18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Karolina Muchova - Angelique Kerber: 1

6. juli 2021 kl. 15:30 - WTA - Wimbledon kvartfinale
6. jul. 2021 kl. 02:31 (Opdateret 6. jul. 2021 kl. 17:16) 06/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)

Spændende kvartfinale i vente.

Chance (1-X-2): 46-0-54%
Betvalue: 105,80%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert: 0-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Jeg regner ikke med et dette brugertip bliver modtaget lige populært i alle kredse.

Kerber - hvad kan man dog sige om hende, hun kører i den grad videre på bølgen. Venstrehåndet, har virkelig fået gang i serven og kraften i slagene, og løber meget mere frit rundt end tidligere set. Teknikken er i top, og så er det inspirerende at se hvor mange gange hun fra hug, sender bolden tilbage som en del af sit defensive spil. Jeg må indrømme at jeg anerkender hendes succes, men syntes faktisk hun har været heldig flere gange, hvilket selvfølgelig også høre med til tennis.

Muchova ramte også kvartfinalen sidste gang, og var i semifinalen i år i AO, som kunne indikere at hun er klar til næste skridt her. Hun har siden sin itf tennis været kendt som en god græsspiller, og er glad for at hun kunne følge sidste Wimbledon besøg op med samme gode form.

Det er en kamp man kunne snakke til uendelighed, så er egentlig bare spændt på hvordan den spænder til. Procentmæssigt ligger de utrolig tæt, i forhold til servesser, 1-2 serv, vindere - Muchova snitter nogenlunde med samme antal uprovokeret fejl, Hvorimod Kerber svinger mere begge veje på det samme parameter. Muchova er gået lidt under radaren, og føler at oddset kunne stige stødt indtil kampstart, hvilket vil være naturligt med Kerber's gode run. Jeg føler ikke selv samme begejstring for Kerber, og mener trods tidligere Grand Slam meritter fra Kerber, at Muchova er klar til at tage denne her.

God Kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback