18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Natus Vincere - Entropiq: 2

16. maj 2021 kl. 16:00 - EPIC League CIS 2021
16. maj. 2021 kl. 11:59 (Opdateret 16. maj. 2021 kl. 20:06) 16/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (9)

EPIC League CIS 2021

Chance (1-2): 63-37%
Betvalue: 111,00%
Spilbar ned til odds: 2,70
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Entropiq skal spille deres eget spil, og ikke tænke for meget over, hvem modstanderen er. Så kan overraskelsen være til stede. Entropiq har besejret alle tier2 hold og nu skal tier1 udfordres. Navi er i fantastisk form og besejre alle.
Det taler for
 • Entropiq har nu vist over længere tid, at de er tier2 bedste hold. Alle de bedste tier2 hold, er efterhånden blevet besejret overbevisende. Den seneste måned har Entropiq, tabt tre kampe og hele atten kampen er vundet. Entropiq har domineret mod hold som: Skade, Ence, Fnatic, Extra Salt og Sprout. Entropiq er i fantastisk form.
 • Det ikke mange kampe, som Navi har haft de seneste måneder. Få kampe giver sjovt nok, også få kampe på de forskellige maps. Derudover er der mange maps, hvor holdets nye faste mand B1T, ikke har mange kampe.
 • Qua Navi ikke har mange kampe, set over længere tid. Så er der maps, som de ikke spiller ofte. Mirage, Train og Overpass er maps de har spillet mellem 10-16 gange over seks måneder. Ser vi over de seneste tre måneder, så har de kun spillet de tre maps, mellem 4-9 gange. Det er tre maps, som Entropiq spiller ofte, og som vil blive et af deres pick.
 • Entropiq har en bred map pool, hvor 6/7 maps spilles. Vertigo og Inferno bliver dagens bans. Derfra vinder Entropiq 55% på Nuke. De resterende fire maps, vinder Entropiq mellem 69-80%. De har over tyve kampe, på de fleste maps.
 • Entropiq kommer måske ikke med mere fire-power, men de kommer med et lineup, hvor topniveauet skal udfordre Navi. Spillere som El1an, Lack1 og Forester har ramt formen. De snitter 1.29, 1.09 og 1.13 i rating. Alle hos Entropiq snitter over 1.0 i rating.
 • Disse CIS kampe, har ofte deres eget liv i kampen. Kampene forløber altid, på en speciel måde. Tager vi s1mple ud af ligningen, så har mange af spillerne et niveau, som godt kan spille op med, spillerne hos Navi. En spiller som Perfecto, B1T og Boombl4, er ikke på et niveau langt fra en spiller som Lack1 eller El1an. Så har Entropiq den mentale del på plads og troen. Så kan det blive interessant.
Hold øje med
 • Entropiq kommer fra et 1-2 nederlag til Fiend. Svaghederne kom virkelig til syne, når kun en eller to mand er on-fire. Rammer Entropiq ikke deres bedste spil, så vil Navi være overlegne og køre denne kamp hjem uden problemer.
 • Navi møder konstant de bedste hold. Efter deres fire-ugers pause, er det kun blevet til et nederlag mod Gambit. Mange af de bedste tier1 hold, er blevet besejret senest. Et Navi hold i form, vil være et niveau bedre end Entropiq. Der skal være tempo og niveauforskel. Kan Entropiq finde det niveau, er altid spændende. Det er nyt for dem, at møde et tier1 hold.
 • Navi kan spille alle maps. Trods de få kampe, på flere maps. Så kom det frem fra Boombl4, at flere maps var blivet praccet under pausen. Så ingen walkover til Entropiq, på nogen maps. Navi skal selvfølgelig være favorit, på samtlige maps.
 • S1mple er en spiller, som afgøre maps og kampe, på egen hånd. Han snitter 1.35 i rating og1.45 i impact. Det stats som er svære, at forholde sig til. Hans impact er altafgørende for holdet. Det yderst sjældent han falder ud af kampene. Tvivler på Entropiq kan holde ham tilbage.
 • Spillere som Electronic, Perfecto og B1T har genfundet det gode spil. Set over de seneste fire uger, så er niveauet hævet. Det et farligt hold, som allerede nu har vist, at de kan slå alle (Også Gambit). Holdets fire-power er blevet delt ud, på flere spillere. Entropiq har ikke kun s1imple, at holde øje med. Der er nu tre-fire mand, som kan gøre ondt på dem.
 • På dagen skal Navi vise, hvorfor de er nummer #2 i verden. Individuelt er de bedre, de vant til, at møde de bedre hold. Det konstante høje niveau, rammer Navi mere kontinuerligt. Entropiq spillerne har flere udfald. Udfald som vi ikke ser fra Navi. Taktisk skal Navi vise, hvorfor de tier1 hold og ikke et tier2 hold som Entropiq.
Oddsmarked

Unibet 2.9
Danskespil 2.90
Nordicbet 2.76
Leovegas 2.8

Flere licensløse bookies har værdi.

En super fed kamp, mellem to CIS hold. Disse kampe har tit deres eget liv. Jeg kan godt have svært ved, at se Navi være på 100% rent mentalt. Hvis Navi er bare lidt ved siden, af sig selv. Så kan et hold som Entropiq godt give modstand. Det er hold fuld af power og individualister, som på deres højeste kan drille de bedste hold. 

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback