Annonce

Med i Englands trup: Daniel Sturridge

4. juni 2018 kl. 00:00 - Fodbold, VM
21. mar. 2018 kl. 22:48 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 21/03

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 15%
Betvalue: 165,00%
Spilbar ned til odds: 6,67
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Sturridge har ofte været med når Southgate har udtaget trup til landskampe. WBA-angriberen er ikke med i den nuværende trænings-trup fordi han er skadet, men han kan nå at blive klar og spille sig i form inden de vigtigste træningskampe.

Det taler for spillet: 

 • Manager Southgate har styret England i 14 kampe. I 8 af disse har Sturridge været i truppen (*1).
 • Sturridge er pt. Skadet, men vender tilbage til træning denne uge, og kan nå at spille hele 7 Premier League-kampe inden næste træningskampe.
 • Sturridge er ikke med i truppen i denne uge, men kan nå at blive klar til at være med i de vigtigste kampe inden VM (*2).
 • Pardew i WBA ønsker at bruge Sturridge aktivt, og det kan give angriberen en fordel overfor konkurrenter som Welbeck der ikke spiller fast.
 • Den største konkurrent, Welbeck, er blot blevet udtaget 2 gange med Southgate ved roret, og begge gange har han været indskifter.
 • Southgate har før vist tillid til Sturridge ved at bruge ham i vigtige kampe. De 3 kampe han har startet har været i VM kvalen.
 • Southgate har selv hintet (svagt) at Sturridge er en mulighed, ved at udtale sig positivt om ham (og andre) på det seneste (*3)
 • Sturridge har været plaget af skader og manglende spilletid, men det kan måske forbedres inden slutrunden.

Det skal du være opmærksom på: 

 • Der er mange engelske angribere i bedre form end Sturridge i øjeblikket. Bl.a. Calvert-Lewin, Jay Rodrigues og Welbeck.
 • De to gange Welbeck har været udtaget og er blevet skiftet ind, har Sturridge siddet på bænken hele tiden.
 • Welbeck præsterede flot i EL for Arsenal mod Milan, og vil nok få flere kampe i denne turnering til at holde sig i form.
 • Sturridge er endnu skadet, og det er ikke sikkert han bliver hurtigt klar. Han har før fået tilbagefald når han var tæt på form.
 • I WBA er der stor utilfredshed med manager Pardew. Hvis han bliver fyret er det ikke sikkert den næste manager favoriserer Sturridge.
 • Sturridge er ikke med til de nuværende træningskampe, og det kan være en stor ulempe så tæt på VM.
 • Southgate har udtalt at han gerne vil have en type der minder om Kane ift. Fysik, og der passer Welbeck nok en smule bedre end Sturridge.
 • Det er et marked med lav limit, lang tid til afgørelse og forventet stor varians. Deraf kan det ift. Money management være et dårligt spilobjekt.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet overser/fejlvurderer.

Bemærk desuden, at mine hovedområder som ekspert er Premier League og Championship, hvor jeg oftest bevæger mig indenfor ”almindelige” spiltyper fremfor specialspil. Jeg er således udenfor ”ekspertområde” på dette bet, og deraf er det ikke garanteret at eks. CV er 100 % præcis.

Oddset:

Afgørelse:

Bemærk at Bet365 gør opmærksom på, at dette spil vil blive afgjort når spillerne rejser til slutrunden. Det kan give en lille fordel (eller ulempe) fordi deadline for indsendelse af de endelige VM-trupper er d. 4. juni. Hvis Sturridge ikke er med i truppen på dette tidspunkt, er der stadig en lille mulighed for at en af de valgte spillere bliver skadet inden afgang til Rusland, og at Sturridge således kan blive kaldt ind. 

Også værdi: Unibet, 888Sport og LeoVegas tilbyder også spillet, men her er der desværre ikke værdi. De har blot odds 3,50.

  

Oddsudvikling: Jeg er ikke bekendt med udviklingen på dette odds.

Markedsoverblik: Det toneangivende, licensløse marked udbyder ikke denne type specialspil. Til gengæld kan det være en smule interessant at en toneangivende, licensløs bookmaker har odds på hvem der bliver engelsk topscorer. Her har man odds 14.00 for Sturridge, mens Welbeck slet ikke er på listen.

Ekstra info:

I forhold til udvælgelse af trupper sker det i 2 etaper.

Den 14. maj skal landsholdet registrere en trup på 35 mand.

Den 4. juni skal den endelige trup på 23 mand udtages og sendes til FIFA.

Sturridge bør ikke - medmindre han bliver langtidsskadet - være i risiko for ikke at blive valgt til 35-mandstruppen. Om han så bliver indlemmet i de endelige 23, afgøres af mange faktorer, bl.a. om han den sidste del af sæsonen har spillet fast og gjort det godt.

Noter:

*1:  Sturridge har i de 8 kampe spillet 3 fra start, været indskifter i en enkelt og siddet på bænken hele kampen i de sidste 4. Han har scoret 2 mål i disse kampe.

*2: Til juni spiller England 2 venskabskampe mod Nigeria og Costa Rica. Disse hold er specifikt udvalgt grundet England’s VM-pulje med Panama og Tunesien. Costa Rica spiller meget som Panama og er fra samme område, og det samme gælder for Nigeria og Tunesien. Er Sturridge klar til disse træningskampe er det væsentligt vigtigere end at være klar nu her mod Italien og Holland.

*3: “when we haven't had Harry available, Daniel Sturridge has scored, Marcus Rashford has scored, Jamie Vardy has scored and Jermain Defoe scored.” (Kilde: http://www.thefa.com/news/2018/mar/15/gareth-southgate-squad-piece-netherlands-italy-150318)

Kilder: soccerway.com, holdnyt.dk, oddsportal.com, whoscored.com, premierinjuries.com, thefa.com, skysports.com

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback