Annonce

ESL One Genting 2018: Team Liquid

23. januar 2018 kl. 04:00 - eSport
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Kommentarer (3)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 35%
Betvalue: 157,50%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Første gang jeg prøver dette, så bær over med mig hvis jeg ikke er alt for god til det.

ESL one Genting 2018

Team Liqiud er verdens bedste hold, har verdens bedste spiller(Miracle-), en af de mest rutineret kaptajner(KuroKy-) og han var også blandt de største i DotA. Plus de 3 andre positioner er besat af verdensklasse spillere. De er forsvarende verdensmestre eller hvordan man skal sige det, International 2017 vinder og den største turnering i verden med en præmiepulje på over 20mio $. Når det sagt hvor seriøst tager den der her turnering. I og med det er en LAN turnering så de ikke fløjet derhen for at tabe.

Derfor skal du følge tippet

  • De spiller med stor fleksibilitet, har den største heropool af alle hold og det giver dem en edge ifølge min mening.
  • Deres gruppe lodtrækning kunne ikke være med bedre. I første runde møder de PENTA et relativ ukendt kvalificeret hold. Runde 2 er vinderen af Na' Vi og EG som de 2-0 begge i Dreamleague. Ingen af de hold har vundet noget særligt på det seneste og det ligner ikke de er gang med det, plus EG blev kørt over 3-0 i deres seneste finale. 
  • Dota 2 turneringer handler meget om momentum og vinderen dropper sjældent mange maps i disse 10-12 holds turninger. Så Team Liqiud har den optimale start til at få momentum og selvtillid
  • Deres største trussel og nogen vil sige favorit er nok Team Secret og de er havnet i døds puljen og ender nok med at spille nogen flere maps og det kan trætte dem. Plus de kan miste momentum og selvtillid
  • VG, VGJ.Thunder, Virtus Pro og Team Secret (De andre favoritter) er alle havnet i samme gruppe. 

Det skal du holde øje med

  • Man har ikke set meget til dem siden deres International 2017 sejr, så de kan måske være lidt rusten.
  • Deres nærmeste konkurent er Team Secret virker endelig til at have fundet formen og kemien og har slået Team Liqiud 2-1 og 3-0 de seneste gange.
  • Spørgsmålet er hvor seriøst de tager denne turnering da de er inviteret.
  • VG og VGJ.Thunder kommer i god form og kan overraske.
Feedback