Superliga-sæsonen er gået på hæld, og det betyder, at transfervinduet snart åbner. Flere spillere i Superligaen har haft en god sæson og kan stile mod et skifte. Vi har kigget nærmere på mulige klubskifter og de bedste Superlige-transfer odds, hvor der også kan ligge enkelte værdispil.

Superliga-sæsonen er afsluttet, og mens spillerne i den nærmeste fremtid møder ind fra deres ferier (nogle er allerede mødt ind, da de skal spille kvalifikation til europæiske turneringer), så vil der være masser af spekulationer om mange spilleres fremtid.

Bookmakerne har åbnet op for odds på Superliga-spillere, der kan stå overfor et potentielt klubskifte. Nogle spillere skifter med alt sandsynlighed, mens der på andre spillere kan komme tilbud, som klubberne vil have svært ved at sige nej til.

Frederik Rønnow til Belgien eller Tyskland?

Brøndby-keeper Frederik Rønnow er en af de spillere, som med alt sandsynlighed kan se frem mod et klubskifte til sommer. Både Brøndby og Rønnow har udtalt, at det er planen, at målmanden skal sælges til sommer. Frederik Rønnow har haft en stærk sæson for Brøndby, og har også spillet flere landskampe, hvor han blandt andet senest mod Tyskland gjorde en god figur.

Rygterne har sendt Rønnow til Belgien, hvor både Anderlecht og Genk skulle være interesserede. I Tyskland har Werder Bremen og Stuttgart været nævnt som mulige klubber, og umiddelbart synes jeg, at det er to ligaer, som vil passe fint til Rønnow. I Belgien vil han komme til en liga, som er niveauet over Superligaen, mens Bundesligaen er en af de fire store ligaer.

Et faresignal for Frederik Rønnow er muligvis, at han ikke er den mest fysisk stærke målmand, men et skifte synes dog at ske i det kommende transfervindue. Andre mulige destinationer kan være Frankrig, hvor vi har set flere danske keepere skifte til. Jeg tror ikke, at vi kommer til at se Rønnow i Holland, hvor jeg kun ser Ajax, Feyenoord eller PSV som dem, der kan betale den pris, som Brøndby forlanger. Alle disse har dog stærke keepere.

Der kan opstå salg af målmand i de forskellige ligaer, der åbner op for en karrusel, som Rønnow kan være en del af, men jeg synes godt, at der kan være værdi i et skifte til Belgien og Tyskland.

Frederik Rønnow skifter til Belgien eller Tyskland til odds 2,12 hos Danske Spil*

CV: 48-50 %

52,94 % af indsatsen placeres på Belgien til odds 4

47,06 % af indsatsen placeres på Tyskland til odds 4,50

Umuligt at spå om Okores fremtid

En anden spiller, der med al sandsynlighed skifter klub i sommerens transfervindue, er Jores Okore. Ståle Solbakken har udtalt, at det er planen, at skal finde en ny klub på enten en lejeaftale eller et permanent skifte. Okores tidligere klub, FC Nordsjælland, er favorit til at overtage den tidligere Aston Villa-spiller, men Okores agent var så sent som den 13. juni ude og udtale, at man havde været i snak med AaB. Dette blev dog ikke til noget, og Nikola Juric udtalte samtidig, at man kigger udenlands.

Derfor synes det umuligt, at skulle spå om Jores Okores fremtid.

Hvor spiller Jores Okore 3. september 2017

Bedste odds Bookmaker
FC Nordsjælland 2,25
888sport
Lyngby 3,50 888sport
FC København 6,00 888sport
OB 7,00 888sport
FC Midtjylland 11,00
888sport
Malmö FF 21,00 888sport
Werder Bremen 31,00 888sport

Forlader Marcondes eller Ingvartsen Nordsjælland?

Både Emiliano Marcondes og Marcus Ingvartsen har haft gode sæsoner for FC Nordsjælland og kan måske stå over for et skifte.

