Åby løb 7: Ronzon Face = Vinder

22. februar 2018 kl. 20:36
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05
Kommentarer (11)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 36%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 2,78
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Trav, Åby (V64)

(Løb 7/V64-4, 2140 meter Auto)

2 Ronzon Face er klart bedre end sin resultatrække. Senest på V75 blev det til galop, og så var den dag ødelagt. Møder den her gang lidt enklere modstand, men 2 galopper i træk uroer en smule. Har dog fået et godt spor og så skal den køres af en dygtig kusk.

Derfor skal du følge tippet:

 • Har god form, og er klart bedre end sin resultatrække viser. Kommer fra 2 starter på V75 hvor det desværre er blevet til galop.  
 • Har fået et godt spor og kan åbne rigtig stærkt bag bilen. Kusken kan selv vælge taktik om den skal køres i spids eller ha et rygløb (der er jo ”Open Strech” på Åby).
 • Har en spændende kusk i Niclas Benzon som jeg faktisk ser som en forstærkning i forhold til TK. Han er en af Sveriges bedste amatørkuske med en flot sejrprocent.
 • Hvis vi ser bort fra et par af konkurrenterne så møder den lidt enklere modstand end i de to seneste starter på V75.  
 • Har vundet 2 af sine 3 eneste sejre her på Åby.
 • En af de sværeste modstandere på papiret 9 Lovely Vacation kommer efter næsten 4 måneders pause og så har den også fået et bagspor.

Det skal du være opmærksom på:

 • En hest som har hoppet 2 gange i træk (og 3 ud af de seneste 5 starter) skal man altid være opmærksom på, selvom jeg ikke vil vurdere den som specielt usikker normalt.
 • Selvom den støder på lidt enklere modstand, så møder den alligevel 2 heste som man bestemt skal ha respekt for (i nr. 5 og nr. 9).
 • 5 Waffle har også været ude på V75 på det seneste (4 starter i træk) og så kan den også åbne stærkt bag bilen (jeg vurdere dog RF som en lidt bedre hest).
 • 9 Lovely Vacation er en talentfuld hest som mødte årgangstoppen i sidste sæson (var bl.a. i kriterie finalen/vandt sit forsøg) og bør normalt række langt i det her selvskab.
 • Åbningen kan blive hård/stresset –  da Waffle også kan åbne stærkt. Derudover har 4 Alfredo Di Stefano har også før åbnet hurtigt bag bilen.
 • Det er et løb kun forbeholdt amatørkuske, og det kan godt betyde at nogen kører med hovedet under armen (er set før!). Hvilket kan betyde større uforudsigelighed.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener odds sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.  

Oddset

Spillet kan findes her på unibet.dk – odds – trav - Åby – løb 7.

Jeg indrømmer værdien ikke er så stor til odds 2,85, og jeg havde håbet på lidt over odds 3,00 (så jeg anbefaler at man venter lidt på evt oddstigning op til start), men når det så er sagt så finder jeg stadig lidt værdi, og jeg bliver overrasket hvis baneoddset bliver højere end odds 2,85 hvis alt er som det skal være med hesten. 

Noter 

 

Det er værd at notere at Åby har ”Open Strech” (2 ekstra inderspor på opløbet), hvilket ofte medfører lidt mere taktisk kørsel undervejs.

 

Løbsafvikling: Jeg tror uden galop at Ronzon Face tager spidsen, og Waffle forsøger at ramme ryggen på RF (vil som jeg ser det være den mest optimale position for den), men det kan dog også blive med modsat fortegn: Altså Waffle i spids og Ronzon Face i ryggen. Jeg tror Ronzon Face har størst fordel af at gå i spidsen af de 2 heste, men jeg vil vil hellere ikke blive overrasket hvis Tommy Karlstedt helst ser at Nicklas Benzon giver RF et rygløb den her gang, pga. de 2 galopper i træk (og måske ikke satser så meget for start). Hvis der er en tredje hest som blander sig i den indledende kørsel så tror jeg det bliver 4 Alfredo Di Stefano som før har taget spids fra samme spor bag billen. Skulle der blive hårdt tempo undervejs, så vil være til fordel for især 9 Lovely Vacation, som så vil ha lettere ved at komme ind i matchen til slut.

 

Kilder

Travfakta.se, Atg.se. 

Startlister: https://www.atg.se/spel/2018-02-22/V64/aby

(V75-4).

Løbet kan ses her: https://danskespil.dk/dantoto/spil-nu-side?in...

(Kl. 20.36).

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform
Feedback