Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

Frosinone - Sampdoria: Under 2,5 Mål

Match center
15. september 2018 kl. 20:30 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Benito Stirpe    Massimiliano Irrati
10. sep. 2018 kl. 12:27 (Opdateret 15. sep. 2018 kl. 22:23) 10/09
211
+1
Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 43-57%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 0-5
Unibet Spil nu hos Unibet
Frosinone har endnu ikke scoret og er fraværsramte i angrebet, mens Sampdoria normalt er uskræmmende på udebane. Gæsterne vandt senest 3-0 mod Napoli, men det var på eget græs.
Det taler for
 • Oprykkerne fra Frosinone har efter tre spillerunder endnu ikke scoret i denne sæson.
 • Frosinone har lukket godt af i de seneste to opgør mod Bologna og Lazio, og det kan ligne samme tilgang til opgøret lørdag aften.
 • Sampdoria er normalt et mandskab som har det bedst på hjemmebane, og vælter sig ikke i mål på udebane.
 • Gæsterne fra Genova tabte i første spillerunde i Udine, hvor man mere eller mindre intet skabte i opgøret.
 • Landsholdspausen kan betyde at begge mandskaber skal have dette opgør overstået, og hvor en pointdeling er tilfrestillende.
 • Sampdoria stod stærkt defensivt mod angrebsfarlige Napoli som ikke kom frem til det store.
 • Frosinone er uden Ciofani og Dionisi i angrebet hvilket svækker dem markant.
Hold øje med
 • Sampdoria spillede noget af det bedste man har set længe i det seneste opgør, hvor man vandt med 3-0 mod Napoli.
 • Defrel og Quagliarella kan gøre ondt på Frosinone på især omstilligerne.
 • Gæsterne fra Genova er som dag og nat, og hjemmeholdet skal snart til at scorer mål .
 • Kampen spilles på kunstgræs hvilket kan tale til hjemmeholdets fordel.
 • Frosinone scorede 40 mål i 21 hjemmekampe i sidste sæson, hvor man normalt er meget offensivt spillende.
Oddsmarked

Unibet er i odds 1,80 og åbnede i odds 1,80, Bet365 er ligeledes i odds 1,80 og her er der også værdi. En toneangivende licensløs bookmakere er i odds 1,81 og åbnede i odds 1,86.

CV:1X2: 24-28-48

FROSINONE:

Oprykkerne fra Frosinone har ikke fået den bedste start på sæsonen med tre nederlag i de første tre spillerunder, man har dog spillet ude mod hjemmestærke mandskaber som Atalanta og Lazio, og hjemmekampen mod Bologna hvor det blev til 0-0 blev spillet på neutral bane, og uden tilskuere i Torino.

Frosinone kommer til at kæmpe hårdt for overlevelse i denne sæson, og ligner det umiddelbart svageste mandskab i Serie A i denne sæson, man skal til at hente point og man har generelt haft store problemer med at skabe chancer indtil videre, og bliver der ikke ændret på det snart så vil man få endnu større problemer med at kunne overleve.

Man stod stærkt defensivt senest mod Lazio hvor det blev til et smalt 1-0 nederlag, fokus vil sandsynligvis være på det defensive igen lørdag aften når Sampdoria kommer på besøg, og især når man må undvære både Dionisi og Ciofani i angrebet hvilket svækker dem markant,

Frosinones hjemmebanestatistik: 0-1-0 målscore 0-0.

Trupnyt: Ciofani og Dionisi begge fast i angrebet har endnu ikke spillet i denne sæson, og det har man kunne se i det offensive, man skaber for lidt, og de er begge forsat ude til lørdagens opgør.

Frosinones forventede startopstilling: 3-5-2: Sportiello - Brighenti, Salamon,  Krajnc - Zampano, Chibsah, Maiello, Crisetig, Molinaro - Ciano, Perica.

SAMPDORIA:

Gæsterne fra Genova tabte i første spillerunde ude mod Udinese med 1-0, og  i et opgør hvor man mere eller mindre intet skabte, hjemmekampen mod Fiorentina blev udsat pga broulykken i Genova, og man fik stemplet godt ind i den seneste spillerunde hvor Napoli blev besejret med 3-0, og hvor man spillede noget af det bedst man har set fra Sampdorias side i længere tid.

Offensivt gav Defrel og Quagliarella napolitanerne store problemer især på omstillingerne, men man stod samtidigt også stærkt defensivt, og holdte Napoli både fra at scorer men også fra de helt store chancer, hvilket er imponerende når man tænker på hvor stærke syditalienerne normalt er i det offensive med Insigne, Mertens og Callejon,

Sampdoria er favoritter i Frosinone, men  har det normalt ikke nemt på udebane, og det kan betyde at det bliver et tæt opgør, og hvor man vil være tilfreds med en pointdeling eller en smal sejr.

Sampdorias udebanestatistik: 0-0-1, målscore 0-1.

Trupnyt:  Praet(fast) på midtbanen er ude til opgøret, Saponara (reserve-fast) på den centrale midtbane blev skadet mod Napoli senest, og er ude til lørdagens opgør i Frosinone.

Sampdorias forventede startopstilling:4-3-1-2: Audero- Bereszynski, Andersen, Tonelli, Murru - Linetty, Barreto,  Ekdal- Ramirez - Quagliarella, Defrel.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, sportnotizie24.it, frosinonecalcio.com, Tuttomercatoweb.com, sampdoria.it

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback