18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Evil Geniuses - Swole Patrol: (AH: +1,5 Maps) 2

30. marts 2020 kl. 18:00 - ESL Pro League Season 11 North America
30. mar. 2020 kl. 00:29 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 30/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

ESL Pro League Season 11 North America

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 52-0-48%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Formsvage EG møder et godt spillende SP. Men er det SP der skal køre videre på deres stime, eller vil EG vende spillet og give den gas? Ja jeg kender ikke svaret! 

Obs: Detet spil gå på, at SP tager et enkelt map. Jeg ser med de bans der nok vil forekomme, så kan SP både tage EG pick og/eller deres eget. 

Da de 2 teams hed NGR og eUnited, der havde de med, at gå i alle 3 maps, hver gang de mødt hinanden i en BO3. SP har de sidste 2 kampe ban Mirage og det gør de med garanti også denne gang, da EG spiller en flot Mirage. Derudover vil EG også ban Vertigo, da de bestemt ikke spiller det map godt. Og det er et map SP godt vil spille. Hvilket map SP vil vælge, har jeg svært ved, at regne ud. Hvis det ikke havde været EG, så havde jeg sagt Train, men Eg spiller en flot Train. Så Tænker det måske bliver Overpass. Og skulle eg så vælge Train. Så skulle SP ikke tage deres eget pick. Så tror jeg faktisk stadigvæk de har en god chance på Eg pick. Og dette spil går jo på, de "bare" skal vinde et map.

Det taler for:

- EG har de sidste 5 kampe spillet alle 3 maps mod deres modstandere. Udover det, så taler det for, at SP faktisk spiller mange maps super flot. Ikke nok med det, så kommer de fra en 2-0 sejr mod Liquid, som vi vel bare må erkende er flot. Derudover tager de 100 Thieves helt ud i 3 map. Det havde mange heller ikke set.

- Vi har 5 spillere fra SP som alle snitter over 1.0 i ratio og mange af dem endnu højere faktisk. Der halter EG efter, men skal dog siges, EG spiller normalt også mod en del bedre hold end SP har været oppe imod.

- SP har overrasket super meget med deres spillestil. Ja jo, nogen vil sige de vandt heldigt mod Liquid, men hvis man så kampen  så, så man bare et SP der var på serveren. De havde enten læst Liquid godt, eller også havde de studeret dem godt og grundigt. For det var som om, de konstant vidste hvad Liquid foretog sig. De spiller RIGTIG flot som team. Og alle spillerne ender kampen med plus score og super flotte stats.  De vinder 16-11 & 16-12 – Det er mere end godkendt og flot.

- Hvis SP har valgt, at spille som de gjorde mod Liquid og 100 Thieves, så kan jeg sagtens se dem nappe et map fra EG og måske alle 2? – Vælger de samme spillestil mod EG som de havde mod Liquid, så tror jeg faktisk de kan tage EG lidt på sengen. For aggressive og hurtige plays er noget, alle teams ikke er klar på.

- Har vundet 6/7 kampe det nederlag de har var en meget tæt kamp mod 100 Thieves. Som også kunne havde været gået den anden vej. Så Eg skal være vågen! - Holdet kommer med selvtillid ind til kampen. Selvtillid og lækkert hår kan gøre meget! :-)

Hold øje med:

- Eg er som team bedre end SP. EG ligger 8 i verdenen, dog er de faldet. Deres spil har bestemt heller ikke være godt. Når det så er sagt, så er de 100% et klasse team og er normalt også 1 niveau måske 2 på en god dag højere end SP. Med massere af skills og godt spil.

- Mand for mand har vi med et hold Eg som har mere erfaring i form af mange større kampe og endnu flere store lans sammen. Men nu er dette online, og der kan de ”store teams” have svært ved, at finde motivationen.(Trods der ikke burde være tale om det) og igen som sagt flere gange. Det hjælper ikke det kun er en mand eller 2 mand der dukker op på dagen. Man skal være der som team. Der er så mange gode teams også selvom man ikke ligger i top10

- Stiller EG op med fuld styrke og får gang i Stjerne spillerne CeRq og Brehze samt deres support spillere, så får SP det svært. Men igen, det er bare en faktor vi ikke kan gøre os kloge på lige nu. På de 2 seneste kampe de spillede mod 100 thieves, der lå CeRq øverst i begge kampe og Brehze var med i toppen en af kampene. Derudover havde de bare ikke resten af deres team med. SÅ vælger de at stille op som hold, så de gode. Rigtig gode. Og vinder nok også denne kamp 8/10 gange.

Map pool siger lige nu på procenterne, at SP bare er gode på alt og alle næsten. Det skal lige siges, så mange maps har de som team heller ikke spillet. (Dog har 4/5) Spiller mange maps sammen. Men Eg derimod har super mange maps sammen. Og mod langt bedre hold. SÅ det er jo til fordel for EG, ville jeg NORMALT sige. Som sagt før og siger det igen. Intet er bare ikke normalt for Eg lige nu. Men er de til stede, så vinder de også.

Alt i alt, så synes jeg faktisk oddsene er sat lidt forkerte pga man simpelthen ikke tager map pool seriøst. Dette er netop en kamp hvor jeg mener veto kan gå til SP's fordel. Selvfølgelig skal EG være favorit. Og det skal de ud fra de meritter de har, samt de spillere de har på teamet. Spiller Eg godt, så har SP nok svært ved, at finde frem til runderne på serveren. De har bare større erfaring på holdet, og burde jo slå SP normalt. Men lige nu er der intet der er normalt for EG. Men skulle vi se Overpass, Train. Så kan den gå begge veje.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback