Annonce

Halmstad løb 6: Black Snapper = Top 3

3. marts 2018 kl. 16:42
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05
Kommentarer (7)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 27%
Betvalue: 91,80%
Spilbar ned til odds: 3,70
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Trav, Halmstad (V75)

(Løb 6/V75-2, 2140 meter Auto)

8 Black Snapper kommer med rigtig god form, men møder især i 3 Sauron Pil en hest som kan blive svær at slutte foran i mål. Kan dog åbne meget stærkt bag bilen, og så lyder det til at der er spændende balanceændringer på vej. Så se op!

Derfor skal du følge tippet:

 • Kommer med dokumenteret form - senest gik den et stærk løb fra dødens, og blev bare slået af 2 dygtige heste som havde liftet med i ryg.
 • Har fin mulighed for at straks få en god position, da den er hurtig bag bilen (hjælper at nr. 6 er udgået samt nr. 5 og nr. 7 ikke kan åbne noget videre).
 • Lyder til at der er spændende balanceændringer på vej. Snakken går på at den skal gå med et halvlukket hovedlag og måske også uden sko.
 • Uden at negligere modstanderne på nogen måder, så er det bestemt ikke det værste klasse 2 løb som er blevet kørt (3 Sauron Pil har dog høj kapacitet).
 • Har vundet sine 2 seneste starter på Halmstad.

Det skal du være opmærksom på:

 • Selvom det ikke er det værste V75 løb, så er det stadig gode modstandere den møder, og specielt favoritten 3 Sauron Pil holder høj klasse.
 • Men også 2 Havbergs Viking (spidsfavoritten) og 11 The Real Star (har vist stærk V75 form i de seneste 4 starter) skal man ha respekt for.
 • Hvis indledningen skulle ende med at blive for hård, og fx havner i dødens position til at starte med, ja så bliver det svært at slutte i top 3.
 • Hvis den/de nye balanceændringer som det sandsynligvis bliver, ikke skulle falde ud som man håber/forventer.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener odds sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.  

Oddset

Spillet kan findes her på unibet.dk – odds – trav - Halmstad – løb 6.

Det frække/alternative spil med Black Snapper er vinder til odds 17,50 (Bet25 odds 22,00). For hvis det viser sig at den både skal gå med halvlukket hovedlag og uden sko (som vil være første gang i så fald), så kan det meget vel ende med at blive lidt skrig på den op til start, og så bliver jeg ikke overrasket hvis den kun slutter omkring 8,00-10,00 i baneodds (atg/dantoto).

Noter 

 

Træneren udtaler følgende om hestens chancer:

”Har dragit ett tråkigt utgångsläge men eftersom han är kvick ut och vi förmodligen sätter på halvstängt/can’t see back-huvudlag kan vi få honom ännu rappare. Skulle han ha flyt och komma ner i bra position kan det gå. Håller honom som min bästa chans av mina två, säger Lars Järpedal”.

 

 

***En anden vigtig ting at notere af at det nu her efter 1 marts igen er tilladt at kører helt uden sko hvis det er det træneren ønsker. For nogle heste er det meget vigtigt at kunne gå uden sko, så disse balanceændringer er selvfølgelig meget vigtige at ha med i baghovedet når det gælder vurderingen af visse heste. Et minus ved denne mulighed, er dog at det ofte først bliver besluttet på selve dagen/få timer før løbet skal køres, om det bliver med eller uden sko? (afhænger bl.a. af banens beskaffenhed), hvilket jo så kan være svært at regne med når man laver et et tip dagen før. Så på den måde bliver der nu lidt ekstra gisninger, end hvis man på forhånd vidste at alle hestene skulle løbe med sko***

 

Kilder

Travfakta.se, atg.se, extra.expressen.se.

Startlister: https://www.atg.se/spel/2018-03-03/V75/halmstad

(V75-2).

Løbet kan ses her: https://danskespil.dk/dantoto/spil-nu-side?in...

(Kl. 16.42).

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform
Feedback