Gus Hansen, Phil Ivey, Ben Affleck... Erik Smith... Jo, sgu! BetXperts pokerekspert DonEriqe er med på oddslisten hos Bet24.com over pokerspillere, man kan spille på mht deltagelse ved finalebordet ved WSOP i Las Vegas.

Favoritterne, store kanoner som Gus og Phil Helmuth, kan spilles til odds 25, Phil Ivey til 35, mens filmstjernen og pokerentusiasten Ben Affleck fås til odds 100. Og DonEriqe giver såmænd pengene 500 gange igen, hvis han når frem til finalebordet.

Besøg Bet24.com her og se de aktuelle odds på WSOP - her kan DonEriqe i øvrigt også spilles i en H2H, hvor han er sat op imod - en kvinde!

Vi beskrev tidligere på måneden, hvordan DonEriqe havde kvalificeret sig til WSOP - hvor et sæde normalt koster $10.000 - via en satellitturnering hos Ladbrokes, der kostede ham et buy-in på 70 dollar. Og nu kan vi så meddele, at Bet24.com har taget ham med på listen, om ikke over favoritter, så dog over folk, man kan spille på. Om det så skyldes, at Bet24 reelt tiltror DonEriqe en chance for at nå finalebordet, eller det mest er en gimmick fra bookmakerens side, vil vi lade blafre i vinden. Men Bet24 skal nu passe på, de ikke forregner sig - herfra tror vi skam på DonEriqe og har da spillet en 10´er på knægten...

WSOP - eller mere mundret: World Series of Poker - anses af mange for den fornemste poker-turnering, og det tætteste man kommer på et reelt VM i Texas Hold´Em poker.

WSOP main event anno 2005 afvikles fra 7. juli i Las Vegas, med det afsluttende 10-mands finalebord d. 15. juli. Men allerede nu spilles der på livet løs i diverse satellitturneringer - om at få en plads ved de rigtige WSOP-borde.

DonEriqe tog den hårde - men billige - vej, via en satellitturnering hos Ladbrokes, med et buy-in på 70 dollar. Dén turnering gav adgang til en turnering med buy-in på 625 dollar med WSOP-sæder som præmier til de fire bedste - og hér landede BetXperts pokerekspert såmænd...

Sidste år deltog 2.576 poker-spillere i hovedturneringen i Las Vegas, hvor den 39-årige amerikaner Greg "Fossilman" Raymer tog sig af titlen og hovedpræmien på $5 mio, som et ganske pænt afkast for de $10.000 et sæde i main eventen kostede - og som i Greg´s tilfælde faktisk blev vundet via et online poker-room, hvor han havde betalt sølle $40 for at deltage...

I år regner man med helt udsolgt på samtlige 6.600 main event sæder, hvoraf en pæn andel er købt af de mange online pokerrooms, der bruger disse sæder som præmier til deres kunder, typisk udloddet gennem turneringer hos det pågældende pokerroom. Med en stykpris på $10.000, kræver det da også et godt riv i lommen for menigmand at købe sig et sæde.

Men som DonEriqe har bevist, findes der billigere måder at komme til Las Vegas og spille med i WSOP - netop ved at prøve at få fingre i de mange sæder som poker-rooms´ene har købt. Herunder bringer vi her et overblik over et udvalg af de poker-rooms der pt. udlodder WSOP-sæder, som man altså kan være dygtig og heldig at vinde for en billig penge.

Inter Poker
Hos Inter Poker er der flere måder at score sig et WSOP sæde. Den ene er via deres daglige satellit-turneringer. En anden måde at få sig et Inter Poker sponsoreret WSOP sæde sker via lodtrækning - det eneste man skal gøre er ganske enkelt at spille poker hos dem! Alle der spiller på deres $1/$2 borde (eller højere) frem til d. 19., juni, deltager automatisk i lodtrækningen. Hver spillet hånd udgør ét lod, så jo flere hænder der spilles, des større vinderchancer.

Empire Poker
Empire Poker tilbyder WSOP sæder via deres specielle WSOP Freeroll, som spilles d. 18. juni, hvor der er plads til i alt 2.000 spillere. Skulle det glippe, har man hos Empire også chancen for at vinde et sæde ved at skrabe så mange turnerings-point sammen via turneringerne på Empire Poker. For hver placering i toppen af turneringerne på Empire, kan der scores et antal point. Hver d. 1. i måneden samler Empire den forgangne måneds 50 bedste turnerings-spillere, som kæmper om et WSOP sæde.

Prestige Poker
D. 30. juni afholder Prestige Poker en super-satellit, hvor de stiller følgende i udsigt: 1 WSOP sæde for hver 45 deltagere! Altså en meget flot vinder-chance hvis man deltager. Man kan deltage i turneringen enten ved at købe sig in (buy in er $300+$15), eller spille sig til en plads i turneringen via kvalifikations-turneringerne på Prestige, som spilles to gange dagligt.

Party Poker
Også Party Poker tilbyder ligesom Prestige 1 sæde for hver 45 der deltager i deres Main WSOP Satellite - hos Party Poker spilles denne turnering vel at mærke dagligt. Buy-in er på $300+$28, men også her kan man komme billigere til turneringen ved at gå gennem de daglige kvalifikations-turneringer, som både afvikles som multi-player og som sit-and-go. Sidstnævnte er et rigtig godt alternativ hvis ikke man kan/vil spille turnering på et bestemt tidspunkt.

Pacific Poker
Hver lørdag afholder Pacific Poker en satellit-turnering hvor man kan vinde et WSOP sæde. Buy-in til disse turneringer er $100+$10, men som vanligt kan man komme med via daglige kvalifikations-turneringer. Pacific giver så - udover WSOP-sædet til $10.000 - også $4.000 i lommepenge, men så skal man også afholde alle udgifter til opholdet selv.

Paradise Poker
Hos Paradise Poker er der flere måder man kan vinde WSOP sæder på. Én måde er at skrabe turnerings-points sammen, og blive en af de 1.000 Paradise-spillere der hver søndag samles til kampen om en WSOP pakke indeholdende et sæde og $2.000 i lommepenge. En anden måde er at placere sig i top 50 i en af de daglige WSOP freerolls, hvorved man kvalificerer sig til kampen om et sæde i en turnering den sidste søndag i måneden. Endelig spilles der to daglige satellit turneringer ($20 hhv. $120 i buy-in), hvor der kan vindes adgang til 5 ugentlige turneringer med WSOP sæder på højkant.

Der er naturligvis flere sæder til fals "out there" end der er nævnt herover, men hos ovenstående er man godt i gang, da det samtidig er poker-rooms som BetXpert kan stå inde for!

Hvis du vil vide mere om WSOP, så besøg den officielle hjemmeside på http://www.worldseriesofpoker.com