18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Athletic Bilbao - Rayo Vallecano: Over 3,5 Kort

Match center
21. september 2021 kl. 22:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
San Mames Barria    José Munuera
20. sep. 2021 kl. 17:32 (Opdateret 22. sep. 2021 kl. 05:07) 20/09
228
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (Over-Under): 64-36%
Betvalue: 103,04%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
"Los Franjirojos" tager fra de trygge rammer i Vallecano og en smut tur til Baskerlandet hvor "Los Leones" holder til, og for værterne bliver det ikke en nem kamp!
Det taler for
 • Selvom Atheltic er ubesejret i fem kampe med træner Marcelino i spidsen bliver det ikke nem affære at skulle slå Rayo Vallecano. Der er dog noget selvtillid at hente i det fuldblods spanske hjemmehold. De spillede senest 0-0 imod de forsvarende mestre fra Madrid, og den forbindelse må det være ren kado til hjemmeholdet her! 
 • Rayo rykkede op fra Segunda Divison for fem kampe siden, og har allerede nu markeret sig godt i den bedste spanske række. Med to sejre, ét kryds og to tabte kampe, så ligger de lige nu i top ti! En placering de selvfølgelig vil gøre alt for at beskytte. Rayo har så godt præsteret bedst på eget græs, hvoraf deres to sejre også er kommet! 
 • Men selvom Rayo tabte deres to første kampe til hhv. Sevilla og Sociedad (Hvilket er okay) også seneere spillede uafgjort imod Levante (De burde havde vundet her) Så har de stadig vundet 4-0 over Granada, og senest 3-0 over Getafe. Udover det har de fået hente Columbianske Falcao til sig. Den 35 årige angriber blev skiftet ind i anden halvleg og bidrog med en scoring! 
 • Falcao kender de fleste. Seneste har han været i Tyrkiske Galatasaray og ellers Monaco, Man Utd. og Atl. Madrid.  Dette er et kæmpe boost for holdet, og bør helt sikkert vende deres udebane statestik til noget mere brugbart. Og mon ikke han også starter inde imod Athletic! 
 • Begge hold er egentlig meget solide og robuste i deres organisation. Derfor bør der opstå en del duel spil. Især hjemmeholdet er gode i det defensive, og det kan blive svært for Rayo at nedbrude holdet. Men nu hvor favorit værdigheden ligger på Atheltic er de nødt til at åbne en lige så god organisation op! 
 • Godt nok har udeholdet lukket mål ind i deres udekampe, men ikke uden at modstanderen er kommet tæt på. Athletic er alt end lige også et meget stolt spansk hold der helst ikke ser at Rayo hverken vinder eller tager point imod dem. Derfor bliver duel spillet, og kampen om kontrol imellem disse to hold alt afgørende. Holdende har offensiven til at score, og forsvaret til at lukke af! 
 • Kigger vi på bisselisten så finder vi også Rayo i toppen af den. Helt nøjagtig på en tredje plads med 15 gule kort og 1 rødt kort. På fremmed græs har de i alt trukket 8 af dem, og de ene røde kort. Det er to hold der er ekstremt fysiske i deres spil, hvoraf kontrollen på midtbanen bliver vigtig! Athletic kommer til at blive udfordre, og til at tackle mere end hvad de normalt gør! 
 • Kampens dommer Jose Luis Munuera Montero har dømt to La Liga kampe i denne sæson og givet i snit 4,76 gule pr. kamp, og 0,39 røde kort pr. kamp!  I Athletic's fem spillede kampe er linjen gået over tre gange!  Hos Rayo er det fire gange! 
Hold øje med
 • Kampen kan starte noget stille ud, hvor begge hold lige skal se hinanden an, det kan godt give anledning til at man mere vil føre bolden frem og tilbage, og hvor de angreb situationen ikke så intense! 
 • Athletic trækker ikke mange kort i kampen, og skulle de først komme foran er det ikke altid en gave for at de så spiller aggresivt resten af kampen. De stiller sig nok mere dybt, og kører sejren hjem.  Athletic trækker generelt flere kort på fremmed græs. På San Mamas Barria har de kun trukket to kort over fem kampe! 
 • Montero kan fra start sætte en høj linje. Han dømmer godt, og retfærdigt uden at svinge for meget med kortene, som regel først i anden halvleg kommer de første par kort!
 • Selvom jeg forventer at duel spillet kommer til at fylde en del i kampen her, kan der være mulighed for at tacklinger og dueller stadig er sat rene ind. Rayo trækker typisk flere kort alt efter hvordan modstander holdet spiller, og lader sig lidt påvirke af det! Så spiller Athletic rent og uden det store påstyr kan det resultere i en kort fattig kamp! 
Oddsmarked

Athletic er de kalre favoritter på deres eget græs. Hos Bet365 kan man hente oddsene: 1,90 - 3,40 - 4,20
Hvilket giver et CV på: 50% - 28% - 22%

Jeg syntes måske Athletic er blevet gjort til lige store nok favoritter. Godt nok har de et hold med bedre kvaliteter, men Rayo har også forvandlet sig over deres seneste kampe og det er værd at tage med. Jeg tror godt at Rayo kan skabe kaos imod Athletic og sætte dem af kurs i deres spil. 
Derfor kunne et interresant spil være at spille krydset til odds 3,60 hos NordicBet! Jeg mener godt at de kan holde hjemmeholdet i skak, og selv komme på tavlen så fremt de selv skulle komme bagud. Skulle de scorer først, så bliver jagten sat ind, og der kan Rayo godt komme til at lide under et hold der kan spiller hurtigere end udeholdet. 
Oddset på 1,61 er for højt fordi at linjen på over 3,5 kort. Det er sjældent man ser det i spansk fodbold! Kampen er godt ikke imellem to hold der trækker mange kort. Men med det Rayo kan bringe på banen imod hjemme holdet, så tror jeg godt Athletic kommer lidt i problemer og er nødt til at sætte de tunge skyts ind! 
 

Kampens Forløb: 

Jeg forventer fra en start en kamp hvor begge hold kommer lidt forsigtigt ud. Det kan selvfølgelig være, at hvis Rayo stiller med Falcao fra start at de bulre der ud af for at ødelægge den kontrol Athletic kommer til at sige efter. I første halvleg bør chancerne være små, det er ikke en kamp hvor jeg forventer mange mål i selvom Rayo godt har vist sig at være målrige på det seneste, så scorer de stadig ikke mange mål på fremmed græs. Athletic scorer generelt ikke meget, men står tilgengæld utrolig godt i deres kæder. 
Hjemmeholdet defensiv bliver svært for Rayo at bryde ned, og situationer hvor omstillinger bliver sat ind er meget sandsynlige og dermed også for kort. Atheltic skal forsøge at styre Rayo mere eller mindre, det kan også blive svært. Rayo spiller stadig godt i kanterne og i dybden og kan godt true der hvor Atheltic ikke er super hurtige! 
Derfor bør målene komme i anden halvleg men offensiviteten bør god igennem meget af kampen! 

Trup Nyt: 

Athletic: 4-4-2
Simon - Lekue - Vivian - Martinez - Balenziaga - Berenguer - Garcia - Vencedor - Munian - Garcia - Williams
Ude: Alvarez - Berchiche - Nolaskoain - Paredes 

Rayo: 4-2-3-1
Dimitrievski - Fran Garcia - Catena - Saveljich - Balliu - Ciss - Comesana - Bebe - Trejo - Palazon - Nteka
Ude: Merquelanz


 

Kilder

Flaschore.com - Whoscored.com - Oddsportal.com - Betxpert.com - Understat.com - Laliga.com - Transfermarkt.com - Marca.com -  Athletic-club.es - Rayovallecano.es 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback