18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Holland - Tjekkiet: 1

Match center
27. juni 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Europa - EM
Puskas Arena (neutral)    Sergey Karasev
24. jun. 2021 kl. 12:37 (Opdateret 27. jun. 2021 kl. 19:55) 24/06
709
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)
Chance (1-X-2): 61-23-16%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert: 0-2
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Holland har indtil videre gjort det ganske godt og har vist stor stabilitet over hele banen. Tjekkerne vil sandsynligvis stå kompakt og satse på Schick på omstillingerne, men hollænderne virker til at have mere kvalitet, og bør have gode muligheder.
Det taler for
 • Holland gik videre fra deres pulje med ni point for tre kampe, og mandskabet har været dygtige til at komme frem til masser af chancer, og ikke mindst udnytte dem, og især Depay og Wijnaldum har bidt godt fra sig med mål.
 • Defensivt har hollænderne lukket godt af, og hvis man ser bort fra de to mål som ukrainerne scorede i det første opgør så har Holland holdt nullet i de efterfølgende to opgør, og der er kommet mere stabilitet i midterforsvaret efter at De Ligt er kommet til igen.
 • Man må forvente at vi kommer til at se et hollandsk mandskab som vil prøve at tag kontrollen i opgøret ved både at være mest på bolden, og ikke mindst med deres høje pres, og her kan man give tjekkerne store problemer.
 • Tjekkiet har ikke imponeret det store, man vandt over skotterne med 2-0, men hvor resultatet lyver en smule efter spil og chancer, herefter spillede man en ganske fin første halvleg mod kroaterne og hvor det blev til et 1-1 resultat, og i det sidste gruppe opgør blev det til et 0-1 nederlag mod englænderne, og hvor man havde spillet sig videre.
 • Tjekkerne er meget afhængig af Patrick Schick i det offensive, og kan den hollandske defensiv få lukket ned for ham, ja så er det begrænset hvad tjekkerne har at komme med offensivt.
 • Hollænderne har hurtige folk på kanterne i Dumfries og Van Anholt, og hvor der er kommet meget fra i de første opgør man har spillet, og tjekkerne må på venstreback undvære Boríl som er i karantæne.
 • Defensivt er tjekkerne til at tale med, og man så mod både Skotland og Kroatien at der ikke skal meget til for man kan komme frem til chancer imod dem, og med den kvalitet hollænderne har på både midtbanen og offensivt så bør man kun skabe de store chancer og især med deres hurtige og offensive spillestil.
Hold øje med
 • Holland har spillet deres første tre opgør hjemme i Amsterdam, men denne gang er det i Ungarn på Puskas Arena, og hvor man må forvente at se flere tjekkiske fans end hollændere på lægterne.
 • Det bliver sandsynligvis et tjekkisk mandskab som kommer til at stå langt nede på banen, og satse på omstillingerne.
 • Der meldes over 30 graders varme i Budapest på søndag, og netop varmen kan komme til at gøre en forskel i dette opgør, og trække tænder ud hos begge mandskaber.
 • Alt kan ske i disse knockout opgør, og hvor tingene kan blive afgjort på tilfældigheder, og ikke mindst hvor opgørene kan blive tætte.
Oddsmarked

Onsidebetting er i odds 1,71 på en hollandsk sejr i Budapest, Unibet og Cashpoint er i odds 1,70, og comeon er i odds 1,71.

Hollands forventede startopstilling: 3-5-2: Stekelenburg- De Vrij, De Ligt, Blind- Dumfries, De Roon, Wijnaldum, De Jong, Van Anholt- Weghorst, Depay.

Trupnyt: Frank De Boer kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og ser ikke ud til at vil ændre noget som helst i den forventede startopstilling i forhold til 3-0 sejren over Nord Makedonien senest i Amsterdam.

Tjekkiets forventede startopstilling: 4-2-3-1: Vaclík- Coufal, Celutska, Kalas, Kaderabek- Soucek, Holes- Masopust, Darida, Jankto- Schick.

Trupnyt: Tjekkiet må undvære venstrebacken Boríl på venstrebacken som er i karantæne, og det tyder på at han bliver afløst af Kaderabek som til dagligt spillet i tyske Hoffenheim, men ellers ser det ikke ud til at træner Jaroslav Silhavy ændre noget i forhold til 0-1 nederlaget i London mod England senest.

Kilder

whoscored.com, telegraaf.nl, knvb.nl, uefa.com, sport.aktualne.cz, blesk.cz

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback