18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Forze - Spirit: (AH: -1,5 Maps) 2

2. maj 2020 kl. 15:00 - ESL One: Road to Rio - CIS
2. maj. 2020 kl. 02:56 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 02/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (41)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 65-0-35%
Betvalue: 113,75%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Et dejligt opgør med en masse dejlige russere, kan det blive bedre. Forze tager imod Spirit i en forhåbentlig vel spillende kamp!

Når man nu skal fejre sig selv med sit brugertip nummer 100. Så skal det gøres med maner! Men nok om mig :-)

Obs: Ser en lille værdi i ren Spirit sejr lige nu som oddset er 1.7 på DS.

Hvad taler for:

- Spirit spiller nok det bedste cs dette team har spillet nogensinde. 2020 har været et godt år so far for dem. De vinder 72% af deres kampe, derudover har de faktisk en masse 2-0 sejre bla mod OG. Derudover ligger de #19 i verden, som er deres bedste placering nogensinde. Dette Spirit team er kun lige under de allerbedste teams i verdenen. Og det går kun en vej og det fremad. Det super imponerende. 

- Spirit har alt i i alt bare et helt igennem sindssyg hold, med en masse talent også er de ledt af Chopper som også imponerer mere og mere. Men de har en trio som bare spiller en hvis del ud af busken. Mir, Somedieyoung & Idisbalance. De ligger lige nu på 1.20, 1.15 & 1.12 i ratio. Og det ikke mange dårlige kampe de herre har. At deres IGL Chopper så følger med på en ratio på 1.09 er bare for vildt. Sidst de mødte hinanden ramte Chopper 60 kills på 2 maps. Det er helt uhørt, at se de stats. Det kun 10 dage siden, der vandt Spirit 2-0. Så uden deres trio leverer, ender man alligevel med en 2-0 sejr. Det er tydeligt de gutter her har spillet sammen i mange måneder. De er bund solide og laver ikke mange fejl. De er ikke afhængig af 2 mand, for stepper "stjernerne" ikke op, så har man 2 andre til, at steppe ind. De supplere hinanden super godt.

- Map pool + Spillestil: Er interessant her: I min verden vil Spirit være favorit på alle maps. Vertigo & Overpass plejer, at være de 2 maps der bliver bannet når de mødes. Så kan vi godt forvente sker igen. I år har Spirit kun tabt 2/8 maps til Forze. Det var en overtids kamp på Inferno. Også var det et nederlag på Mirage, som nok er Spirit bedste map. De har 20 kampe på mappet og kun tabt på det 5 gange ud af 20 forsøg. Derudover har de mødt hinanden 2 gange på Mirage, og Forze vandt den ene tæt 16-12. Men hvorfor mener jeg, at Spirit er favorit på alle maps vi kommer til, at se i vetoen. For en hver tosse kan jo se på procenterne og skrive det sammen som jeg. Men: Nu har jeg set alle 10 maps de har spillet mod hinanden i år. Det er som om Spirit bare er et skridt foran hele tiden, de har hele tiden et modsvar til det Forze prøver. Spirit kan godt lide, at spille offensivt, men alligevel er det på en så fin struktureret måde, så man ikke dør på dumme måder. Man går ikke frem uden, at have en plan. Der kan Forze godt være lidt mere hovedløs. Den måde Spirit står på de forskellige maps er bare så stabilt og ikke så meget "pis" med dem(Undskyld mit Franske). De har det med, at spille dobbelt awp, når økonomien er til det. Det plejer Forze også, at have svært ved, at kontrollere/styre. For det lukker bare vinkler af når der er 2 awp'er på mappet man skal tage hensyn til. Samtidigt, at Spirit bare ikke laver mange fejl hjælper også på det. Så skal Forze være med i denne kamp, så de skal de personlige fejl væk samt holdets stjerner skal begynde, at spille CS igen!. Spirit kommer med 3/5 seneste kampe med en 2-0 sejr i hånden. De spiller som et hold med selvtillid og tro på egne evner. Er selvtilliden der, så rammer man også bare mere. Sådan er det. 

- Forze har de seneste 2 kampe haft svært ved, at finde spille. Ja 2 kampe er ingenting, sandt. Men tager man deres seneste opgør mod Nimega. Der spillede de som var de den rusiske udgave af vores eget danske team "North" - De spiller ideløst og total uden selvtillid. Det er kun et døgn siden Forze tabte 16-11 - 16-9 til Nimega og Spirit vandt en FLOT sejr mod GY. 16-8 - 16-9. Så har Forze ikke modtaget noget krisehjælp, så ser jeg dem have svært ved, at sætte sig op til denne kamp.

- 2 af stjernerne fra Forze leverer simpelthen ikke. Det er Jerry som er IGL og som normalt sagtens kan snitte +20 kills i hans kampe. Der er noget hos ham, der ikke er som det skal være. Hans calls under kampen samt den måde han har ledet sit team de sidste 2 kampe har været hovedløst samt hans eget spil lider. Han har de seneste 2 kampe ramt under 0.90 i ratio som er helt skandaløst for en mand der sagtens kan snitte en 1.30 ratio efter en kamp. Almazer er den anden stjerne som bare ikke rammer niveau. Han er rifler, men mange af hans skud må være løst krudt, for de rammer ikke meget. Hans sidste 14 dage har været helt håbløse, der kan tælles en 4-5 maps hvor han har positiv rating ellers er det rødt med rødt på! Det er 2 spillere der mangler tro på tingene. Og når ens IGL ikke er på toppen, så smitter det selvfølgelig af på resten af holdet.

Hold øje med:

- Nå alt kommer til alt, så er Forze et team som er fyldt op med stjerner der kan levere fra øverste hylde. De ligger lige nu #17 i verden og har været helt oppe som 12'er.  Udover Forze er afhængig af deres IGL finder lykken i livet, så skal Fl1t og xsepower også være onpoint. Det er vel deres bedste 2 spillere. De ligger på 1.15 & 1.12 lige nu i ratio som faktisk er mere end godkendt i forhold til hvordan resten spiller. På dagen er dette Forze nogen der kan slå alle og rammer de dagen, så får Spirit også problemer. Det vil de fleste teams, hvis vi tager top10 teams fra. 

- Trods jeg mener Spirit er favorit på alle maps. Så det jo ikke fordi de er store favoritter på dem alle. Forze kan, hvis de finder spillet sagtens være med på et eller flere af dem. Inferno er nok et af de maps vi kommer til, at se. Der tabte de godt nok 14-16 senest. Men var godt med og det var et super seværdig map. Der vinder de trods alt 69% for 16 maps. Så det super fint. Det er nok det map jeg ser Forze have størst chance for, at tage map i kampen. 

- Tager vi Forze seneste 2 kampe fra, så levere de altså super flot mod OG og VP. Så det ikke fordi vi skal flere måneder tilbage for, at finde hvor Forze spillede godt. De har holdet de har spillerne til, at vinde kampe og også til at slå Spirit. De har som skrevet spillet 10 maps i år. Og mange af de maps er super tætte og kan være de helt små ting der udgøre hvem der løber med map sejren. Men det kræver Forze slipper af med alle de børnesygdomme. For dem har Spirit sluppet. Så skal Forze vinde, så skal de igang nu! 

- Spirit kan ikke forvente, at deres IGL henter en 60+ kills kamp igen. Det vil sige, hvis de andre ikke stepper op, så kan de få det meget svært i denne kamp. Trioen for Spirit skal igang, og det skal de fra start af. For Forze er så gode, at hvis Spirit ikke spiller på niveau, så render Forze gerne med sejr. 

Alt i alt:

2 sindsyge gode hold mod hinanden og jeg glæder mig som et barn! - Hvis Forze overhovedet skal have en chance i denne kamp, så skal de spille 90% bedre end mod Nimega. Der skal spilles som et team, man skal entry fragge, man skal følge samme plan der er langt. Det nytter ikke noget man løber rundt med 5 forskellige ideer. Der skal rammes en masse gode runder, bygges en god økonomi op. Også skal de have deres 2 x awp i gang som Forze også har det med at praktisere, når muligheden er der. De bliver nød til, at komme godt fra start og samle lidt selvtillid op i løbet af kampen. For tvivler de har super meget af det lige nu. Omvendt, så skal Spirit køre videre, de er i en zone lige nu. Alt spiller. Det kan også være farligt, for spiller de som de plejer? Det vil sige, Forze kan læse dem. Tropper de op med noget nyt? - Der er stadigvæk mange spørgsmål som jeg ikke kan besvare. Men en ting kan jeg besvare, det er at Spirit har selvtillid og de spiller et cs LIGE NU som er et niveau højere end Forze. 

Derfra ønsker i alle..

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback