Old Trafford i Manchester lægger søndag eftermiddag bane til venskabskampen mellem England og Danmark. Begge hold har kvalificeret sig til næste års EM slutrunde, så det bliver sikkert en kamp hvor de to landstrænere vil eksperimentere en del, og specielt England har i de seneste venskabskampe brugt en stor kvote af spiller, med et noget usammenhængende spil til følge.

Begge hold er endvidere ramt af en del afbud, England må bl.a. undvære Owen og Gerrard og Danmark må se bort fra Claus Jensen og Martin Laursen.

Danmark har noget at revanchere efter nederlaget i VM turneringen, og hvis man kan tage til Rumænien og vinde 5-2, så kan man vel også give englænderne en lærestreg på deres hjemmebane.

Hos verdens størst spillebørs Betfair* giver en sejr til England i øjeblikket odds 1,78. Et uafgjort resultat handles til odds 3,55 og en Dansk sejr belønnes med odds 6,00.

Som så mange af de andre sportsbegivenheder Betfair* dækker, kan du spille på kampen mellem England og Danmark helt indtil sidste dommerfløjt.