18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gen.G - Chaos: (AH: -1,5 Maps) 1

21. marts 2020 kl. 21:00 - Flashpoint 1
21. mar. 2020 kl. 13:36 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 21/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

Flashpoint 1

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 59-0-41%
Betvalue: 112,10%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Flashpoint turnering er nået til gruppe B upper bracket finale! Gen.G anført af den Canadiske krigsherre daps mod et Chaos der allerede har mistet højre benet i form af deres awp'er smooya som måtte tage hjem pga visa problemer!

Betyder det så, at der er værdi i lige denne krig? og 2-0?  - Vi ser da på det! 

Dette taler for spillet:

- Gen.G med ny roster. Teamet spiller utroligt flot. 9 sejre i træk. Kun smidt 2 maps i 7 Bo3 kampe, så det må siges at være godkendt(#1)

- BnTeT blev hentet til dette nye team, men IKKE som IGL, han kom fra TYLOO. daps er manden der styre slagets gang, men skulle undre mig hvis BnTeT ikke har en finger med i deres tacs. Men min point ved, at nævne BnTeT er, ved at IGL rollen er gemt væk har det givet ham muligheder for, at tænke på eget spil. Dette har vidst sig, at være en god ting. Der er nogle vilde stats gemt i ham, han snitter en ratio på 1.25(Trods jeg ville sige han er IKKE er den bedste riflerpå teamet) Men noget må der være sket. Og det kan ses på deres resultater.

- Chaos mangler hvis ikke deres bedste og mest indflydelsesrige spiller, så anden mest. Dette vil og skal man kunne se i dagens kamp. De hiver en mand ind som ikke rigtigt har gjort sig, for nogle større hold. Han spiller lige nu, for et hold der ligger #48, så uden evne er han selvfølgelig ikke. Men ville nu stadigvæk sige han er 1 hvis ikke 2 niveauer under smooya.

- Efter Gen.G blev etableret er det som om alle på holdets individuelle spil er gået et niveau op. De alle snitter over 1.0 i ratio, deres rifler og ikke mindst support spillere spiller bedre end aldrig set. 

- Gen.G ligger lige nu #14 i verden, i min verden er de et klart top10 hold. Deres stats taler for sig selv. Siden BnTeT er kommet til, har de ikke tabt en kamp, dette håber jeg og nok også de, at forsætte med. De spiller på høj moral, selvkontrol og ikke mindst høj på selvtillid.

- Gen.G spiller alle maps, undtaget af Overpass, de 6 andre maps ligger de, i den tunge ende af winrate. Hvor den mindste er 62% på Mirage efter 8 spillet maps. Så det må siges at være godkendt.

Hold øje med: 

- Ja Chaos mangler smooya, men er erstattet af en anden mand, der kan svinge den grønne hammer(Awp), han er ikke tabt bag en vogn og snitter faktisk stabile stats. En mand der mangler et ben kan jo godt komme frem i verdenen, så det kan Chaos også.

- Chaos har et godt mappool, nogle også bedre end Gen.G - de spiller overpass meget(Dog ser jeg dette map, som et sikkert ban i dagens kamp

- Chaos er et godt, stabilt hold "Normalt" og ligger lige nu #34 i verden. MED smooya tilbage senere på året, så ser jeg dem som et godt stabilt top30 måske top25 hold. Har de kvaliteten til. 

- Chaos har super meget talent på holdet, de alle snitter 1.0 og 3 af dem også højere end 1.10 - så møder Vanity, SicK og steel op på serveren i dag kan de godt give Gen.G en tæt kind dans. 

#1 - Det ene map de smider, er faktisk mod dagens modstander, det er tilbage i Januar. Roster var ikke den samme, så om der kan ligges noget i det, bedømmer i selv. 

Alt i alt ser jeg ikke Chaos have en chance for at hive sig sejrsrigt ud af denne kamp. Kan de tage et map? ja kunne de godt. Jeg har bare nævnt det og gør det igen Chaos mangler en mand der i næsten alle kampe snitter 25+ kills og tit også 30+ kills. Så klart det gør ondt, at deres main awp der bliver sat ud af spil. Det gør de er amputeret. smooya er i min verden måske top5 hvis ikke  top3 bedst awp'er i verden.(Når han er på et team, han ellers gider at spille for)

Kunne godt se maps blive: Inf og d2 og måske et decider på nuke?(Nuke er bare svært map med ny mand)

Held og lykke og lad os alle tage en omgang engelsk te med vores mand smooya imens vi nyder en 2-0 sejr! - God weekend

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback