Tag konen/kæresten/kammeraten med på en forårs-sviptur til Sevilla i Sydspanien: Med i hånden får du 2 billetter til nogle af de bedste pladser på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán til storkampen i weekenden d. 25.-26. april mellem Sevilla og Real Madrid.

Interesseret? Så deltag i følgende konkurrence som BetXpert har stillet på højkant i samarbejde med bookmakeren 888sport:

888sport udlodder en rejse til Sevilla (se specifikationerne forneden) til den heldige vinder af en lodtrækning der foretages d. 20. april 2009.

Foruden vinderen af hovedpræmien, udtrækkes fem øvrige BetXpert-brugere der hver får et freebet hos 888sport til en værdi af 10 Euro.

Sådan deltager du
For at deltage i lodtrækningen skal du senest d. 19. april 2009 placere et single-spil til minimum odds 2,00 hos 888sport hvor indsatsen er mindst 20 Euro/150 DKK/20 GBP/25 USD.

Så snart du har gjort dette, skal du sende en email til [email protected] hvori du skriver dit 888sport brugernavn, samt angiver hvilket spil du har foretaget, samt tidspunktet for spillet. Hvis du kan angive spillekupon-nummer/Receipt Number for dit spil, er det desuden en stor hjælp.

Bemærk, at du kun får ét lod til konkurrencen, uanset hvor mange spil du foretager i konkurrenceperioden. Ét spil er nok, og det er lige meget om spillet går hjem eller ej.

Betingelser/regler for deltagelse
For at deltage, skal du besøge 888sport via et link her fra BetXpert. Har du ikke allerede en konto hos 888sport, er det også vigtigt at du benytter et link til 888sport her fra BetXpert for at oprette en konto. Benyt et link fra vores anmeldelse af 888sport, eller klik her.

Det spil du laver hos 888sport SKAL være et singlespil, og oddset for spillet skal være 2,00 eller højere.

Man må ikke samtidig foretage et spil imod det kvalificerende spil, dvs. spille på fx 1 og X2 i samme kamp. Gør man det, bortfalder ens lod til lodtrækningen.

Præmiebeskrivelser
Hovedpræmie: Fodboldrejse til Sevilla, bestående af to flybilletter (t/r) mellem København og Sevilla (med én mellemlanding), hotelophold (to nætter) i Sevilla, samt to billetter til kampen Sevilla-Real Madrid.

Kampen bliver spillet enten lørdag d. 25. april eller søndag d. 26. april 2009. Så snart endeligt kamptidspunkt kendes (ca. en uge i forvejen, dvs. når vinderen af konkurrencen kåres), planlægges rejsens detaljer i samarbejde med 888sport. Hvis kampen spilles lørdag, vil rejsen forlænges med 1 dag, så den løber over fredag-mandag. Spilles den i stedet søndag, vil rejsen løbe over lørdag-mandag.

Vinderen af hovedpræmien skal acceptere rejsens varighed og afgangstider senest 24 timer efter vinderen er udråbt.

Hovedpræmien inkluderer ikke transport mellem lufthavn og hotel, og heller ikke transport mellem hotel og stadion. Dette er for vinderens egen regning.

Ekstrapræmier: 5 x 1 freebet til en værdi af 10 Euro hos 888sport. Vinderne får denne præmie indsat på deres 888sport konto, og kontaktes direkte af 888sport.

Hverken hovedpræmie eller ekstrapræmier kan ombyttes til kontanter.

Læs mere om 888sport i vores anmeldelse