, Lugano, Sakho, Armand - Sissoko, Bodmer - Menez, Pastore, Nenê – Erdinc

SLOVAN BRATISLAVA

Siden hjemmekampen mod PSG har Slovan spillet 2-2 mod Senica (nr 2), og 1-1 ude mod Trencin i pokalen (Slovan-gevinst via straffesparkskonkurrence) samt i lørdags vundet 2-1 hjemme over Zilina, nr 3.

Slovan er dermed på fjerdepladsen i den slovakiske liga, med 2 point op til førstepladsen.

I EL-gruppespillet har Slovan kun 1 point, efter 1-2-tab hjemme mod Athletic Bilbao, 3-0-tab hos Salzburg samt 0-0 hjemme mod PSG.

Trupnyt

Kilde: skslovan.com

Trup: ?

Fravær:

?

Så vidt jeg kan læse mig til på klubbens website (men da jeg skal have det slovakiske igennem Google Translate, KAN en del være gået tabt. En decideret trupliste har jeg ikke fundet), har Slovan ikke de store skadesproblemer før PSG-kampen.

I weekenden blev forsvarer Had og angriber Sabo sparet pga småskader, men det ser ud til at de er klar til kamp mod PSG.

Træner Weiss har to stærke målmænd at vælge imellem: Hrosso der gjorde det flot i hjemmekampen mod PSG, og Poutnocki der har stået i de fleste hjemlige ligakampe; således i weekenden.

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback