Efter mange underholdende kampe får vi drømmefinalen på Wimbledons Centre Court mellem verdensetteren Novak Djokovic og den andenseedede Andy Murray.

Det er verdens ældste tennisturnering, og i år er det 127. gang, at Wimbledon byder indenfor og lader tennisfolket betræde græsset på All England Lawn Tennis and Croquet Club.

Og det har været en ganske specielt udgave af Wimbledon, hvor der har været mange overraskelser undervejs. Hos herrerne kan vi dog se frem til en drømmefinale mellem den storspillende Novak Djokovic og OL-vinderen Andy Murray. Det er 77 år siden, der sidst har været en britisk vinder i herre-singlen på Wimbledon-plænen, så der vil være massiv opbakning til Murray fra lægterne. 

Vi fik en marathon-semifinale mellem Novak Djokovic og Juan Martín del Potro, mens skotske Andy Murray har været igennem flere tætte kampe og måtte igennem næsten timers tennis mod Jerzy Janowicz for at hente finalebilletten.

Se analysen fra Lars Baes:

http://www.betxpert.com/ekspert/tips/novak-djokovic-andy-murray-1

Tror man f.eks på endnu en marathon-kamp, så kan man se på odds for "Over 3,5 sæt" eller endda "4,5 sæt", hvis man tror på en gyserfinale, der først bliver afgjort i femte sæt.

Det kunne også være interessant at se på oddsene for om de to spillere skal ud i tiebreak.

Over 3,5 sæt: odds 1,38
Unibet
Under 3,5 sæt: odds 3,00
Bet365
Betsafe
Over 4,5 sæt: odds 3,45
Unibet
Under 4,5 sæt: odds 1,28
Unibet

Tiebreak i kampen?

Ja: odds 1,45
Unibet
Nej: odds 3,25
Ladbrokes

Hvad siger I derude, får vi en fem forrygende sæt, der først bliver afgjort i tiebreak eller hvor er værdien gemt i denne Wimbledon-finale?