18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : Nacional - Benfica: 2

Match center
30. december 2013 kl. 21:45 - Fodbold, Portugal - Portugal League Cup
Estadio da Madeira
Opdateret
1
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 17-23-60%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Tipico Spil nu hos Tipico
Nacional Madeira kommer fra gode resultater, men har de ikke fået for meget odds-kredit...? Uafgjort ude mod FC Porto og Sporting Lissabon skal aftvinge respekt, men klasse-forskel forsvinder ikke sådan uden videre. Benfica virker desuden motiveret.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

  • Ingen tvivl om, at Benfica er det bedste hold af disse to. Og under normale omstændigheder er odds 1,70 på Benfica-sejr for højt.
  • Begge hold satser på at gå videre fra denne Taca da Liga-gruppe. Der bliver ingen ”storholds-nedprioritering” fra Benficas side.
  • Af hensyn til kamp-programmet i 2014 vil Benfica være interesseret i at ”lukke” gruppen hurtigt. Det kan ske med det samme med sejr på Madeira. 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

  • Nacional Madeira har fornemme resultater på det seneste. Bl.a. uafgjorte ude mod både FC Porto og Sporting Lissabon.
  • Benfica kan godt leve med uafgjort, skal det være (omend jeg er ret sikker på, at de som udgangspunkt vil gå efter sejren).
  • Teamnews-mæssigt er Benfica en smule mere svækket end Nacional Madeira.

Spil-form: Jeg har valgt bare at gå på Benfica til at vinde, et bet, der ligger lige for, og 2-tals-oddset 1,70 hos dansk-licenterede Tipico og BetSafe er bedre betalt, end hvad man på Asian-markedet kan få for det tilsvarende Benfica på Asian Handicap -0,5. Der er egentligt ikke den store grund til det, men man kan godt på diverse Asian Handicaps vælge at gå efter højere Benfica-handicaps og dermed følgeligt også højere odds (blot vil jeg ikke anbefale en Benfica-handicap-linie større end -1, hvor man i tilfælde af Benfica-sejr med én i det mindste får indskuddet tilbage).

Bedste betaling for 2-tallet på sejr til Benfica: Odds 1,70 hos Tipico og BetSafe.

Alternativ spil-form: Benfica på Asian Handicap -1 (2,17 SBObet, 2,10 Bet365).

(bemærk venligst, at BetXpert som udgangspunkt ikke kan yde assistance, hvis der opstår problemer med en licensløs bookmaker)

Mine procenter for 1X2:

1: 17 %

X: 23 %

2: 60 %

Mine procenter for 1X2 på H 1-0:

1: 40 %

X: 26 %

2: 34 %

Taca da Liga, gruppe D: Vi befinder os i den portugisiske Taca da Liga (Liga Cup), gruppe D, der udover Benfica og Nacional Madeira har deltagelse af Estoril, samt Leixoes fra den næstbedste række, Liga de Honra. Kun vinderen af hver af de fire gruppe går videre til semifinalerne, og da holdene kun møder hinanden én gang (i alt kun tre spillerunder), er hver kamp vigtig. Dette er første spillerunde, hvor Nacional hjemme på Estadio da Madeira tager imod storklubben Benfica.

Programmet har stor betydning: Fordel af hjemmebane er naturligvis vigtigt – især om man får to hjemmekampe i gruppe-spillet – og både Nacional Madeira og Benfica er så heldige, at de kun skal optræde én gang på fremmed græs. Allerheldigst er Nacional, idet deres udekamp er imod Liga de Honra-midterholdet Leixoes, som burde være til at besejre.

På forhånd ville det ligne, at Benfica er stor-favoritten til at vinde gruppen, og de eneste outsidere vil være Nacional Madeira og Gil Vicente, men Gil Vicente har været uheldig med at have udebane mod begge Primeira Liga-konkurrenter, og med kun hjemmebane-fordel mod Leixoes ser det, allerede før gruppen er gået i gang, sort ud for Gil Vicentes chancer. Det ikke mindst fordi, der realistisk skal syv point til (seks kan måske gøre det, men det er højst usikkert) for at kunne drømme om første-pladsen

Benfica-nedprioritering? – næppe: Normalt ville man nok tro, at store klubber som Benfica ville nedprioritere Taca da Liga, men den portugisiske Primeira Liga er kun 30 spillerunder lang, så der er forholdsvist godt med plads i kalenderen til også at tage Liga Cup’en alvorligt. Dette er vigtigt at have med.

Analyserer vil lidt på situationen her før gruppe-spillets første spillerunde, så ville det kunne ligne, at med efterfølgende hjemmekampe mod Leixoes og Gil Vicente, så kan Benfica måske godt leve med uafgjort her mod Nacional Madeira, idet de så bare skal vinde de to følgende hjemmekampe. Helt så simpelt er det imidlertid ikke, idet Nacional Madeira også snildt kan tænkes at besejre både Gil Vicente hjemme og Leixoes ude, og så kommer det til en afgørelse på målscoren.

Derfor er jeg ikke slet så sikker på, at Benfica vil være tilfreds med bare at tage det ene point på Madeira. Langt bedre vil det være for dem at tage alle tre point, hvorefter de uden at bekymre sig for meget så kan cruise gennem resten af gruppe-spillet. Og det kan vise sig vigtigt nok, da prioriteringen så kan rettes mod Primeira Liga og senere på foråret Europa League.

Derfor tror jeg, at Benfica vil gå helhjertet efter en sejr og alle tre point, og jeg tror bestemt ikke på noget reserve-spækket hold e.lign. fra Benficas side.

Det er oddset, der skaber spillet: Med det på plads, så er det gode spørgsmål selvfølgeligt, om Benfica rent faktisk magter at vinde denne udekamp mod Nacional Madeira, der har været godt kørende på det seneste. Nacional har den seneste godt en måned i Primeira Liga hentet uafgjort på udebane mod begge Benficas to rivaler i den portugisiske top, FC Porto og Sporting Lissabon, så hvorfor skulle Benfica være i stand til at vinde på Madeira, kan man med rette spørge?

Well, det er heller ikke på nogen måde sikkert, at Benfica kan vinde, men alle væddemåls relevans afhænger af oddsene. Og her er Tipico og BetSafe’s 1,70 på Benfica-sejr faktisk ret godt.

Svaler & ingen regler uden undtagelser: Èn, eller to, svaler (uafgjort mod Porto og Sporting) gør ingen sommer, og der skal stadigt være en klar niveau-forskel på Nacional Madeira og Benfica, og at påstå andet end, at en klar favorit-status til Benfica vil være berettiget, vil være galimatias. Hvor stor, den så bør være, ja det er en anden sag, men for en gang skyld, så synes jeg oddsene på et af de portugisiske storhold mod en mindre portugisisk klub faktisk er interessante.

Typisk ligger værdien den anden vej, men her finder jeg, at Nacional Madeiras to udebane-uafgjorte mod FC Porto og Sporting Lissabon har skubbet oddsene for meget. Klasse-forskel forsvinder ikke sådan uden videre, og Benfica plejer i Portugal at være relativt driftssikker i kampe som disse. Så lidt usædvanligt i Portugal – jeg finder, at værdien ligger på storholdets side.

Situation - Nacional Madeira: Nacional Madeira er traditionelt et midterhold i Primera Liga, som en sjælden gang imellem, ca. hvert femte år, kvalificerer sig til Europa League. Det kan ikke udelukkes, at det kan ske i denne sæson, hvor Nacional har gjort det pænt. De ligger på en øjeblikkelig sjette-plads i tabellen med 21 point for 14 spillerunder, og der er kun henholdsvist tre og to point op til Estoril og Guimaraes, der ligger nummer fire og fem.

Form & seneste resultater - Nacional Madeira: I december måned har Nacional Madeira én sejr og tre uafgjorte. I kronologisk rækkefølge viser resultaterne: 2-2 hjemme mod Vitoria Setubal, 2-2 ude i lokal-opgøret mod den anden Madeira-klub, Maritimo Funchal, 2-1 hjemme over Pacos Ferreira, og senest 0-0 ude med Sporting Lissabon. Seneste uafgjorte (og blot fem spillerunder tilbage tog Nacional Madeira også en uafgjort 1-1 med hjem fra en udekamp mod FC Porto) mod Sporting Lissabon spærrer man naturligt øjnene op for. Det skal dog med, at Nacional var ustyrligt heldig med at slippe afsted med 0-0 i Lissabon.

Situation - Benfica: Det kan næsten ikke være mere spændende i toppen af Primeira Liga. FC Porto og Benfica har de seneste år gjort op om mesterskabet, men har i denne sæson fået konkurrence af Sporting Lissabon. Efter 14 spillerunder ligger alle tre klubber side-om-side, alle tre har 33 point.

Form & seneste resultater - Benfica: Benficas resultater i december er som følger: 3-1 ude over Rio Ave, 2-2 hjemme med Arouca, 2-1 hjemme over Paris St. Germain (CL), 3-2 ude over Olhanense, og senest 2-0 ude over Vitoria Setubal.

Trupnyt - Nacional Madeira: Træner Manuel Machado kan glæde sig over den seneste tids resultater, der har skabt respekt om hans hold. Fire spillere er ude skadet, men det har ikke den store betydning, da de alle blot er reserver. Det drejer sig om de to forsvarere Bruno Moura og Jaime Papa, samt de to midtbanespillere Dejan Skolnik og Edgar Abreu.

Mere vigtigt er det, at Nacional har ladet den faste angriber Djaniny (13 liga-kampe ud af 14 dette efterår) rejse hjem til Cap Verde Øerne for at give ham mulighed for at fejre jul og nytår med hans familie.

Trupnyt - Benfica: Træner Jorge Jesus går ikke gennem den bedste tid i øjeblikket i hans efterhånden lange ophold i Benfica. At blive slået ud af Champions League-gruppespillet med overgang til Europa League var næppe ønsket. Men i det mindste fortsætter Benfica med at vinde de fleste kampe i Primeira Liga, hvor de topper sammen med FC Porto og Sporting Lissabon.

Der er, som der har været et godt stykke tid i efteråret, fortsat nogle nøglespillere ude skadet for Benfica. De er: Første-målmand Artur Moraes, forsvars-reserven Guilherme Siqueira, samt midtbanemanden Eduardo Salvio og angriberen Oscar Cardozo. I bedste form er de to sidstnævnte vigtige for holdet, men de har nu været ude et godt stykke tid (Salvio har kun spillet to kampe dette efterår), og indtil videre lader Benficas præstationer på den hjemlige scene ikke den store overlast, omend det skal medgives, at holdet ikke ligefrem har fodbold-mæssigt sprudlet.

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

Nacional Madeira (4-2-3-1): Eduardo Gottardi; Zainadine Junior, Mexer, Miguel Rodrigues, Marcal, Claudemir Silva, Ali Ghazal, Mario Rondon, Diego Barcellos, Daniel Candeias og Lucas Joao.

Benfica (4-4-2): Jan Oblak; Maxi Pereira, Luisao, Ezequiel Garay, Silvio Pereira, Miralem Sulejmani, Enzo Perez, Nemanja Matic, Nicolas Gaitan, Lima og Rodrigo Moreno.

  • Høje fodbold-odds
  • Stærk mobil-platform
  • Både internet & butikker

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 24. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Manchester United - Sheffield U.: Under 1,5 skud på mål af Rashford
1,63
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Lørdag 11. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision each way (odds 6 top 4): Frankrig
26,00
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback