18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Milwaukee Bucks - L. A. Lakers: Under 225,0 Mål

Match center
20. december 2019 kl. 02:00 - Basketball, USA - NBA
Fiserv Forum
19. dec. 2019 kl. 17:11 (Opdateret 20. dec. 2019 kl. 04:35) 19/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)

"The Freak vs The King + AD"

Chance (over-præcis-under): 40-3-57%
Betvalue: 111,30%
Spilbar ned til odds: 1,70
Rigtig/forkert: 111-104
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det her bliver en kortere analyse, da dette bet egentlig består på baggrund af få nøgle elementer.

Det bliver en kamp mellem to gode hold, samt to hold der matcher godt op mod hinanden forsvarsmæssigt. Holdene har begge nogle offensive kvaliteter, som de færreste hold kan matche up mod. Det kan begge de her hold dog mod hinanden. ( AD har udtalt at han regner med at spille, så det her bet er efter forventning om AD fra start)

Lakers: Lakers har udnyttet store match up problemer, når de kan stille med en decideret center og AD på banen, samt lebron. Det har givet dem enorm længde og fysik både forsvarsmæssigt og i angrebet. Det er dog netop her hvor Buck, ved at stille med en decideret center og Giannis kan matche godt op mod dem.

Bucks: Bucks spil er centreret omkring Giannis, hvorefter han kan finde de forskellige skytter de har ude på gulvet. Lopez er en center som kan skyde 3´ere, hvilket giver dem mulighed for sprede gulvet meget bedre. De er uden Bledsoe, så de mangler lidt angreb fra guard positionen, som kan udnytte de mindre svage guards fra Lakers. Lakers fordel er klart blandt deres forwards.(Selvom de har Middleton, så burde Lebron være i stand til at dække ham op) 

Konklusion: Regner med en kamp i et nogenlunde tempo, begge hold kan have langsomt angrebspil i det etablerede spil, hvilket kan give en meget intens kamp. Samtidig regner jeg med at kampen bliver tæt, hvorfor Lakers + 4 til 1.90 også kunne være tiltalende. 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback