18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Klaksvik - Vikingur: Dobbeltchance: X2

Match center
13. juni 2020 kl. 20:00 - Fodbold, Færøerne - Meistaradeildin
13. jun. 2020 kl. 04:27 (Opdateret 13. jun. 2020 kl. 21:49) 13/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 54-26-20%
Betvalue: 120,52%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert: 4-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Ellers stærke KÍ har store problemer på den centrale midtbane, og det kan et rutinerede Víkingur med fornyet selvtillid godt finde på at udnytte. Oddset på KÍ-sejr er presset i bund, og oddset på Víkingur-sejr er røget helt i vejret - klar værdi!
Det taler for
 • KÍ er generelt meget tynde på den centrale midtbane, hvor de har desperat har brug for forstærkninger. Anfører Jákup B. Andreasen er yderst tvivlsom og spiller næppe, og nu er vikaren, Deni Pavlovic, havnet i karantæne. Store problemer på midtbanen.
 • Duellerne på midtbanen bliver afgørende i denne kamp, da KÍ er stærkest når de erobrer bolden og kan være boldstyrende - og omvendt har problemer når de ikke får lov. Som tingene ser ud lige nu, så er Víkingurs midtbane stærkere end KÍs.
 • Víkingur kommer til kampen med selvtillid efter en flot 4-2-sejr over titeludfordrerne fra B36 sidste weekend. KÍ var omvendt heldige med at få 1-1 hjemme imod NSÍ, hvor de ikke var imponerende og fik udlignet i dommerens overtid.
 • Den rutinerede Víkingur-trup har stor erfaring i at spille vigtige kampe som denne, og de formår typisk at skabe gode resultater. Tidligere i denne sæson har de vundet over top-fem-konkurrenterne NSÍ (1-0) og B36 (4-2).
 • Det ville ikke være nogen skandale for KÍ at spille uafgjort mod Víkingur - især ikke når man tænker på at de er markant svækket på midtbanen - så jeg tror ikke de vil oversatse hvis det fortsat står lige når de går ind i kampens slutface.
Hold øje med
 • KÍ er forsvarende mestre og har, når alle mand er klar, den stærkeste trup i ligaen. Som jeg skrev i sidste uges KÍ-NSÍ-analyse, så skal KÍ være favorit i alle kampe, men de kan dog udfordres af de øvrige tophold - især når de ligesom nu er svækkede.
 • Víkingur har været ekstremt svingende i denne sæson. De har vundet fornemme sejre over stærke hold som NSÍ og B36, men så har de også spillet 0-0 mod svage hold som AB og TB. Mod KÍ skal man ramme niveau - ellers bliver man straffet.
 • Víkingurs styrke er samtidig også Víkingurs svaghed, nemlig rutinen. Man kan se at de nyder godt af den enorme rutine på holdet, men i visse tilfælde mistænker man også at en del af spillerne er ved at være over the top.
 • De sidste fem indbyrdes ligaopgør er endt med tre KÍ-sejre og to uafgjorte, og KÍ er også generelt stærke hjemme i Klaksvík, hvor de nu igen får lov til at nyde godt af den store opbakning fra hjemmepublikum.
Oddsmarked

Det ser ud til at være populært at spille på hjemmesejre i den færøske liga, og det rykker voldsomt i det lille sensitive færøske oddsmarked. Der blev lagt ud med odds omkring 1,73 - 1,90 på hjemmesejr, men det er nu spillet helt ned til et gennemsnitsligt odds på 1,45. Det har i den grad sparket værdien over til Víkingur, hvis odds er steget fra 3,50 - 3,60 helt op til nærheden af 5,00 - 6,00.

Også værdi:

Víkingur-sejr: 5,75 @ Bet365

Uafgjort: 4,60 @ NordicBet

Trupnyt

Anfører og midtbanegeneral Jákup B. Andreasen døjer med lyskeproblemer. Han er meldt tvivlsom, men spiller næppe. Hans afløser sidste weekend, Deni Pavlovic, fik rødt kort og er derfor i karantæne. Et stort tomrum på den centrale midtbane, hvor Alessio Hysenis præstationer for det meste har været dårlige. Óli Eyðsteinsson Poulsen (venstreback; reserve) er også skadet.

Víkingur

Alle mand klar.

Forventede startopstillinger

Kristian Joensen - Jóannes K. Danielsen, Jesper Brinck, Odmar Færø, Ísak Simonsen - Alessio Hyseni - Boris Dosljak, Jóannes Bjartalíð, Patrik Johannesen - Ole Erik Midtskogen, Páll Klettskarð

Víkingur

Elias Markná – Ari Olsen, Atli Gregersen, Vukasin Tomic, Bergur Gregersen – Gunnar Vatnhamar, Bogi R. Petersen – Sølvi Vatnhamar, Lukasz Cieslewicz, Jákup Johansen – Andreas Lava Olsen

Kilder

in.fo, Faroesoccer

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback