18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cloud 9 - Pentanet.GG: Under 5,5 kills til Zven

Match center
16. maj 2021 kl. 15:00 - eSport, League of Legends
16. maj. 2021 kl. 02:09 (Opdateret 16. maj. 2021 kl. 15:37) 16/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

Findes under 'ESport' --> 'League of Legends' --> 'League of Legends Mid-Season Invitational' --> 'Cloud9 - Pentanet.GG' --> 'Spillerspecials'

Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 109,20%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 7
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
C9 har ryggen mod muren i Rumble Stage under MSI og SKAL frem og have en sejr i denne kamp.
Det bliver bare ikke Zven der skal kreere den.
Det taler for
  • Zven er kun gået over linjen i 1 ud af deres 10 første kampe, mod DFM (6 kills på Kai'sa).  Han har været tæt på linjen mod RNG (5 kills) men ellers får han omkring 2-3 kills per game. Selv i C9s 29 kills sejr over Infinity Esports fik han kun 4 kills. 
  • Zven snitter kun 2,9 kills per kamp under MSI (10 kampe). 
  • Zven er ikke den hårde carry for C9. Både Perkz (42 kills) og Fudge (32 kills) har flere kills end Zven (29 kills). Blaber (24 kills) er heller ikke langt bagefter. 
Hold øje med
  • Pentanet er den svageste modstander som C9 kommer til at møde til MSI.  6 ud af deres 13 kampe har modstanderens ADC fået over 5,5 kills. 4 af disse opgør har dog været mod RNG (indtil videre det stærkeste hold under MSI), hvor verdens formentlig bedste ADC, GALA, spiller. Udover GALA, har Carzzy fra Mad Lions fået 5 kills og Doggo fra PSG Talon fået 9 kills mod Pentanet. 
  • C9 har ryggen mod muren i Rumble stagen, hvor de indtil videre er 0-4 efter nederlag til DWG, RNG, PSG Talon og Mad Lions. De SKAL frem og have en sejr i denne kamp og det kan hurtigt blive en blodig affære. 
  • Zven snittede 4,16 kill/map under LCS Spring Split, så potentialet til højere kill scores er der. 
Oddsmarked

Desværre kan man kun spille på disse spillerspecials hos Danske Spil. 
Limit plejer desværre også at være lave. 

Danske Zven

Jesper Svenningsen, aka. Zven, er det eneste danske islæt til dette års MSI. Han spiller ADC, en rolle som man normalt forbinder med mange kills - det er bare ikke tilfældet hos C9.
Kills'ene har været fint fordelt på holdet, med Perkz (mid) og Fudge (top) som højdespringerne inden vi når til Zven på listen. 

C9 er store favoritter til dette opgør og med ryggen mod muren kan det tyde på at C9 kommer til at presse hårdt på fra start. Pentanet har også MSIs korteste kampe, med et gennemsnit på 26.3 minutter, og får C9 fat i early game, kan det blive en hurtigt overstået. Det er ikke nødvendigvis dårligt for dette spil, da vi så kommer til at se en lav, omend ensidig, killscore. Hvis spillet får lov at bølge mere frem og tilbage, plejer det at give flere kills på scoreboardet. 
Pentanet snitter 16,46 deaths per game, mens C9 snitter 13,5 kills per game. Der er altså ikke meget plads til at få 6 kills på én spiller i den statistik. Nu må vi se om blodtørsten slår til hos Zven, eller om det bliver endnu en tør kamp fra hans side af.

Kilder

https://lol.fandom.com/wiki/2021_Mid-Season_Invitational

https://oracleselixir.com/

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback