SAS Ligaen går snart i gang med en ny sæson (19. juli), og i den anledning indbyder BetXpert til en konkurrence: Hvem har mest tjek på dansk fodbold?

Konkurrencen foregår som led i Wauwbets Last Soccer Standing hvor BetXpert i ”Superliga/1. Div.”-puljen har oprettet en særskilt gruppe for vores brugere. Det koster 10 euro per næse at være med; til gengæld har man så mulighed for at vinde fine præmier.

Som BetXpert-bruger er man ligesom alle andre deltagere med i spillet om præmierne i den overordnede pulje. Disse præmier går til de 20 bedste og består af deltagernes samlede konkurrence-indskud. Med andre ord; jo flere deltagere, jo højere præmier. Oveni har Wauwbet indskudt 3.000 euro som går til de tre bedste (1800, 750 og 450).

Men derudover kæmper man i vores særskilte gruppe om en præmiesum på 450 euro, også sponsoreret af Wauwbet: 250, 150 og 50 til de tre bedste BetXpert-brugere.

Og så skal man jo heller ikke kimse ad værdien i den håneret man vinder ved at gøre det bedre end kammeraterne: Hvem holder stand længst, hvem er ”Last Soccer Standing”?


Last Soccer Standing

Wauwbets LSS-koncept er charmerende enkelt. Op til hver weekend-runde skal man vælge et hold man regner med vil vinde sin kamp (man skal desuden vælge et reserve-hold – for det tilfælde at kampen med primær-holdet aflyses).

Hvis holdet IKKE vinder sin kamp, koster det strafpoint. Syv hvis holdet taber; Tre hvis holder spiller uafgjort.

Det handler om at holde sin sti ren, fri for strafpoint. For hvis man når over 31 strafpoint, så er man ude af konkurrencen. Deraf navnet: Last Soccer Standing.

Kan man ikke bare vælge fx FCK i hver weekend? Nej. Man må kun vælge det samme klubhold een gang per halv-sæson. Man er altså tvunget til at tænke strategisk og sørge for at ramme bundholdene når de endelig vinder.

Hvis man står med en weekend hvor man pinedød ikke kan finde en vinder (eller hvis man ikke har tid), så kan man snuppe en ”Fri-weekend” (FW). Det kan man gøre to gange i løbet af en sæson, den første gang koster det 1 strafpoint, anden gang 2 strafpoint. Hvis man glemmer at vælge et hold eller en FW, tildeles man en tvungen FW, og det koster ekstra strafpoint. Første gang man påtvinges en FW, koster det 2 point. Anden gang koster det 4 (3, hvis ens første FW var selvvalgt). Bemærk, uanset om det er selvvalgte eller tvungne, kan man højst have to fri-weekends. Tredje gang det sker, er man ude.

Alle reglerne for Last Soccer Standing kan læses hér. 


Flere profiler

Hver deltager kan deltage med flere Last Soccer Standing-profiler (op til 50) i den overordnede konkurrence. Hver profil-deltagelse koster 10 euro. Man kan altså øge sine gevinstchancer, og til gengæld øger man den samlede præmiepulje.

Ekstra profil-tilmeldinger er ikke med til at øge BetXpert-gruppens særlige præmiepulje, kun de overordnede præmier, men dem spiller BetXpert-gruppens medlemmer jo også med om.

I BetXperts gruppe må man dog højst tilmelde tre profiler. Har man flere profiler, er de med i den overordnede pulje, men ikke i BetXperts særskilte konkurrence.


Tilmelding

Denne konkurrence, som jo er en del af Wauwbets ”Superliga/1. Div.”-pulje (hvilket vil sige at deltagerne kan vælge vinderhold fra begge rækker) løber hele sæsonen 08/09 – eller indtil der kun er een deltager tilbage: Last Soccer Standing.

SAS Ligaen går i gang d. 19. juli. Viasat Divisionen følger d. 10. august.

Fristen for tilmelding er d. 19. juli kl. 16.50. Picks til første runde skal være foretaget inden kl. 17. samme dag. Efterfølgende picks skal være foretaget fredage inden kl. 19.00.

For at tilmelde sig, skal man logge ind på sin Wauwbet-konto, gå ind i sin cashier og overføre penge (fra sin bookie-konto eller poker-konto, eller hvor man nu har penge stående) til sin Last Soccer Standing-konto.

Derefter trykker man på Last Soccer Standing i den øverste vandrette menu.

Til venstre vil så fremkomme en liste over de givne puljer/konkurrencer. Her skal man trykke på ”Deltag i pulje” ved ”Superliga/1. Div. 08/09 € 10”.

Her klikker man på ”acceptér” for at tilmelde en profil. Processen gentages hvis man ønsker at tilmelde flere profiler (husk at i BetXperts gruppe må man kun have tre profiler; yderligere profiler må man nøjes med at have uden for gruppen, i den overordnede konkurrence-pulje).

For at tilmelde sig BetXperts gruppe, klikker man i menuen til venstre på ”Mine grupper” og dernæst på ”Find gruppe”. Her skal man indtaste følgende password: betxpertgroup

Derefter klikker man på "Søg". Frem vil så komme gruppen "BetXpert". Endelig skal man acceptere tilmeldingen ved at klikke på "Tilmeld gruppe".

Bemærk at kun registrerede brugere af BetXpert (dvs. hvis man har åbnet en brugerprofil hos os) er berettigede til en eventuel præmie i BetXpert-gruppen i Last Soccer Standing-konkurrencen.

Læs mere om hvordan man tilmelder sig hér.


Ikke kunde hos Wauwbet? Hent din bonus nu!

Hvis du ikke allerede er kunde hos Wauwbet, kan du blive det ved at følge et link i vores Wauwbet-anmeldelse: http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=54

Lige nu giver Wauwbet 100% til nye kunder - op til 50€. Læs nærmere om bonus-betingelserne i vores review eller hos Wauwbet.

Bemærk at nye kunder ved at følge BetXperts link har ret til vores assistance i tilfælde af problemer.