Så gik den desværre ikke længere for BetXpert´s mand ved WSOP Main Event, Mikael Kirk Simonsen.

Lidt over midnat dansk tid tog Mikael en chance der var nødvendig med hans lave chips-beholdning, og desværre lykkedes det ikke at drive det videre, og Mikael takkede derfor af på en meget flot og ærefuld 90. plads, som indbringer ham den nette sum af $51.129, svarende til ca. 300.000 DKK!

Mikael gik ind til Dag 5 med en lav beholdning i forhold til de øvrige, og var derfor nødt til at satse på både gode kort og held hvis han skulle yderligere op i præmierækken. På den afgørende hånd sad Mikael med 130.000 chips og fik AJs på hånden, og var ikke sen til at melde sig all in. Mange omkring bordet gik med i potten, som var oppe omkring 700.000, men uheldigvis sad en af de andre med K8, og med endnu en K på bordet, og ingen yderligere hjælp til Mikael, var det slut.

Vi håber Mikael har lejlighed til at komme med en lille beretning om sin flotte deltagelse når han har sundet sig over slaget.

Tillykke, Mikael! Og mange tak for supergod spænding!

Sidste dansker med helt fremme
Mikael forlod turneringen som tredjesidste dansker, og fik i morges dansk tid følgeskab af Nikolai Vivet, der sluttede som nr. 51 og fik $164.932 ud af anstrengelserne.

Spillet er netop afsluttet for Dag 5, med 45 deltagere tilbage, og Ricki Nielsen er nu eneste rød-hvide islæt i turneringen, og indtager ved dagens afslutning en flot 6. plads med 3.170.000 chips. Gennemsnittet er 1.950.000, og chipleader er Jamie Gold med 7.330.000. På den aktuelle 2. og 3. plads finder vi to svenskere, så selvom de danske farver nu er begrænsede, er Skandinavien flot repræsenteret lige nu, hvilket forhåbentlig kan holde helt frem til Final Table.

Spillet genoptages mandag aften kl. 21 (dansk tid), hvor de 45 spillere klør på indtil der er 27 tilbage. Herefter spiller de fra tirsdag aften ned til de 9 der skal afvikle Final Table imellem sig onsdag aften.