18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : Central Coast Mariners - Perth Glory: (AH: -0,5) 1

Match center
31. december 2013 kl. 08:05 - Fodbold, Australien - Australien A-League
Industree Group Stadium
Opdateret
1
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 61-0-39%
Betvalue: 102,48%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Central Coast Mariners og Perth Glory er to af de mest udprægede hjemmehold i A-League, og det spiller tungt ind på procenterne. Ydermere stiller Central Coast op i stærkeste, mens Perth mangler fem-seks spillere fra deres ideal-opstilling.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

 • Hjemmebane-fordelen. Central Coast er denne sæson 3-2-1 hjemme og sidste sæson 10-1-1. Perth ude: 0-2-3 og i sidste sæson 3-2-9.
 • Central Coast vandt sidste sæson begge hjemmekampe, begge gange med cifrene 1-0, mod Perth. For godt en måned siden vandt Central Coast 2-1 i Perth.
 • Teamnews. Central Coast stiller op i absolut stærkeste. Perth mangler fem-seks spillere fra deres ideal-opstilling (hvoraf fire dog har været ude længe).
 • Formen. Ingen af de to mandskaber har præsteret syndeligt godt, men Central Coast har på det seneste vist bedre spil end Perth. 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Spillere som William Gallas og Shane Smeltz er ude for Perth, men man skal nok ikke overvurdere betydningen. De har været ude det meste af sæsonen.
 • Central Coast Mariners er forsvarende A-League-mester, men de har langtfra vist spil på samme niveau i denne sæson.
 • Oddset: 1,68 ér under normale omstændigheder ikke et særligt attraktivt sejrs-odds i A-League.

Spil-form: Pga. oddsene (dansk-licenterede Bet365’s 1,68-betaling er lige så godt, som hvad man kan få hos de ”rigtige” Asian-bookies) har jeg valgt at spille Central Coast Mariners på et Asian Handicap -0,5, svarende til et helt almindeligt 1-tal (Danske Spil havde oprindeligt lagt 1-tallet på Central Coast ud til 2,60... gosh!). Med det sagt, kan man dog snildt overveje at stramme. Således kan man score sig en ganske interessant betaling for Central Coast Mariners på Asian Handicap -1, hvor Central Coast ganske vist skal vinde med minimum to mål, før det kommer til udbetaling, men hvor indskuddet i det mindste vil blive tilbagebetalt i tilfælde af Central Coast-sejr med én.

Bedste betaling for Central Coast Mariners på Asian Handicap -0,5: Odds 1,68 hos Bet365.

Alternativ spil-form: Central Coast Mariners på Asian Handicap -1 (2,29 Pinnacle, 2,25 Bet365).

(bemærk venligst, at BetXpert som udgangspunkt ikke kan yde assistance, hvis der opstår problemer med en licensløs bookmaker)

Min procenter for 1X2:

1: 61 %

X: 24 %

2: 15 %

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 35 %

X: 26 %

2: 39 %

Hjemmebane-fordelen (og dén er tungt her!): Jeg har to hoved-argumenter for dette bet, og lad mig tage det vigtigste først – hjemmebane-fordelen. Kigger man på det statistisk, er Central Coast Mariners og Perth Glory to af de mest udprægede hjemmehold i A-League. I denne sæson er Central Coast 3-2-1 hjemme, sidste sæson var de 10-1-1(!), og i denne sæson er Perth 0-2-3 ude, og i sidste sæson 3-2-9.

Det bør alt andet lige tale for en temmelig tung hjemmebane-fordel, som det er meget vanskeligt at se bort fra.

Teamnews: Mit andet primær-argument er et lille smule mere tricky. Det drejer sig om teamnews. Central Coast er i stand til at stille op i stærkeste, så ikke så megen hokus-pokus der. Vender vi så blikket til Perth, så er seks mand fra holdets ideal-opstilling ude... men(!) det skal straks med, at fire af dem har været borte den største del af sæsonen, heriblandt holdets to store stjerner, den velkendte centerforsvarer William Gallas og angriberen Shane Smeltz. I forhold til de seneste kampe er to mand yderligere røget ind i skader, men hvad skal man mene om et hold, hvor fem-seks spillere fra den stærkeste start-11’er er ude, men de fire af dem har været det i længere tid?

På den lange bane er der ingen tvivl om, at det svækker. Ingen af holdene i A-League har nogen særlig bred spillertrup, så disse klubber er betydeligt mere sårbare overfor fravær af vigtige spillere, end store europæiske klubber ville være det. Perth-mandskabet ér trukket tyndt, og det kommer på den længere bane til at vise sig.

Formen: Derudover er der seneste form. Ingen af de to hold har præsteret syndeligt godt, men kigger man på spillet ude på banen, så har Central Coast Mariners vist klar fremgang i deres seneste to kampe, mens der hos Perth Glory har været mest fokus på blot at ”overleve” (sandsynligvis et udslag af, at holdet er godt og grundigt svækket).

Samlet vurdering: Sammenfattende finder jeg en klar favorit-status til Central Coast Mariners berettiget – Perth Glory fra det vestlige Australien har meeeget langt til alle deres udekampe, og her er de oppe mod Australiens traditionelt stærkeste hjemmehold – og jeg vælger at spille kampen tidligt. Jeg tror nemlig ikke, at Central Coast-oddsene får lov at stå frem til kamp-start (OBS!!! Jeg kan tage fejl her, blot synes jeg det fair, at jeg fortælle om min fornemmelse).

Situation - Central Coast Mariners: Central Coast Mariners er forsvarende A-League-mester. I sidste sæson sluttede Central Coast Mariners på andenpladsen i grundspillet. I semifinalen blev Melbourne Victory så besejret 1-0, og i finalen på udebane mod Western Sydney Wanderers, der havde vundet grundspillet, blev det til en 2-0-sejr. I sæsonen før, 2011/12, vandt Central Coast Mariners grundspillet, men gled i mesterskabs-slutspillet. I 2010/11 blev Central Coast Mariners nummer to i grundspillet og tabte mesterskabs-finalen til Brisbane Roar på straffespark.

Central Coast Mariners, der har hjemnme i Tuggerah, New South Wales, er et af de helt store og langtids-holdbare hold i Australien.

I denne sæson har Central Coast Mariners slidt mere end vanligt, men der bør ikke være tvivl om, at holdet når med i det seks klubber store mesterskabs-slutspil. A-League er kun 10 klubber stor, og lige nu befinder Central Coast sig med 16 point for 11 kampe på netop sjette-pladsen. Umiddelbart foran med kun to point flere ligger tre klubber, Melbourne Victory, Newcastle Jets og Sydney FC, så avanchement i stillingen er bestemt indenfor rækkevidde. Umiddelbart vurderet må Central Coast udfra deres nuværende placering være favorit til at slutte på en tredje-/fjerde-plads i grundspillet, hvorfra alt kan ske videre frem.

Central Coast Mariners’ statistik for indeværende sæson er 4-4-3 med 3-2-1 hjemme på deres Bluetongue Central Coast Stadium.

Central Coast er normalt et super-stærkt hjemmehold. Sidste sæson var de således 10-1-1 på eget græs.

Form & seneste resultater - Central Coast Mariners: I december måned har Central Coast Mariners (i kronologisk rækkefølge) vundet 1-0 hjemme over Sydney FC, tabt 0-4 ude til Adelaide United, vundet 1-0 hjemme over Wellington Phoenix, og senest tabt 0-2 ude til Western Sydney Wanderers, altså to hjemmesejre og to udebane-nederlag.

Indsatsen var under alt kritik i 0-4-udebane-nederlaget til Adelaide United for tre uger siden, men spillet i de to seneste kampe, 1-0 hjemme over Wellington Phoenix, samt 0-2-nederlaget ude til Western Sydney Wanderers – et meget svært sted at være på besøg, og opgøret kunne være vippet begge veje – har været i orden.

Situation - Perth Glory: Perth Glory sikrede sig på yderste mandat – sjette-pladsen, på bedre målscore end Sydney FC – lige akkurat plads i mesterskabs-slutspillet sidste sæson, men i kvartfinalen blev det til exit mod Melbourne Victory.