Emiliano Marcondes har kontraktudløb til vinter, og han kan derfor frit forhandle med klubber fra 1. juli med hanblik på et vinterskifte. Umiddelbart så tror jeg ikke, at andre danske klubber end FCN er interessante for Marcondes. Spørgsmålet er, om han allerede nu er klar til at tage skridtet til udlandet. Marcondes har tidligere udtalt, at han drømmer om at komme til Spanien.

Marcondes kan ende med at stå i en situation, hvor han muligvis ikke ønsker at forlænge, hvilket kan betyde, at FC Nordsjælland muligvis vil forsøge at skyde ham af til sommer for at få lidt penge for ham. Det er svært at sætte procenter på, men jeg tror ikke det bliver til et sommerskifte for Emiliano Marcondes.

Hvor spiller Emiliano Marcondes 3. september 2017

Bedste odds Bookmaker
FC Nordsjælland 1,55 888sport
PSV Eindhoven 6,00 888sport
Genoa 9,00 888sport
Brøndby 11,00 888sport
Nantes 14,00 888sport
Feyenoord 18,00 888sport

En anden FC Nordsjælland-spiller, der er interessant for klubberne i udlandet, er Marcus Ingvartsen, der blev topscorer i Superligaen. Ingvartsen er nærmest en komplet angriber med hans fysiske styrke, hurtighed og træfsikkerhed, og han kan samtidig ende med at gøre sig bemærket ved U21-slutrunden, hvor han er én af de bærende spillere.

Marcus Ingvartsen forlængede tilbage i november hans aftale til 2019, så han kommer ikke til at blive billig at købe fri for en eventuel køber. Jeg mener, at Ingvartsen er klar til at tage udfordringen og tage til udlandet, men spørgsmålet er, hvor store chancerne er for et skifte.

Ingvartsen har udtalt, at et skifte virker oplagt denne sommer, men det er svært at spå om, hvor mange klubber i ligaer som den hollandske og belgiske, der har råd til at købe ham fri.

Kan der være værdi i 1,80 på, at han bliver minimum en halvsæson mere i Farum?

Marcus Ingvartsens klub efter transfervinduet

Bedste odds Bookmaker
FC Nordsjælland 1,80 888sport
I Belgien 3,00
Danske Spil
I Holland 4,50 Danske Spil
I Italien 5,00 Danske Spil
I Tyskland 7,00 Danske Spil
I Frankrig 10,00 Danske Spil
I England 12,00 Danske Spil
I Spanien 15,00 Danske Spil

OBS: 888sport* benytter 3. september som afgørelsesdag for væddemålet, mens Danske Spil* benytter 1. september.

Mikkel Duelund bliver på heden

19-årige Mikkel Duelund har virkelig fået sit gennembrud for FC Midtjylland i denne sæson, hvor han har været fast på Jes Thorups mandskab. Rygter har sendt Duelund til store klubber, og han har også været på listen over de 40 største talenter i verden, som The Guardian har udarbejdet.

Claus Steinlein har udtalt i et indslag med Canal 9, at det først er planen at sælge Mikkel Duelund næste sommer. For Duelund personligt, så er Superligaen stadig en liga, hvor han kan udvikle sig til, at blive en endnu mere dominerende spiller. Han er årgang 97 og fylder kun 20 den 29. juni, så han har masser af tid til at kommer til udlandet.

Han skal til U21-EM i Polen, hvor han ikke er udset en startplads på nuværende tidspunkt, men han kan komme ind og gøre nogle gode indhop. Derudover så kan eventuelle bud på ham blive for store at sige nej til, men jeg forventer ikke, at Duelund skifter klub denne sommer.

Mikkel Duelund spiller i FC Midtjylland 3. september til odds 1,35 hos 888sport*

Duelund er kun 19 år og har fremtiden foran sig. Han har kun i denne sæson tilspillet sig en fast plads hos FC Midtjylland og vil have godt at masser af spilletid i FCM i næste sæson, hvor han kan blive en profil for holdet. CV 78-80 %

Pukki skal ingen steder – større chance for Onuachu-skifte

Teemu Pukki har svinget lidt i præstationerne i løbet af foråret, men synes at trives under Alexander Zorniger i Brøndby. Han har kontraktudløb næste sommer, men Pukki har tidligere været i flere af de store ligaer uden succes. Jeg tror, at Brøndby vil gå langt for at holde på Teemu Pukki, der har været en bærende spiller, og samtidig har Brøndby sagt farvel til flere markante spillere den seneste tid særligt på midtbanen, mens et salg af Frederik Rønnow nok sker til denne sommer. Jeg synes, der skal være omkring 80 % chance for, at Teemu Pukki bliver i Brøndby

Teemu Pukki spiller i Brøndby 3. september til odds 1,30 hos 888sport*

Pukki trives under Zorniger i Brøndby, hvor han har en stor rolle. Brøndby har sagt farvel til flere bærende spillere, og Rønnow er på vej ud, og det er derfor svært at se dem sælge Pukki også. CV 79-80%

Jeg tror, at chancer for et Paul Onuachu-skifte er større end for Pukkis vedkommende denne sommer. Paul Onuachu har en god alder, 23 år, er blevet langt bedre til at bruge hans enorme fysik, har forbedret sit hovedspil, er forholdsvis hurtig når han kommer op i fart, mens han er blevet mere effektiv foran mål. Ja, nærmest en komplet angriber.

Claus Steinlein har udtalt, at planen er at sælge Onuachu næste sommer, men han har nogle kvaliteter, som mange klubber kan bruge ude i Europa (eller måske Asien), og han kan blive en spiller, som kan sælges for rigtig mange penge. Derfor synes jeg, at det er svært at sætte procenter for et Onuachu-skifte. 888sport* tibyder dog 1,40 på han bliver i FC Midtjylland.

Hvor spiller Paul Onuachu 3. september?

Bedste odds Bookmaker
FC Midtjylland 1,40 888sport
Brentford 6,00 888sport
Fulham 14,00 888sport
Stoke 14,00 888sport
Birmingham 18,00 888sport
Crystal Palace 18,00 888sport
Hannover 96 18,00 888sport
Celtic 31,00 888sport

Zanka, Kusk og Maxsø foran klubskifter?

Der er på nuværende tidspunkt, så vidt jeg ved, ikke odds på øvrige spilleres klubskifter, men det skal ikke stoppe mig fra at kigge på eventuelle øvrige transfers, der kan ske denne sommer.

Hos FC København er det planen, at Mathias Zanka Jørgensen skal skifte klub denne sommer. Ekstra Bladet har nævnt en pris på €4 mio. for Zanka. En anden spiller, der kan blive til overs, når Rasmus Falk og Nicolaj Thomsen vender tilbage fra skader, er Kasper Kusk, som har haft svært ved at tilspille sig en startplads. Malmø har været nævnt som en mulig destination, mens der også må være nogle Superliga-klubber, der vil kunne bruge ham.

En Brøndby-angriber, som måske har større chance for et skifte end hans angrebsmakker, Teemu Pukki, er Kamil Wilczek. Wilczek har ikke været afvisende over for et skifte, hvis alle parter kunne blive tilfredse. Jeg synes ikke, at Wilczek har imponeret i den netop afsluttede sæson. Måske et skifte tilbage til Polen eller Tyskland vil være godt for alle parter?

Hos FC Nordsjælland er Andreas Maxsø endnu et salgsemne, og spilleren har selv udtalt, at det er planen, at han skal sælges denne sommer. Maxsø har ligeledes et U21-EM, hvor han kan gøre opmærksom på sig selv foran en lang række scouts fra udenlandske klubber. Det samme kan Stanislav Lobotka, der er én af profilerne på det slovakiske U 21-landshold. Han har også haft en rigtig god sæson, som én af de bærende spiller i Farum. Det ligner et skifte for slovakken.

Bemærk, at limits ofte er lave på disse specialmarkeder.