18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lucia Peyre - Mihaela Djakovic: 1

6. november 2021 kl. 11:00 - w15 - Castellon - grus
5. nov. 2021 kl. 23:52 (Opdateret 6. nov. 2021 kl. 12:25) 05/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (17)

Semifinale i Spanien

Chance (1-X-2): 37-0-63%
Betvalue: 104,71%
Spilbar ned til odds: 2,70
Rigtig/forkert: 2-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

En ny ung argentiner er trådt ind på scenen, men lad os starte med at kigge på den mere velkendte modstander.

Djakovic har smidt 2 sæt på sin vej til semifinalen, men har aldrig rigtig været i nærheden af at tabe. Som junior spiller som hun forlod for et par år siden, gjorde hun sig allermest på gruset dog uden titler. Som senior startede hun også på grus, men manglende succes førte hende til hardcourt som har været bedre for hende. Nu er hun vendt tilbage til rødderne igen hvor hun nu er 5-4 i år, og svært at vurdere hvor stor favorit hun skal være.

Djakovic har en god grundpakke for sit tennisliv, med en fin serv og kraftfuldt grundspil. Tricket er selvfølgelig at kunne kanalisere det til at nedbryde sine modstandere, og det lykkedes hun også med når uprovokeret fejl ikke kommer i stimer. 

Peyre som blot er 16 år har et par titler fra junior på grus, dog er alle disse fra Sydamerika. Hun har haft svag berøring med senior tennis før, og dette bliver hendes 7 kamp efter den lange vej igennem kval. Hun smed 1 sæt mod en mindre ukendt spiller fra eget land ligesom hende selv, men har ellers klaret resten i 2 sæt. Hun er helt sikkert en rendyrket grusspiller, og den smule man har set fra hende, er det mere det slidsomme boldflytteri som skal få hende igennem kampen. 

Seibold der havde haft en hård kamp dagen før, blev sendt hjem med 3 partier. Sådan et resultat for lige en til at slå øjnene ekstra op, og hendes stats i den kamp er derfor også næsten ligegyldige.

Djakovic har trods en fin måned her på hardcourt og nu på grus, stadigvæk ikke kunne stemple ordentligt igennem. Der er stadigvæk store udfald mod mindre flaterende spillere, og en skade fra ikke så længe siden, som gør at man godt kan se unge Peyre have en chance mod denne kraftfulde spiller.

Oddset har overhovedet ikke bevæget sig og ligger primært i 2,70-2,75. ComeOn har 2,85, men vælger her at gå med one set bookie, da hun for 2 måneder siden trak sig efter at have tabt 8 partier i træk.

God kamp

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback