Det gamle slogan fra Charlottenlund Travbane er også meget dækkende for den kommende uges store hestesports begivenhed i England - Cheltenham Festival.

Festivalen finder sted fra tirsdag til torsdag hvor hovedløbet Cheltenham Gold Cup løbes, og det er den absolutte elite indenfor "National Hunt Racing" som har sat hinanden stævne i de i alt 20 løb som afvikles over de tre dage.

Selve festivalen er en stor folkelig begivenhed hvor der forventes omkring 50.000 tilskuere til hver af løbsdagene, hvoraf en stor del er ankommet fra hele verden. Den samlede præmiesum for de tre dage udgør et tocifret millionbeløb og ser man på de summer der bliver væddet er der tale om astronomiske beløb. Hos verdens største spillebørs Betfair* forventer man således under festivalen at matche væddemål for mere end en halv milliard kroner!

Selvom det er de færreste danskere som kan følge løbene via TV så er der faktisk mulighed for at høre dem via Internettet bl.a. gennem BBC Five Live eller på sporting-life.com hvor man også har masser af mulighed for at læse alt omkring hestene og deres muligheder.

Så måske var det en ide at få lidt spænding til eftermiddags kaffen, første løb starter tirsdag kl 15.00 og der er masser af spillemuligheder hos Betfair*.