18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anet Koskel - Anna Semenova: 1

10. november 2021 kl. 09:30 - w15 - Helsingborg - indendørs hardcourt
10. nov. 2021 kl. 01:05 (Opdateret 10. nov. 2021 kl. 10:57) 10/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

1 runde i Sverige

Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 0-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

En kort berøring.

Koskel har været aktiv på senior siden i år, dog primært på grus. Hun har som junior som hun stadigvæk spiller, vundet titel på indendørs og gjort det fint der. Hun fik en fin optakt i sidste uge med en tæt kamp hjemme mod Parazinskaite, og har i denne uge vundet 2 kval kampe. Kampen i går mod Petrovic var lidt overraskende, men ikke desto mindre suveræn som skaber tro, på at det kommer til at gå hende godt.

Semenova er 1 år yngre og har også gjort det fint på junior siden, dog uden titler. Hun har været aktiv på grus med finale, men har også næsten gået til tops på indendørs sidste år. Den langbenede russer har måtte kæmpe hårdt for det i sine 2 kval kampe, og det er lidt bekymrende for hende.

Semenova spiller her sine første senior kampe, og det er selvfølgelig positivt allerede at være 2 ud af 2. Nu er det hovedrunden, og med de resultater Koskel har leveret de sidste 2 dage, skulle der også være chance for at hun kan vinde denne.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback