18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FaZe - Natus Vincere: (AH: -1,5 Maps) 2

8. april 2020 kl. 18:00 - ESL Pro League Season 11 Europe
8. apr. 2020 kl. 14:58 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 08/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 62-0-38%
Betvalue: 114,00%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Kan FaZe få lidt oprejsning mod et til tider slatten Navi mandskab? Personligt, har jeg svært ved, at se det. Men lad os kigge på det?

Spillet går på Navi napper den her i 2 maps. Så 0-2 skal den ende. God kamp.

Det taler for:

- Navi møder i dag et færdigt hold i ESL. Faze har intet, at spille for andet end æren. Som stillingen lige nu, har Faze en teoretisk muligheden for, at gå videre. Men vi ligger vel på et par procenter. Og kan de ikke spille bedre mod Astralis, hvor de havde ALT, at spille for, så kan jeg slet ikke se en oprejsning i denne kamp lige meget hvordan jeg vender og drejer det. Jeg kunne dog ikke se den store værdi i ren Navi sejr. Så vurderede jeg lige nogle timer, og så egentlig god værdi i 2-0 sejr til Navi. Navi havde lige en hjerneblødning mod Ms, men hvem har ikke haft det. Derudover det har Navi faktisk spillet flot og med flotte sejre mod OG, Astralis & Fnatic. Og med en sejr mod Faze er de de endnu med i kampen om den første plads. Og ikke mindst 2 & 3 pladsen, som også tager dem videre. Så Navi har alt, at spille for. Faze har æren.

- Faze har vist utrolig mange svagheder de sidste 3 kampe. De har en Olofmeister, der burde ligge musen på hylden og måske lige tage et år hvor han vandre lidt rundt i skovene i Sverige. De har en Niko som har vist svagheder i både, at skulle call og  styre sit aim. Det har til tider og vigtig tidspunkter set helt håbløst ud. De svagheder jeg ser i Faze lige nu, er ikke noget man retter på 24 timer. Man kan give hinanden gejst og gå ind til kampen med fornyet energi. Men kender man Niko fra fortiden, er det ikke det han er bedst til. De har været svingende og ikke mindst dårligt spillende. Det er der ikke råd til i denne kamp, hvor alle skal steppe op. Deridmod har vi et Navi hold(Taget Ms kampen fra) Som er onfire. Det ligner duoen s1mple og electronic har fundet melodien. Electronic har de sidste 8 maps har EN off kamp, ellers har hans ratio været fin, og lige nu ligger han på 1.15. s1mple derimod havde en dårlig kamp mod MS ville mange nok sige. Han lå "kun" på 1.12 & 1.04. Så for verdens bedste spiller, er det et niveau under end hvad han plejer. S1mple har ALDRIG 2 dårlige kampe i træk, så det satser jeg heller ikke på han har i dag. Er sikker på vi ser ham snitte +20 kills pr map i denne kamp. Han plejer, at steppe op når det virkelig gælder. Det gjorde han ikke mod MS - Men gør han i aften.

- Lad os prøve, at koge tingene lidt ned. At sammenligne de 2 hold er umuligt i min bog. Da de spiller helt forskelligt. Faze spiller MEGET med olofmeister i Lurker rollen, det er ikke noget Navi bruger lige så meget. Men med olofmeister gør man det konstant. De står og venter i, et eller andet tosse hjørne, og venter på rotterne går i fælden. Man kan så se på hans præsentationer, at det ikke er gået super godt. Men Navi praktisere det ikke i nærheden af Faze. Så kunne man sammenligne Niko og s1mple på mange punkter og alligevel ikke, da Niko også caller. Har s1mple rifle og Niko har, så er Niko klart bedst. Men da s1mple bare også køre mere og mere awp. Så det ikke lige så meget vi ser s1mple med en rifle. Så impact i en kamp, vil jeg faktisk mene s1mple vinder den. Han entry fragger tit, og får netop det første kill, der gør runderne lidt sjovere. Men når s1mple vinder i alle stats jeg overhovedet kan finde. Så er han selvfølgelig også vindere af denne duel. Og hvad vi har set de sidste 6 maps, så der heller ikke nogen tvivl. Impact på kampen siger bare alt. Niko kan som det er LIGE nu, bare ikke vinde kampen alene. Det har vi ser flere eksempler på. Han kan nappe 25 kills, men hvis resten af hans hold underpræcsterer, så det tabt. s1mple kan og har vist nu flere gange, han kan vinde kampe alene. Han napper 35 kills, også vinder de. Men han har som regel også en support mand, der er lidt med på scorebordet, det er som regel electronic der spiller stabilt. Og på den måde kan de hive flere kampe end Faze lige nu gør. Der er simpelthen for ustabilt hos Faze. Flamie & Perfekto er klart de svageste led hos Navi. De præstere bare ikke stabilt nok. Perfekto er som regel altid dårlig, og Flamie svinger meget. Så vil sige Navi vinder denne 3-2 mand mod mand. Og igen, det kommer ud på stabilitet. Faze er igen bare ALT for svingende. Der er for meget dag og nat i den. Og går bare ikke mod en klassehold som Navi. 

- Map pool, er faktisk en af de afgørende faktor for, at jeg tror på 2-0 til Navi. Da Faze vil starte vetoen, så går jeg stærkt ud fra de vil ban Vertigo. Det giver så frie muligheder for, at bestemme mere eller mindre hvad Faze picker. Vil man have Faze på Inferno hvor man ikke selv har set så gode ud? eller vil man spille mod Faze på Nuke hvor man aldrig har vundet mod dem siden 2017? Dog skal det siges, trods Navi's dårlige form på Inferno, at de plejer, at have styr på Faze på det map. Så satser på vi ender. Det eneste der kan ødelægge det. Er hvis Faze & YNk har valgt og sige, venner vi er ude. Lad os prøve noget vildt. Så map pool stikker helt af. Men om Faze vælger: Inferno, Mirage eller noget 3. Så vil jeg se Navi som favorit her. Den eneste ting man lige skal have med, er hvis vi ender på Nuke. Så vil jeg trods alt se Faze som favorit her.  Navi pick kommer til, at blive Train eller Overpass. Den helt 3 måde veto kunne gå på, er at begge hold lader Vertigo stå åben og ikke bruge deres ban på den. Det er set før, når ingen af holdene spiller mappet. Så sker dette, så bruger Faze sit ban på Train el Overpass. men tænker ikke det ændre så meget ved tingene.

- Navi ligger lige nu #1 og er i min bog klart verdens bedste team. Og nu er det Faze de møder som er på vej op. Men mangler en del endnu. Kigger på lidt de indbyrdes, så i 2020 er det eneste map, Faze har drillet og vundet mod Navi er Nuke. Så har der været nogle tætte maps. Men intet udover Nuke har lykkedes for Faze.

Hold øje med: 

- Først og fremmest, Map pool er så usikkert. Da jeg i bund og grund ikke er 100% på noget. Jeg ved Navi kommer til, at spille en bane de er store favoritter på. Men hvad Faze vælger, at gå med er så usikkert hvad det ender ud i. Så det er selvfølgelig en ting man skal have med, når man kigger på dettte " 2-0 " spil. Ender vi ud i en Nuke, så ser jeg Faze som favoritter. Og derved er der chance for et afgørende 3 map. Og vil derfor ødelægge dette spil. Skulle vi ende ud i en Train, så er Faze heller ikke hjælpeløse. De har slået MS på banen. Og kan sagtens spille en flot Train. Dog ligger den til Navi, dog igen noget man skal have med.

- Der er ingen tvivl spillere som Rain, Coldzera og selv Niko lider under, at deres spil bare ikke fungere. Men før denne stage 2 omgang vi har gang i. Der spillede de 3 ovennævnte noget af det bedste Cs vi har set meget længe, og vi skal altså kun tilbage til Forze kampen, som kun er en 4-5 dage siden. Der blomstrede Coldzera som aldrig før og ligenede vel for første gang i flere måneder den gode gamle "cold". Finder de det spil frem de havde for en 4-5 dage siden. Så kommer de til, at give Navi modstand. Og det kan være på alle maps. Så er bare spørgsmålet og en krisepsykolog har kunne få det tilbage i dem. Jeg tvivler! Men dog noget man skal have med i dette bet.

- 4 spillere undtaget Olofmeister ligger på en ratio på 1.10 eller over. Det er taget fra de sidste 3mdr. Det siger vi har med et af verdens bedste hold af gøre. Ordet de mangler er stabilitet. Men deres stats taler for sig selv. Så det er der ikke så meget, at røre ved. Deruover kan spillere som Rain og Broky gøre forskellen i sådan en kamp her. Broky kan på en god dag, godt have en spillestil ala s1mple. Han kan godt køre Robin hood stilen og være ligeglad. Flyver igennem smokes, kommer frem på spots man ikke regner med. Hvor Rain, tit også kan lide frygtløsheden og bare flyve frem og entry frag det hele. En masse hvis og hvis, men alligevel er det noget man har set dem levere. også mere end en gang. Så kan de genfortælle historien om Robin Hood og slaget om Nottingham! Så bliver der altså krig! 

- Nu er Navi ikke det mest stabile hold, som bare tit vinder 2-0 i maps. Samtidigt er Navi også et hold, der ikke hver gang er mødt op på serveren. De skal "tit" bruge et map til lige, at komme i gang. Samtidigt sidder der også nogle hidsige typer ovre på Navi siden. Så kan Faze komme godt fra start af. Og vise Navi de altså er mødt op til kamp. Så kan den mentale kamp godt hurtigt vende.

En lille opsummering:

Hvis jeg som vi kender YNk, så har han givet pep talk, rundkreds og stabile krammere til hele teamet hele natten. Også har Niko siddet i hjørnet og råbt som en forkælet teenager. For er der noget han har så er det temperament. Om YNk hippietricks har kunne vende den mentale del hos Faze det tvivler jeg bare på. Men omvendt, kan de komme godt fra start i kampen. Så ved alle, det kan hurtigt vende til det positive. Omvendt så er Navi også et hold med spillere der kan have opgivende attituder. Så kommer de bagud på map 1, 5-0 så har man før set dem gå lidt op i limningen og sige, så lad os komme videre til map 2. Dette skal man klart have med i sine overvejelser. Dog har jeg bare svært ved, at se Faze ikke tabe den her 2-0. 

Men lad os se om Robin Hood løber med lady Marian. Eller om det ender i det rene børnefødselsdag med mumitrolde løbende rundt i haven. God kamp til alle :-)
 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback