At Live betting hos Betfair* kan give en ekstra bonus til de modige blev stillet til skue i går under 3. etape af Vuelta a Espana - en etape der udviklede sig yderst usædvanligt, og hvor man oplevede markedet vende sig fuldstændig på hovedet og tilbage igen i løbet af blot en time!

Længe var der udsigt til at et udbrud med 4 ryttere ville holde hele vejen hjem til målet. De 4 udbrydere havde længe holdt et konstant forspring til feltet på 7-8 minutter, og da der manglede 55 km. øgede de forspringet til over 9 minutter.

Indtil dette tidspunkt var det hos Betfair* stadig sprinterne og de øvrige ryttere i feltet der blev favoriseret i handlerne på dagens etapevinder. Men da der manglede 45 km. og forspringet blev øget til 9½ minut, ændrede spillene karakter.

Almindeligvis siger en tommelfingerregel, at i fladt terræn kan et jagtende felt hente mellem 1 og 1½ minut på et udbrud for hver 10 km. Det kunne ses på spillene hos Betfair*, hvor spillene nu faldt på de 4 udbrydere, alle til odds omkring 4 og 5. Imens steg oddsene på alle øvrige ryttere støt. Fordi det virkede som en umulig opgave for feltet at indhente udbryderne.

Selvom en vis herre nu tog ved feltet, og de åd sig grådigt ind på udbryderne for hver kilometer, så det selv med 25 km. tilbage og et forspring på 5½ minut, stadig ikke ud til at feltet ville nå udbryderne inden målstregen i Soria.

På dette tidspunkt blev mange af rytterne i feltet således handlet til meget høje odds. Heriblandt blev spanieren Alejandro Valverde, som inden etapen blev handlet til odds mellem 10 og 15, handlet til odds 790.

Nu viste det sig dog at feltets jagt bar frugt, og med 8 kilometer tilbage var udbruddet slut for de 4 mand, og markedet hos Betfair* var atter vendt tilbage til "normalen", efter at have været vendt fuldstændig på hovedet blot en halv time forinden.

Ved målet blev det Alejandro Valverde der tog sejren i en hektisk afslutning, og for den spiller hos Betfair* der havde været modig nok til at lægge 14 pund (ca. 150 kr.) på Valverde da oddset var højest, var der med en samlet gevinst på ca. 120.000 kr. grund til jubel efter en særdeles nervepirrende etape! Ikke mindst fordi Valverde inden etapen var blandt favoritterne til sejren.

For den eller de spillere der havde is nok i maven til at tilbyde odds 790 på Valverde, og altså dermed tabte et tilsvarende beløb, har afslutningen nok været mindst lige så nervepirrende...