I denne sæson kan det kommer til at knibe for Perth Glory. Lige nu ligger klubben på tabellens syvende-plads med 13 point for 11 kampe, men umuligt er det selvfølgeligt ikke. Der er ”kun” tre point op til Central Coast Mariners på den yderste slutspils-plads, sjette-pladsen, og det gør naturligt udfaldet af denne kamp super-vigtigt for begge klubber.

Perth Glorys statistik er 3-3-4, men holdet ude fra det vestlige Australien, hvor de kilometer-mæssigt nærmest er isoleret, er notorisk dårlige travellers. På udebane er Perth 0-2-3, og man sidder lidt tilbage med fornemmelsen, at de ikke kommer til at hente alverden med point på fremmed græs.

Trods de sidste sæson nåede med i slutspillet, så var Perth Glory kun 3-2-9 på udebane.

Form & seneste resultater - Perth Glory: I december har Perth Glory vundet 4-2 hjemme over Wellington Phoenix, tabt 0-2 ude til Sydney FC, og senest spillet uafgjort 0-0 hjemme med Adelaide United.

Englænderen Kenny Lowe blev for tre uger siden indsat som ny mand på træner-posten, og efter et 0-2-nederlag til Sydney FC i hans første kamp i spidsen for Perth Glory blev der trukket i den taktiske håndbremse i seneste hjemmekamp mod Adelaide United. På trods af hjemmebane koncentrerede Perth sig kun om at lukke ned for Adelaide-offensiven, hvilket lykkedes, men fremover havde Perth ikke overskud til selv at kreere noget, så det sluttede logisk nok 0-0.

Trupnyt - Central Coast Mariners: Træner Phil Moss har ikke de store mandskabs-problemer for tiden. Ude med skader er to mand, midtbanespilleren Tom Slater og angriberen Adam Kwasnik, men de er begge blot reserver, så det har ingen betydning for start-11’eren.

Central Coast stiller op i stærkeste.

Trupnyt - Perth Glory: Der er mange folk ude med skader for Perth Glory til denne kamp mod Central Coast. Seks spillere er ukampdygtige: De tre forsvarere William Gallas, Joshua Risdon og Scott Jamieson, midtbanemanden Travis Dodd, og de to angribere Shane Smeltz og Ryo Nagai.

Kigger vi på betydningen af dem, så er der kun én af de seks, der ikke er del af Perth’s ideal-opstilling, den japanske angriber Ryo Nagai, men pga. problemer i truppen har han alligevel spillet ni af 11 kampe denne sæson (og med Shane Smeltz også ude er Nagai at regne som stamspiller).

Holdets ubetinget to store stjerner er den London-storklub-velkendte forsvars-styrmand William Gallas og spids-angriberen Shane Smeltz, men de har kun været i stand til at spille henholdsvis to og fire kampe indtil videre. Også Joshua Risdon og Travis Dodd har været ude det meste af første sæson-halvdel, så man skal være klar på, at det ikke er noget pludseligt svækket Perth-mandskab. Overordnet set er der dog ingen tvivl om, at holdet er svækket – det har reelt været et halvt resrvehold, der har spillet det meste af første sæson-halvdel for Perth.

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

Central Coast Mariners (4-2-3-1): Liam Reddy; Storm Roux, Trent Sainsbury, Marcel Seip, Joshua Rose, John Hutchinson, Nick Montgomery, Michael McGlinchey, Marcos Flores, Mile Sterjovski og Daniel McBreen.

Perth Glory (4-2-3-1): Danny Vukovic; Matthew Davies, Michael Thwaite, Jack Clisby, Riley Woodcock, Cameron Edwards, Jacob Burns, Steven McGarry, Chris Harold, Jamie Maclaren og Sciola Moraes Sidnei.

 • God velkomstbonus på sport
 • Stort spiludvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
 • Rigtig god mobilapp
 • Meget brugervenligt og flot site
 • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 24. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Manchester United - Sheffield U.: Under 1,5 skud på mål af Rashford
1,63
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Lørdag 11. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision each way (odds 6 top 4): Frankrig
26,00
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback