18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : Melbourne City FC - Wellington Phoenix: (AH: -0,5) 2

Match center
27. december 2013 kl. 09:30 - Fodbold, Australien - Australien A-League
AAMI Park
Opdateret
1
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 37-0-63%
Betvalue: 103,32%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes

Nummer sidst hjemme mod nummer næstsidst. Melbourne Heart har egentligt ikke spillet så dårligt endda, men holdet er efter 11 spillerunder endnu uden sejr, og selvtilliden svinder. Senest tog Wellington med 1-0 over Sydney FC sæsonens første sejr.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

  • Teamnews peger på Wellington, der har samtlige normale 11 startende fit. Heart er uden fire stamspillere, bl.a. forsvars-styrmand Patrick Kisnorbo.
  • Wellington spillede godt og fortjente sejren i seneste 1-0’er over Sydney FC. Sæsonens første sejr kan have givet holdet et selvtillids-boost.
  • Melbourne Heart er uden sejr i 11 spillerunder. Denne hjemmekamp mod Wellington Phoenix ligner bedste chance længe, men holdet er uden selvtillid.
  • Welligton har i flere af sæsonens A-League-kampe måttet afgive adskillige spillere til det new zealandske landshold, og det har naturligvis svækket.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

  • Hjemmebane-fordelen, som ikke bør undervurderes i A-League.
  • Heart har ikke spillet så dårligt, som resultaterne viser (men det har Wellington heller ikke). Marginalerne har i flere tilfælde været holdet imod.
  • Der har trods to nederlag på stribe været en smule fremgang at spore hos Melbourne Heart (men det har der også hos Wellington Phoenix).

Spil-form: Pga. teamnews og måske også et selvtillids-boost senest hos Wellington Phoenix efter sejren over Sydney FC ser jeg værdien ligge på de new zealandske gæsters side, men jeg har valgt at spille Wellington Phoenix lidt forsigtigt og nøjes med at tage dem på et Asian Handicap +0,5 (svarende til en X2-double). Det ligner en tæt kamp, hvor uafgjort næppe vil være langt væk, og det forekommer fornuftigt at tage X’et med. Med det sagt kan man selvfølgeligt godt spekulere i at stramme skruen en smule til Wellington Phoenix på et Asian Handicap +0,25.

Bedste betaling for Wellington Phoenix på Asian Handicap +0,5: Odds 1,65 hos Pinnacle og SBObet.

Bedste betaling for Wellington Phoenix på Asian Handicap blandt dansk-licenterede spil-udbydere: Odds 1,64 hos Ladbrokes.

Alternativ spil-form: Wellington Phoenix på Asian Handicap +0,25 (1,87 Pinnacle, 1,85 Bet365).

(bemærk venligst, at BetXpert som udgangspunkt ikke kan yde assistance, hvis der opstår problemer med en licensløs bookmaker)

Mine procenter for 1X2:

1: 37 %

X: 29 %

2: 34 %

Åben affære: Den er lidt tricky, denne kamp mellen de to bundhold i den australske A-League, men pga. teamnews samt formentligt også lidt større selvtillid hos Wellington Phoenix, er jeg på new zealænderne til ikke at tabe.

Begge uden sejr indtil seneste weekend: Lad os kigge lidt på tingene. Indtil seneste weekend havde hverken Melbourne Heart eller Wellington Phoenix vundet i de 10 første spillerunder, og mens Melbourne Heart røg ind i et smertefuldt 1-3-nederlag hjemme til lokal-rivalerne Melbourne Victory, så tog Wellington Phoenix deres første sæson-sejr med en fortjent 1-0’er hjemme over Sydney FC.

Omstændigheder & vurdering: Hjemmebane-fordelen til Melbourne Heart vejer bestemt, men det gør teamnews også. Heart har fire stamspillere, heriblandt den vigtige forsvars-general Patrick Kisnorbo, ude, mens Wellington Phoenix har samtlige normale startende klar. Det bør rykke nogle procenter, da ingen af disse to hold har nogen særlig bredde i spillertruppen.

Med det sagt, skal man næppe forvente nogen særlig målrig affære, og jeg tipper, at opgøret vil vippe kontant omkring en X-deling. Melbourne Heart er blevet gjort til favorit af bookmaker-markedet pga. hjemmebane-fordelen, og det er måske fair nok, men deres favorit-rolle er i så fald smal, og jeg mener under de forhåndenværende omstændigheder, at Wellingtons chancer for point er blevet en smule undervurderet.

Situation - Melbourne Heart: Der er tale om bundkamp i den australske A-League, hvor det mindste af de to Melbourne-hold, Melbourne Hearts (det store hold i byen er Melbourne Victory), der er sidst i den 10 hold store række, tager imod New Zealands repræsentant, Wellington Phoenix, som er næstsidst. De to hold sluttede i øvrigt også sidste sæson som nummer sidst og næstsidst i A-League.

Der er spillet 11 spillerunder i A-League, og det er kun lykkedes Melbourne Heart at samle sølle fire point sammen. Melbourne Heart’s statistik er 0-4-7 med 0-2-3 hjemme på deres moderne kunstgræs-stadion AAMI Park.

Form & seneste resultater - Melbourne Heart: 11 spillerunder uden sejr er ikke lige, hvad Melbourne Heart og træner John Aloisi havde håbet på, men holdet er inde i en negativ cirkel. Den seneste måneds resultater (i kronologisk rækkefølge) melder om 3-3 hjemme med Adelaide United, 1-1 ude med Western Sydney Wanderers, 1-2 ude til Sydney FC, og i seneste weekend 1-3 hjemme til lokal-rivalen Melbourne Victory.

Senest mod Melbourne Victory blev kampen ødelagt af en tidlig og meget tynd udvisning til Heart’s forsvars-styrmand Patrick Kisnorbo, hvorefter det blev umuligt at holde Victory fra scoringer. Generelt har Heart ikke spillet så dårligt fodbold, og holdet kunne have fortjent bedre på nuværende tidspunkt, men selvtilliden har det ikke godt efter de mange nederlag.

Situation - Wellington Phoenix: Phoenix-fuglen fra New Zealand-hovedstaden Wellington har ikke haft det ikke godt i indeværende sæson. Der er flere gangbare undskyldinger, f.eks. har holdet i flere kampe været kraftigt decimeret af at måttet frigive adskillige stamspillere til det new zealandske landshold, men faktum er, at Wellington Phoenix er næstsidst i A-league med kun 7 point for 11 spillerunder.

Wellingtons Phoenix’ statistik er 1-4-6 med 0-1-4 på udebane.

Form & seneste resultater - Wellington Phoenix: Wellington Phoeniz’ resultater den seneste måned viser: 0-0 hjemme med Western Sydney Wanderers, 2-4 ude til Perth Glory, 1-2 hjemme til Brisbane Roar, 0-1 ude til Central Coast Mariners, og senest 1-0 hjemme over Sydney FC.

Efter en tilsvarende elendig start på sæsonen som for Melbourne Heart kom så endeligt i seneste weekend første sæson-sejr og den var hårdt tiltrængt, men også fortjent. Spørgsmålet er så, om den har givet Wellington-spillerne et boost. Opgaven bliver nu at fastholde de gode takter, som Wellington vitterligt viste mod Sydney FC.

Indbyrdes: De to seneste gange, Wellington Phoenix har aflagt besøg hos Melbourne Heart, er det sluttet uafgjort. Sidste sæson 1-1 og gangen før ligeledes 1-1.

Trupnyt - Melbourne Heart: Forsvars-styrmanden Patrick Kisnorbo er spærret efter hans udvisning mod Melbourne Victory, og dertil kommer tre andre samspillere ude med skader.

De ukampdygtige er: De to midtbanespillere Orlando Engelaar og Jonathan Germano, samt angriberen Dylan Macallister.

Melbourne Heart mangler således fire stamspillere.

Trupnyt - Wellington Phoenix: Den skotske træner Ernie Merrick tog en stor chance med angrebs-veteranen Paul Ifill i seneste sejr over Sydney FC, hvor Ifill røg ind i en skade, der meget vel kan betyde enden på hans karriere.

Ifill er dog eneste spiller ude for Wellington Phoenix, og reelt er han normalt kun indskiftnings-spiller, så man skal næppe overvurdere hans betydning.

Teknisk set stiller Wellington Phoenix i stærkeste, og den australske presse forventer en offensiv indstilling fra det new zealandske hold i Melbourne, idet meldingerne tyder på, at de vil søge at udnytte deres momentum efter Sydney FC-sejren.

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

Melbourne Heart (4-2-3-1): Andrew Redmayne; Jason Hoffman, Robbie Wielaert, Patrick Gerhardt Nyema, Aziz Behich, Nick Kalmar, Massimo Murdocca, Mate Dugandzic, David Williams, Harry Kewell og Michael Mifsud.

Wellington Phoenix (4-2-3-1): Glen Moss; Louis Fenton, Ben Sigmund, Andrew Durante, Manny Muscat, Albert Riera, Vince Lia, Jeremy Brockie, Carlos Hernandez Valverde, Kenny Cunningham og Stijn Huysegems.

  • God service

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 24. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Manchester United - Sheffield U.: Under 1,5 skud på mål af Rashford
1,63
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Lørdag 11. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision each way (odds 6 top 4): Frankrig
26,00
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback