Allerede nu, et par uger inden den store WSOP main event i No Limit Texas Hold´em starter d. 7. juli, kan vi berette om to danskere der har markeret sig flot i WSOP events.

Den største markering stod 45-årige Jan Sørensen for da han søndag strøg helt til tops i en Seven-Card Stud event med buy-in på $5.000. Med sejren scorede Jan Sørensen 1.præmien på $293.275, udover at kunne iføre sig sit andet WSOP armbånd i karrieren.

Selvom mange måske ikke nikker genkendende til navnet Jan Sørensen, hører det med til historien at han tidligere gik under navnet Jan V. Hansen, og i 80´erne huserede i modstandernes straffesparksfelter iført en stribet OB-trøje. Efter karriere-stoppet i 1990 har han kastet sig over poker og skiftet efternavnet til Sørensen.

En anden dansker, Lars Bønding, markerede sig tidligt mandag morgen, da han sad ved finalebordet i en No Limit Hold´em event med buy-in på $1.500. Lars gik til finalebordet som suveræn chipleader, men måtte efter en dramatisk finale se sig slået til sidst, og tage til takke med 2. pladsen - for hvilket han scorede "beskedne" $317.625!

Når No Limit Hold´em main event starter 7. juli forventes det at over 100 danskere vil være blandt de 6600 deltagere i kampen om den officiel VM-titel. BetXpert´s poker-ekspert, Erik Smith, er også med ved VM, og vi håber at kunne give løbende beretninger fra turneringen.

I øvrigt kan vi berette at oddset hos BET24.com på om DonEriqe når finalebordet ved WSOP er sænket fra de oprindelige 500 til 300. Om der er tale om en risiko-justering eller en justering ud fra DonEriqe´s reelle styrke, skal vi lade være usagt... Men vi kan tilføje at der er odds 30 på at DonEriqe bliver den bedst placerede nordiske spiller i et felt hvor der bl.a. er odds 6 på Gus Hansen og odds 10 på Erik Sagstrøm.

Der er stadig enkelte muligheder for at score sig en billig adgang til WSOP via et online poker-room. Læs om de enkelte muligheder herunder:

Prestige Poker
D. 30. juni afholder Prestige Poker en super-satellit, hvor de stiller følgende i udsigt: 1 WSOP sæde for hver 45 deltagere! Altså en meget flot vinder-chance hvis man deltager. Man kan deltage i turneringen enten ved at købe sig in (buy in er $300+$15), eller spille sig til en plads i turneringen via kvalifikations-turneringerne på Prestige, som spilles to gange dagligt.

Party Poker
Også Party Poker tilbyder ligesom Prestige 1 sæde for hver 45 der deltager i deres Main WSOP Satellite - hos Party Poker spilles denne turnering vel at mærke dagligt. Buy-in er på $300+$28, men også her kan man komme billigere til turneringen ved at gå gennem de daglige kvalifikations-turneringer, som både afvikles som multi-player og som sit-and-go. Sidstnævnte er et rigtig godt alternativ hvis ikke man kan/vil spille turnering på et bestemt tidspunkt.

Pacific Poker
Hver lørdag afholder Pacific Poker en satellit-turnering hvor man kan vinde et WSOP sæde. Buy-in til disse turneringer er $100+$10, men som vanligt kan man komme med via daglige kvalifikations-turneringer. Pacific giver så - udover WSOP-sædet til $10.000 - også $4.000 i lommepenge, men så skal man også afholde alle udgifter til opholdet selv.

Paradise Poker
Hos Paradise Poker er der flere måder man kan vinde WSOP sæder på. Én måde er at skrabe turnerings-points sammen, og blive en af de 1.000 Paradise-spillere der hver søndag samles til kampen om en WSOP pakke indeholdende et sæde og $2.000 i lommepenge. En anden måde er at placere sig i top 50 i en af de daglige WSOP freerolls, hvorved man kvalificerer sig til kampen om et sæde i en turnering den sidste søndag i måneden. Endelig spilles der to daglige satellit turneringer ($20 hhv. $120 i buy-in), hvor der kan vindes adgang til 5 ugentlige turneringer med WSOP sæder på højkant.

Der er naturligvis flere sæder til fals "out there" end der er nævnt herover, men hos ovenstående er man godt i gang, da det samtidig er poker-rooms som BetXpert kan stå inde for!

Hvis du vil vide mere om WSOP, så besøg den officielle hjemmeside på http://www.worldseriesofpoker.com