18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Osasuna - Cadiz: Over 2,0 Mål

Match center
11. maj 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio El Sadar    Santiago Jaime
9. maj. 2021 kl. 19:10 (Opdateret 11. maj. 2021 kl. 20:54) 09/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)
Chance (over-præcis-under): 44-23-33%
Betvalue: 103,52%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 3-2
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
På Estadio El Sadar bør vi få en underholdende kamp at se. Holdene kan spille frit og bekymring for nedrykning. Det har vi senest have en effekt i hhv. imod Athletic Club og Huesca!
Det taler for
 • Begge hold ligger cirka i midten af tabellen. Osasuna på en 12. plads med 41 point og Cadiz på en 11. plads med 43 point. Der er top 10 pladser for de to hold at hente. Holdene ligger nemlig ekstrem tæt fra 8. pladsen og ned til 12. pladsen. 
 • "Los Piratas" er på en sejrs kurs. Med 3 point over både Granada og nu senest imod Huesca er der virkelig blevet sat vind i sejlende, og kursen er lagt imod Guldet. Nord spanierne fra Osasuna kunne seneste nappe point fra naboerne Atheltic Club, noget der giver dem en offensiv selvtillid med til kampen her!
 • Generelt set er det to hold der uden den store bekymring kan spille forholdsvis frit til opgøret her. Selvfølgelig må det være træner Arraste & Cerveras ambition at komme i top 10 klubben og klubberne har heller ikke set ud som om at de var gået på sommerferie. Derfor forventer jeg sådan set også at de kommer ud for at jagte de 3 point!  
 • Begge hold har over sæsonen fået mere styr på deres færdigheder i begge ender faktisk. Især i de offensive takter har man fået bedre styr på hvordan man spiller f.eks. Budimir bedre. Imens har Cadiz holdet fået bedre styr på det mere kreative i deres spil, og fået sat en større holdånd ind! 
 • På xGA tabellen siger vi også en stigning, især hos hjemmeholdet. Over deres seneste 5 kampe er over 2,5 mål linjen blevet slået 3 gange og 2 gange i Cadiz kampe. 
Hold øje med
 • Det er to hold der en en god organisation i deres trup. De er solide og skarpe i deres defensiv. Selvfølgelig lukker de mål ind til de større hold, men til kampen her kan en god organisation godt holde målene væk!
 • Begge hold kan i princippet godt stille sig tilfredse med uafgjort! 
 • Holdene er ikke de bedste offensive. De er gode til skabe chancer. Men deres præcision har ikke altid været det bedst. Cadiz har det med spille en del lange bolde. Om det vil virke imod den defensive del fra Osasuna der netop er gode til forsvare de slag bolde har jeg lidt svært ved at se. Osasuna skal prøve med deres midtbane spil at skabe chancer imod det centrale forsvar. Det kan blive svært!
Oddsmarked

Oddsmarkedet har sat Osasuna som værende favoritter til opgøret her.
Ved Bet365 kan man hente oddsene: 2,05 - 3,20 - 3,75. Det giver et CV på: 46% - 29% - 25%. 

Jeg syntes måske Osasuna er blevet gjort til lidt for store favoritter. Jeg mener godt at Cadiz kan holde stancen imod dem og som minimum tage et point med hjem. Dog tror jeg Cadiz for svært ved at holde målet rent. 
Derfor kunne et interessant spil være Begge Hold Scorer til odds 2,10 ved Bwin! 

Personligt kan jeg rigtig gode lide dette bet. Jeg mener vi får en offensiv og forholdsvis åben kamp at se, derfor bør der være gode chancer for mål i begge ender. Udover at jeg tror på at linjengår over, kunne jeg også godt se kampen kun ende med 2 mål. Derfor syntes jeg prisen er fin på at vi så får pengene tilbage ved præcis 2 mål! 

Kampens Forløb: 

Jeg forventer to hold der kommer ud og vil gøre deres bedste i jagten på de 3 point. Holdene har ikke holdt sig tilbage bare fordi der kun er tre runder tilbage, og jeg tror motivationen på at ende i top 10 nok skal skabe en underholdende kamp. 
Samtidig er det også to hold der overfor hinanden har en god organisation der kan lukke kampen lidt ned. Men jeg tror og forventer at Cadiz bringer deres selvtillid med til Pamplona og Osasuna bringer de samme offensive takter der tog point fra Athletic Club. 

Trup Nyt: 

Jeg forventer Osasuna kommer i en 4-1-4-1 formation. 
Herrera - Ramalho - Aridane - Garcia - Cruz - Torro - Torres - Moncayola - Brasanac - Barja - Budimir
Fravær: Calleri - Ruben

Jeg forventer Cadiz i en 4-4-2 formation.
Ledesma - Isaac - Fali - Marcos - Akapo - Alejo - Jonsson - Jose Mari - Malbasic - Saponjic - Lozano
Fravær: Alex - Cala - Quezada - Sanchez 


 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Laliga.com - Understat.com - Whoscored.com 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback