18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dalila Jakupovic - Salma Djoubri: 2

24. august 2021 kl. 11:00 - w25 - Braunschweig - grus
24. aug. 2021 kl. 00:40 (Opdateret 24. aug. 2021 kl. 15:32) 24/08
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)

Erfaring mod ungdom

Chance (1-X-2): 51-0-49%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

For præcis 1 uge siden stod samme spillere over for hinanden i Holland, og her trak 18 årig franske Djoubri sig sejrrigt ud af 3 sæt 6-1. Kampen kunne købes til 2,95 inden kampstart, så gavmild har udbyderne ikke været i denne uge.

30 årige Jakupovic spiller normalt på at højere niveau, men kæmper med skader på skader. I år gjorde hun god figur hjemme i en w25, hvor det endte med tabt finale. De efterfølgende 3 turneringer trak hun sig med skade igen, og sidste uges nederlag bekræfter at der skal slides for det i øjeblikket.

Hun er en tricky spiller, der har en serv der er til at tale med, men spiller med stor variation. Hun kan gå fra defensiv til kontra, og spiller med masser af stop bolde, der nogle gange også give nemme point til modstanderen. Hun har flere titler på grus fra større turneringer, og har uden tvivl en større erfaring og skud repertoire end dagens modstander.

Unge Djoubri vandt en lille turnering på grus tilbage i 2018, og har vundet to små hardcourt turneringer i Tunesien i år. Efter at have slået Jakupovic i sidste uge, vandt hun yderligere 2 kampe, inden hun måtte lade livet mod den stærke Jang som tog det hele i Holland. Det er et underlag hun for alvor først er begyndt at berøre nu, og kan ikke bryste sig af samme meritter og store spillet kampe på dette underlag som modstanderen.

Djoubri er en power spiller som slår hårdt til boldene. Hendes primære spil er hurtige fødder på baglinjen, og prøver at presse sig frem med sine hårde slag. Hun plejer at slå et hav af vindere, men desværre også for hende at hav af uprovokerede fejl, hvilket hun selvfølgelig skal have skåret fra, hvis det for alvor skal tage fat for hende. Hun har en fin kraftfuld serv, men komme ikke ud med gode nok procenter når det kommer til stykket.

Jeg syntes helt sikkert at sidste uges resultater, ikke burde give anledning til tro andet end, at Djoubri kan fortsætte det her i Tyskland. Jakupovic har noget x-factor over sig, og skal bevise at hun har fået styr på krop og spil til denne kamp. Jeg giver Jakupovic et lille edge med sin erfaring og normale berøring med det højere niveau, men Djoubri kan lige så godt få 2 i streg med det lille mentale overtag.

Bet365 og ComeOn ligger begge med 2,10 ligesom resten af markedet. Jeg håber snart de andre med licens kommer på banen, og forhåbentlig en 1 set bookie med samme odds ellers højere, da modvind til Jakupovic kunne ende med at hun i sidste ende ville trække sig fra kampen.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback