På Augusta banen i Georgia afvikles fra torsdag til søndag US Masters og det er med hele verdenseliten samlet i kampen om en af de mest eftertragtede titler indenfor golfsporten.

Som altid er Tiger Woods forhåndsfavorit men han har langtfra imponeret den seneste tid og det er måske en god ide at kigge andetsteds i feltet efter den endelige vinder. Blandt de oplagte kandidater til en fremskreden placering er Phil Mickelson som i de sidste 5 US Masters ikke er placeret dårligere end nummer syv, banen i Augusta med de hurtige greens passer perfekt til den store amerikaner som hører til blandt verdenseliten med putteren. Af andre forhåndsfavoritter kan nævnes Ernie Els og Vijah Singh samt Davis Love.

Hos verdens største spillebørs Betfair* handles en sejr til Tiger Woods i øjeblikket til odds 5,5 hvorimod Mickelson giver odds 10. Ernie Els udbetaler odds 12,5, Vijah Singh odds 14 og Davis Love odds 21. Hvis man ikke har tiltro til Tiger kan man således sælge sejr til amerikaneren for ex. 100 kr. hvilket vil sige hvis Tiger vinder turneringen har man tabt 450 kr. (indsats gange odds minus indskud) hvorimod man har vundet 100 kr. hvis én af de omkring 100 andre spillere vinde turneringen.

Som sagt er det verdens absolut bedste golfspillere som mødes, og der skal ikke laves mange fejl fra forhåndsfavoritterne før de mere outsiderbetonede spillere kan træde til. Her tænkes der bl.a. på Mike Weir som handles til odds 32, John Daly til odds 75 og Frederik Jacobsson til odds 100 hos Betfair*.

Set med danske øjne kan man håbe på at Thomas Bjørn snart viser sig fra den bedste side, han handles i skrivende stund til odds 120 hos Betfair*, hvilket er usædvanligt godt betalt.

Hos Betfair* er der som altid mulighed for at spille på US Masters helt til sidste putt søndag, og da turneringen samtidig vises på Viasat Sport og DR2 er der masser af spænding i vente for kunderne hos Betfair*.