Når de danske drenge i aften tager imod USA i Århus, så kan du få boostet dit odds på en dansk sejr hos Unibet*. Uanset om du er ny eller eksisterende kunde, så booster Unibet* dit odds på en dansk sejr til hele odds 6,00. 

Der har været en del turbulente ting omkring det danske landshold den seneste tid - først med konflikten mellem DBU og Spillerforeningen og derefter Morten Olsens stop i 2016. Men nu gælder det fodbolden, og det er nu at benene igen skal tale, når Danmark skal spille årets første landskamp. Der er allerede bebudet debut til Erik Sviatchenko, men også Kian Hansen har muligheden for debut.

Det er et afbudsramt amerikansk hold, der gæster Danmark, så danskerne har fine chancer for at starte år 2015 med en sejr. Hos Unibet* giver Danmark i skrivende stund odds 2,15 men du kan få boostet helt op til odds 6,00.

Boostet odds hos Unibet*:

1. Lige nu giver Unibet* odds 6,00 på en dansk sejr*.
2. Tilbuddet gælder både nye og eksisterende kunder.
3. Maks. indsats er 100 kroner - spiller du for mere end 100 kr. er den overskydende del ikke gældende for tilbuddet.
4. Man skal selv tilmelde sig kampagnen inde på Unibet* og derefter placere sit bet.
5. Tilmeld dig kampagnen her
6. Nye kunder skal først oprette sig hos Unibet her.

*Differencen mellem den normale gevinst og det forhøjede odds udbetales som en bonus der skal omsættes 5 gange til minimum odds 1.40. Den normale gevinst er ikke underlagt omsætningskrav, kun differencen.


F.eks.: Spiller man 100 kroner på en dansk sejr til odds 2,15 får man 215 kroner som normal gevinst og 385 kroner som en bonus.
I tilfælde af oddset falder på Danmark, vil differencen fra det laveste odds blive udbetalt i bonus. Eksempel: hvis du spiller 100 kroner på Danmark-sejr til odds 2,15. og oddset falder til odds 2,00, vil din gevinst være på 215 kroner og bonus være på 400 kroner, hvis Danmark vinder.