Annonce

Calle Halfvarsson - Teodor Peterson: 1

13. februar 2018 kl. 07:00 - Langrend
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 65-35%
Betvalue: 104,65%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Calle Halfvarsson er det største OL håbet hos de svenske herrene og sprinten er nok hans bedste mulighed for OL medalje. Peterson er en stabil god sprinter, men han har sine bedste resultater fra Scandinavian Cups og de svenske mesterskabene. Kan Halfvarsson holde sig på benene så har han bedre topnivå end Peterson.

Calle Halfvarsson viste god form i Slovenien sidst. Han faldt med en gang kvartfinalen gik i gang efter å ha haft nest bedste tid i prologen, kun slået af suveræne Klæbo.

Netop det at holde sig på benen er Halfvarsson største problem. Han har faldt i de to sidste sprintene. Han faldt også under VM i Finland forrige sesong.

I de to andre klassiske sprintløbene denne sesongen har han blevet nummer tre og fire. Med Ustiugov mest sandsynlig utestængt fra OL, så er Halfvarsson en af de største favoritene til medalje under sprinten. I et klassisk sprint er det færre topløbere så sjansen for at Halfvarsson gør det godt er stor - men han må selvfølgelig undgå at dumme sig, igen.

Peterson blev nummer tre sidst, men var 8 sekunder bag Klæbo/Iversen. Løjpen var nok mere krævende end den under OL, men det er lidt typisk Peterson. Han gør det sjældent dårligt, men har ikke det samme nivået som fx sin landsmand.

Det er til Scandinavian Cups og SM at Peterson har de bedste resultatene.

Halfvarsson har foruden en del fald haft problemer med sygdom tidligere. Denne sesongen har været mere stabil og 3.pladsen på 15km klassisk sidst, bekræfter at formen er god.

Peterson er mere stabil og han vil ikke komme til sprinten med skiathlon i benene.

Det er selvfølgelig ikke kun uheld når Halfvarsson falder gang på gang. Det er risikabelt at spille på "Calle klovn". Han har så store ferdigheder og med et tynt favoritfelt og hans erfaring så bør han kunne styre sig og undgå de verste fejl. Han bliver 30 år i mai og skal han have en medalje under dette OL - ja så får han næppe en bedre mulighed.

Til Skiathlon, fri intervallstart og 50km klassisk er det favoritter som har vist sig langt bedre end Halfvarsson.

Feedback