18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kansas City Chiefs - Buffalo Bills: 2

Match center
25. januar 2021 kl. 00:40 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
Arrowhead Stadium
19. jan. 2021 kl. 03:56 (Opdateret 25. jan. 2021 kl. 04:09) 19/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (39)
Chance (1-2): 55-45%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Bliver Mahomes klar for Chiefs?

Det kunne ligne lidt af en drømmefinale med masser af offensiv firepower, når Kansas City Chiefs tager imod Josh Allen og bøflerne fra Buffalo. Mahomes’ tilstand efter en grim hjernerystelse er dog stadig meget uvis, og med en reel risiko for at han misser kampen, må værdien lige nu ligge hos Bills.

Det taler for

 • Mahomes pådrog sig i Divisional Round-kampen imod Browns en hjernerystelse på et uhyggeligt spil, hvor han var meget langsom til at komme op og sidenhen yderst groggy måtte hjælpes fra banen. Ud fra, hvad jeg har kunnet læse mig til på diverse websites - medicinske som football-relaterede - tager det normalt omkring 7-10 dage at komme sig, så selv med store forbehold for at alle hjernerystelser er forskellige, og at hver spillers forløb er unikt, synes Mahomes’ deltagelse i kampen her altså langt fra givet.
 • Efter et hurtigt kig på oddsmarkedet, der pt. har Chiefs som relativt klare favoritter, har jeg dog svært ved at se, at der for alvor er taget højde for risikoen for et Mahomes-fravær, der i så fald vil tippe favoritværdigheden klart over til Bills.
 • Hvis nogen har angrebet til at byde Mahomes’ tropper op til dans i en eventuel shootout om AFC-titlen, så er det uden tvivl Bills, der var næstmest scorende hold i den regulære sæson. Bills har endnu til gode at sprudle offensivt i playoffs, men Josh Allen har spillet ganske fornuftigt efter omstændighederne og bør med sine mange våben i kastespillet blive en stor mundfuld for Chiefs’ ”stop unit.”
 • Chiefs-forsvaret har for sæsonen været det suverænt dårligste målt på red zone-effektivitet med et touchdown tilladt på hele 77,55 % af modstanderens besøg inden for 20 yard-linjen. Mod et potent Chiefs-angreb kan netop Bills’ held (eller mangel på samme) til at få fuldt udbytte på deres drives vise sig aldeles afgørende for, om det i sidste ende vil lykkes at vippe de forsvarende mestre af AFC-tronen.
 • En anden afgørende kamp i kampen bliver den, der handler om at presse Mahomes (hvis han spiller). Bills’ pass rush har været blandt NFL’s bedste set over den regulære sæson, hvor de ifølge Pro Football Focus blandt andet har præsteret en 25 % pressure rate inden for 2,5 sekunder - en bedrift kun overgået af ligaens bedste pass rush fra Steelers.
 • Det samlede forsvar har forbedret sig støt, som sæsonen er skredet frem, og de seneste uger har det vist en imponerende evne til at skabe store spil, når det har været allermest tiltrængt.
  Seneste modstander, Ravens, var med deres stærke kasteforsvar og effektive løbeangreb på papiret bygget til at slå et hold som netop Bills, men en disciplineret defensiv indsats med en perfekt eksekveret gameplan gav prøver på enhedens store potentiale.


Hold øje med

 • Før Mahomes udgik mod Browns, dirigerede han nærmest med lethed et velsmurt angreb, der fuldstændig pillede Browns’ defensiv fra hinanden med dominans både via kastet og løbet. Mahomes er bare en magtfaktor i sig selv, og det virker ofte til, at QB’en besidder et ekstra gear, han efter behov kan tage i brug, når kampen rammer sin afgørende fase.
 • Også Chiefs-forsvaret kommer frisk fra en fornem præstation mod Mayfield og co., hvor man blot tillod 17 point. Selvom Browns på flere drives så ud til at rykke bolden uden større besvær og også burde have scoret yderligere, så havde den defensive linje overraskende godt styr på modstanderens stærke offensive linje, hvilket da også resulterede i masser af pres på Mayfield, der langt fra nød godt af samme gode arbejdsforhold som i ugen før imod Steelers. En på papiret knapt så stærk Buffalo O-line kan risikere at få sin opgave for her.
 • De to hold mødtes i Buffalo i uge 6, hvor Chiefs vandt 26-17, og trods de sikre cifre, var det ikke engang helt retvisende for, i hvor høj grad de dominerede kampen. Bills satte alle sejl ind for at begrænse effekten af Mahomes og hans mange receiver-våben, men blev i stedet kørt fuldstændigt over via løbet. Hvis de skal have en chance (mod Mahomes) i kampen her, skal der ske massive justeringer i udfærdigelsen af den nye gameplan.
 • Imod både Colts og Ravens blev Buffalo overgået på både yards, 1. downs og time of possession. 
 • Kansas City tillader relativt mange fans på stadion og Chiefs kan derfor få god gavn af hjemmebanen. Imod Browns fik man opbakning fra godt 16.700 tilskuere (22 %), hvilket, jeg også forventer, bliver tilfældet imod Bills.


NB: i forhold til CV’en tager jeg udgangspunkt i, at Mahomes spiller, da jeg dels ser værdi, uanset hvem der starter for Chiefs, og dels finder det useriøst/umuligt at spekulere i den eksakte sandsynlighed for, at Mahomes når at komme sig over sin hjernerystelse.

Zwei  

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback