Boston Celtics - Sacramento Kings: 1 (0-9,5)

Match center
2. november 2017 kl. 00:30 - Basketball, USA - NBA
TD Garden
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 70-0-30%
Betvalue: 106,40%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Nattens udvalgte NBA kamp, som jeg har valgt at komme med mit bud på, er kampen i mellem Boston Celtics og Sacremento Kings. Det er en kamp hvor vi efter min mening kommer til at se klasseforskel på 2 hold, der skal kæmpe med i hver sin ende af tabellen i denne sæson. Selvom Boston Celtics til stor ærgelse for mange basketfans fik Gordon Hayward skadet i sæsonåbneren, er det lykkedes dem, at få en god start på sæsonen og de rangerer på nuværende tidspunkt som nr. 1 i eastern conference, hvor de er gået 5-2 for de første 7 kampe. Sacremento Kings er derimod at finde i den helt anden ende af tabellen og rangere som nr. 14 i Western conference, hvor de er 1-6 for de første 7 kampe. De har derudover tabt en god del af deres kampe med en god margin og er uden de helt store profiler på holdet. 

Derfor skal du spille den:

 • Sacremento Kings er 1-6 for sæsonen. De har tabt deres seneste 2 kampe med flere end 9,5 point (Vs. Indiana Pacers 83-101 og vs. Washington Wizards 83-110). Derudover har de tabt deres seneste 5 opgør, hvor de udover de 2 nævnte har mødt: New Orleans Pelicans, Phoenix Suns og Denver Nuggets.
 • Boston Celtics er 5-2 for sæsonen. De har vundet de seneste 5 kampe. 3 ud af disse 5 kampe er vundet med minimum 9,5 point. Senest slog de en af aspiranterne til vinde West-conferencen, da de hjemme besejrede San Antonio Spurs 108-94. De var dog uden Kawhi Leonard.
 • Boston's hjemmebanefordel kan også komme til at få betydning for nattens udfald. De har desuden haft en fridag og deres sidste kamp var også på hjemmebane, dermed har de altså ikke været ude på nogen større rejse op til kampen. Omvendt spillede Sacremento Kings i nat ude imod imod Indiana Pacers og har derfor haft en større rejse forud for kampen. 
 • Sacremento er det næstlavest scorrende hold i NBA og snitter for de første 7 kampe kun 94,1 point pr. kamp. I deres seneste 2 kampe har de end ikke formået at score over 90 point. 
 • Sacremento har en +/- pr. kamp på -10,3 og bortset fra deres åbningskamp imod Houston Rockets, har de ikke mødt nogle af de forventede tophold (Skulle måske være Washington Wizards). 
 • Selvom Gordon Hayward mangler til nattens kamp, så er Boston Celtics position for position væsentlige overlegen. Hvis det derudover lykkedes Boston Celtics at rykke bolden hurtigt rundt eller udnytte pick and roll spillet. Hvilket Sacremento havde store problemer med, at dæmme op for i nattens opgør imod Indiana Pacers. Er der gode muligheder for at Boston Celtics bogstaveligt talt "kører Sacremento over". 
 • Boston Celtics er også det hold i ligaen der tillader færrest point pr. 100 positions. Deres defensive rating hedder indtil videre for sæsonen 95,6 og til modsætning er Sacremento Kings på 107,6, hvilket rangerer deres defensive rating, som nr. 25 i ligaen.

Det skal du holde øje:

 • Boston Celtic må undvære Gordon Hayward, som brækkede anklen i sæsonens første kamp. Han forventes som minimum ude til starten af April. Det har dog fungeret fornuftigt for Boston i deres seneste 5 kampe uden Hayward og det burde ingen undtagelse være imod Sacramento Kings. 
 • Boston har ikke vundet med mere end 9,5 point i de 2 holds seneste 3 opgør. Seneste opgør går dog helt tilbage til Februar og har derfor ikke den store betydning for netop denne kamp. Eftersom der siden da er sket betydelige rokeringer på begge hold. Boston har blandt andet fået tilført Kyrie Irving, men har dog måtte sige farvel til Isaiah Thomas og Jae Crowder. Sacremento mistede DeMarcus Cousins i vinters. 
 • Handicapspil kan til tider være farlige, da holdenes hovedmål er at vinde kampene og det kan ende med at profiler bliver sparet, hvis Boston ender med at komme foran med en god margin. De risikerer dermed at Sacramento Kings henter ind på forspringet igen. 
 • Det handler derudover meget om dagsform og momentum. Spørgsmålet er så hvilket hold der har det i nat. 

OBS! Ikke den omhyggeligeste analyse af punkter "der skal holdes øje med". Dette skyldes at jeg virkelig ser en god værdi i spillet, da Sacremento har spillet utroligt ringe indtil videre i den nye sæson. 

Potentielle startende 5: 

Boston Celtics: Kyrie Irving, Jaylen Brown, Jayson Tatum, Al Horford og Aron Baynes.

Sacremento Kings: George Hill, Buddy Hield, Bogdan Bogdanovic, Zach Randolph og Willie Cauley-Stein.

Skader

Boston Celtics: Marcus Morris (Tvivlsom) og Gordon Hayward.

Sacremento Kings: Garrett Temple (Tvivlsom) og Harry Giles.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback