18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Coco Vandeweghe - Victoria J. Kasintseva: 2

8. januar 2022 kl. 00:05 - w60 - Bendigo - hardcourt
7. jan. 2022 kl. 17:24 (Opdateret 8. jan. 2022 kl. 02:45) 07/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

Semifinale i Australien.

Chance (1-X-2): 40-0-60%
Betvalue: 103,20%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

En kamp der havde kæmpe værdi tidligere på dagen, hænger nu i en tynd tråd.

Coco gik sidste år med 0-9 på hardcourt hvilket må have været deprimerende. Trods en stor serv som plejer at kaste esser fra sig, har hun været helt nede og vende, men kan nu glæde sig over hendes nu allerede 3 sejre. To 3 sæts kampe og gårdagens sejr i 2 sæt har været udbyttet. Det har været en smule anderledes stats fra hende denne gang, da hun ikke har ramt et dobbeltfejl helvede og faktisk været god i returdelen. Til gengæld har det også været lidt på bekostning af sine egne servpartier, hvor hun har haft lidt flere breaks end hvad man kunne forvente af hendes kaliber.

Nyt år og ny start for Coco så svært at sige hvor hun står. Hun havde ret beset en god græs omgang, og så har hun erfaring fra den absolutte top af tennis, men en voldsom ung kvinde venter hende nu.

Kasintseva kørte kun selv 5-5 på hardcourt sidste år, hvor hun flere gange viste styrker i sit grusspil, som man må regne med er hendes stærkeste underlag. Hun er dog via denne turnering 4-0 og virker som en der ikke kan stoppes. Hun vandt AO junior for 2 år siden, og blev derefter nr.1 på listen, samtidig med hun var den yngste deltager med hendes kun 14 år. Spændende at følge sådan en spiller her hvordan de ligger på, syntes gradvist hun har fået bedre styr på senior siden, og er nu klar til at lave ballade i Australien igen.

Grundlæggende har Kasintseva været endnu mere dominerende i serv og returspil end Coco, hvilket også smitter af på hendes overbevisende sejre indtil videre.

Coco har en chance i denne kamp som den erfarne stærke spiller hun er, som lige har fundet sin selvtillid igen. Jeg vurderer dog Kasintseva at være endnu længere fremme her, så spændende hvordan denne kamp kommer til at forløbe. Kasintseva havde en kamp mod en som minder om Coco i form af Herdzelas, her var der en ko på isen for Kasintseva.

Jeg fangede selv et odds over 2 fra morgenstunden og 1,78 inden opslaget her. Markedet bliver konstant slashet her, og har allerede måtte se 1,83 og 1,78 forsvinde mens jeg har skrevet. Bet365 har 1,72 som største udbyder hvor min personlig holdning er, at den stadigvæk holder værdi indtil den falder under de ca. 1,70.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback