18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : BATE Borisov - Lille: 1

Match center
20. november 2012 kl. 18:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Dinamo Stadion, Minsk
Opdateret
0
Redaktør for BetXpert 2004-2019. BetXpert-skribent om fransk fodbold med mere 2002-2019. Halvstuderet journalist (2,5 af 4 år på DJH før jeg sprang fra for at gå på universitet). Bachelor i italiensk, litteraturvidenskab og engelsk oversættelse. Ex-dansklærer, ex-boghandler. Spurs-fan. Bettingdinosaurus og -ronkedor.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 52-26-22%
Betvalue: 106,60%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Scandic Spil nu hos Scandic
Gruppe F, 5. runde. Stadyen Dynama, Minsk.

To hold der begge har brug for en sejr. BATE for at bevare chancen for en billet til 1/8-finalen. Lille for at bevare chancen for gruppens trøstepræmie, en billet til 1/16-finalen i Europa League.

Lille SKAL score mindst 3 mål og vinde med mindst 2 hos BATE (desuden skal sidsterunde-kampen også vindes, samtidig med at BATE taber sin kamp) - med andre ord er den franske chance vældigt lille, og det har jeg på fornemmelsen spiller ind på motivationen.

Men ok, lad os sige at Lille kæmper, om ikke andet så for æren: Selv et topmotiveret fransk hold kan få det svært i Minsk.

Lille har nemlig gjort det skidt i denne sæson. Dels i den franske liga hvor det (efter en god hjemmekamp gav 1-0-sejr over Brest) i fredags blev til et 2-0-tab hos ellers formsvage Lorient. Dels i Gruppe F hvor tavlen siger 0 point og en målscore på 2-12. Hjemmekampen mod BATE blev tabt med 1-3.

BATE måtte lørdag nøjes med 0-0 ude mod bundholdet Slavia, men sparede topscorer Bressan fra start. I CL er det senest blevet til 2 nederlag (0-3 hjemme og 2-4 ude) mod Valencia, men også til flotte 3-1 hjemme over Bayern (der senest tævede Lille med 6-1).

Og mens BATE nok kan stille cirka stærkeste hold, fremstår Lille stærkt svækket. Offensiv-midtbanemand Martin er tilbage efter at have misset Lorient-kampen, men man må undvære 4 stamspillere i højreback Debuchy, venstreback Béria, midterforsvarer Chedjou og midtbanemand Balmont.

OVER/UNDER 2,5 MÅL

Chancevurdering: 50-50

Jeg har været fristet af et over-spil: Begge hold har nemlig brug for en sejr (Lille skal endda bruge en klar een af slagsen) og må formodes at spille temmelig offensivt. Desuden har begge hold lukket mange mål ind indtil videre (Lille 12, BATE 9).

Endelig er der de mange fravær i Lille-forsvaret.

Men det skal også med at Lille har haft problemer med at proppe bolden i nettet. Og det skal nævnes at Lille i hjemmekampen mod Bayern også var defensivt svækket (midterforsvarer BASA, højreback Debuchy og defensiv-midtbanemand Mavuba). Alligevel blev det kun 0-1. Efter Bayerns ret tidlige scoring, døde kampen fordi Lille ikke kunne og tyskerne ikke ville noget. Et sådant scenario er ikke umuligt i Minsk.

GRUPPE F

Stilling efter 4 runder:

Bayern 9 point

Valencia 9

BATE 6

Lille 0

BATE kan gå videre med uafgjort eller nederlag mod Lille og sejr over Bayern i sidste rundes udekamp. Men det kræver at tyskerne taber i Valencia denne tirsdag, og det kan BATE nok håbe på, men ikke regne med.

Lille kan nå tredjepladsen og dermed en billet til 1/16-finalen i Europa League - men det kræver 6 point i de sidste 2 kampe samtidig med at BATE skal tabe i Tyskland. OG: Lille skal score mindst 3 og vinde med mindst 2 overskydende mål mod BATE (der jo vandt 3-1 i Frankrig - og i tilfælde af pointlighed, kigges der på indbyrdes regnskab).

TRUPNYT

Kilder: fcbate.by, losc.fr, uefa.com

BATE

Fravær: Pavlov (midtbane - starter/reserve; ude siden 28/10)

Tvivlsom: Mozolevski (angriber - starter/indskifter)

Ellers skulle alle mand være klar, ifølge et træner-interview på klubbens website.

Angriber Mozolevski er tvivlsom - og det ligner umiddelbart en klar bét for målspillet; han har nemlig scoret 9 mål i 22 ligakampe og er dermed holdets næsttopscorer. Men faktisk har han kun været indskifter i de 4 CL-gruppekampe (samlet har han kun ået 43 minutter på banen) og kun scoret 1 mål.

LILLE

Trup:

LANDREAU Mickaël, ELANA Steeve, MOUKO Barel, DIGNE Lucas, GUEYE Idrissa, PAYET Dimitri, KALOU Salomon, MARTIN Marvin, VANDAM Jerry, SOUMAORO Adama, ROZEHNAL David, SIDIBE Djibril, PEDRETTI Benoît, BRUNO Gianni, RODELIN Ronny, BONNART Laurent, MAVUBA Rio, BASA Marko, ROUX Nolan, KLONARIDIS Dorian, MICHEL Julian

Fravær:

Chedjou (midterforsvarer - starter; nyt fravær), Debuchy (højreback - starter; nyt fravær), Béria (venstreback - starter; manglede også i seneste ligakamp), Balmont (defensiv midtbane - starter; nyt fravær), De Melo (angriber - indskifter), Mendes (fløj/angriber - reserve/indskifter)

Noter:

I fraværet af stærke Chedjou (og Béria, backen der også kan spille i midterforsvaret) må Lille nok stille med Rozehnal (rutineret, men langsom) som makker til Basa i midterforsvaret. På højrebacken må man i fraværet af Debuchy (og fleksible Béria) nok stille med den sjældent brugte og urutinerede reserve Sidibé. På venstrebacken har man trods alt unge, men talentfulde Digné der allerede har gjort det godt i CL.

På den defensive midtbane kan Balmonts plads udfyldes af Pedretti eller Gueye, men de har ikke Balmonts dynamik.

  • Stort spiludbud
  • Stort live betting-udvalg
  • God support

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet
Søndag 16. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet

Kommentarer

Feedback